התפקדות יולי!

אוף אני כל כך מתגעגעת עכשיו לBB ../images/Emo7.gif

מכירה את זה שאת חורשת למבחן ואת מתחרטת על כל השניות היקרות שלא הלכת לישון בהן או משהו
ככה אני מרגישה עכשיו על BB, למה לא שמעתי אותו יותר לפני ההפוגה המבאסת הזאת

אני בקושי מסתדרת בתשעת הימים!

איך אפשר לא לשמוע מוזיקה שלושה שבועות?? ועוד בתקופת המבחנים! אבל יש לזה ייתרון אחד- אולי תאהבי אותו אפילו יותר אחרי ההפוגה

להאזין לאוצר מילים באיטלקית במחשב

או במקום להתלבש עם מוזיקה כשאני קמה בבוקר, לשים תכנית טלוויזיה כדי להעיר אותי (ואז כל הבוקר הולך כמובן) והכי גרוע עד כה- לשמוע תכניות של ורדה רזיאל ז'קונט ברדיו :|

אוי ואבוי! זה יותר נורא ממש שחשבתי שתגידי ../images/Emo2.gif

אם ככה את אחרי כמה ימים בלי מוזיקה, מה יהיה לקראת סוף שלושת השבועות??!

../images/Emo6.gif

היום גם הקשבתי לזהבי עצבני
(או שזה היה אתמול בלילה
אני כבר לא זוכרת כלום
)

אני אני אני אני אני אשיר לך

שמכם בעולם: חישופיתי, זחלולית (כי אני מתארגנת והולכת לאט
), דבי.. שיר החודש: שירי כוורת.. שיר של קין החודש: SOWK
תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש: "צלה של הרוח".. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: לא זכור משהו ספציפי! אבל עבר לא רע דבר רע שקרה בחודש שחלף: 700 חיילים עלו על האוטובוסים לטייל יומיים ואני נשארתי :/ ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: אתמול היה יומולדת.. ותוכניות אין.. מסר לאומה: אם יש ספק- אין ספק! כלל ברזל לכל דבר. שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?! מישהו באמת מוכן להסביר לי ?

mojoit

New member
^____^

שמכם בעולם: @#$%^**)*^&$% ! שיר החודש:asaf avidan-this cool shakes- u got me שיר של קין החודש:Crystal ball אני חושבת . תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש:הקליפ של the dead weather -gasoline דבר טוב שקרה בחודש שחלף:החלפתי צלצול
דבר רע שקרה בחודש שחלף:חחחחחח אתם תרביצו לי ,אבל הייתי בעוד הופעה (אקוסטית הפעם ) .קשה לנחש של מי ,הא ?
ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב:ברצלונה
מסר לאומה:גיל כמעט-15 מבאס ! שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?! האמ . בגלל שיש פייסבוק ?

mojoit

New member
אה ../images/Emo4.gif

וזה דבר רע שהייתי עכשיו בהופעה כי אמא החליטה שעד אמצע י' (חצי שנה מעכשיו !! ) אני לא הולכת להופעות שלהם יותר .
אבל היה מקסים , באמת. מזל שאוזפסט מגיעים לארץ ! אגב, מישהו הולך .?

mojoit

New member
כי היא חושבת שאני מגזימה !../images/Emo46.gif

אוף אוף . זה כל כך מבאס . אני ממש אוהבת את ההופעות שלהם !!

"החלפתי צלצול" ../images/Emo6.gif

זה הדבר הכי טוב בחודש החולף??? זה יותר טוב מהחופש הגדול??

למעלה