התפקדות יולי!

אמרתי לך שברור שיתנו לך להכנס!!

מה גם שאת בחורה, תשמשי במה שהטבע נתן לך! (תעפעפי בריסים כאילו
) הפורום שומם כי תקופת מבחנים
אבל אל דאגה! בקרוב מפגש פורום

Lyla Bellamy

New member
אי אפשר לדעת:(

ואני לא יכולה לקנות כרטיסים ככה .. ואני בטח לא אהיה במפגש פורום הזה :/ אלא אם כן נעשה אותו שבוע הבא חח

וואי אם לא נותנים לך להכנס אני מחזירה לך את

הכסף אוקיי? כל כך בטוח שיתנו לך! ומקסימום תתקשרי אליהם, כדי שתרגישי רגועה ואין מצב שבוע הבא, זה עדיין מבחנים :-\

Lyla Bellamy

New member
אם זה היה תלוי בי הייתי קונה..

אבל אין לי ויזה בינלאומית ... ובגלל שלא יודעת עדיין אם אלך , לא מסכימים לי לקנות ...

Lyla Bellamy

New member
אין ממש סיכוי..../images/Emo10.gif

ההורים שלי לא מרשים לי ללכת לבד ואם אחד מהם יבוא איתי "זה יהרוס לכל המשפחה את הערב" כמה לא הוגןןן

Lyla Bellamy

New member
../images/Emo10.gif

אני ממש מנסה אבל אין לי ממש תקווה שזה יצליח .. בהתחלה ההורים שלי היו בסדר עם זה ואז הם שמעו דעות של אנשים אחרים...

דעות של מי? ../images/Emo4.gif

אם תראי לי שאת כל כך רוצה את זה הם לא יוכלו להגיד לך לא! ומה הבעיה שלהם ללוות אותך עד המקום, לראות שאת נכנסת או וואטאוור ולחכות לך אחרי זה בחוץ? מה כבר יכול לקרות??

Lyla Bellamy

New member
...

כי זה לאס וגאס בלילה ואני ילדה תמימה במילא אני סיכוי יתנו לי ללכת לבד.. אבא שלי יכול לבוא איתי אבל אז זה אומר שנצטרך לשבת ולא נלך להופעות חימום הממש טובות וזה

StewieG

New member
אה-הא

שמכם בעולם: משה, מושון, מושיקו, מויש, מוש, וכו'
שיר החודש: Morcheeba - Enjoy the Ride שיר של קין החודש: וואו, קשה. אין כל כך. Bedshaped אולי. תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש: לקחת חופש, וארוך ככל הניתן. זה לא יקרה, אבל טוב לקוות. דבר טוב שקרה בחודש שחלף: שהוא נגמר. דבר רע שקרה בחודש שחלף: שנהיה עלי עומס מטורף בעבודה, עד חוסר חיים. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לסיים את הפרויקט בעבודה ולחזור לחיים נורמליים. מסר לאומה: קרמבו זה לא טעים. אה, ובא לי אייפון 4. שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?! ובכן, כן. קין כבר לא מעניינים אף אחד, ולכולם יש את החיים שלהם. קטע שכזה.

כ"כ נמאס ללמוד ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

שמכם בעולם: שרי שיר החודש: גיתית תהיה גאה בי- Guillemots-Bad Boyfriend שיר של קין החודש: חה. אולי TITLT... א ו ל י .... תכנית/ספר/הצגה/סרט/קליפ החודש: התחלתי לראות Arrested Development באיחור קל, אבל זאת קומדיה מצוינת! מומלץ בהחלט! דבר טוב שקרה בחודש שחלף: שנת הלימודים נגמרה
אבל זה רק למראית עין, כמובן... דבר רע שקרה בחודש שחלף: כ"כ הרבה
המון המון מבחנים.... ואין לי זמן לכלום! ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לגמור עם המבחנים, לטייל בצפון ולעבוד כמה שפחות.... מסר לאומה: עשו קפיצה רגע למקום שאני עובדת בו: http://anyclip.com זה אתר שמתעתד לאפשר למצוא כל דבר מכל סרט שקיים (וזה אומר שאפשר לחפש תלבושות, כלי נשק, מאכלים, פלאפונים, בעלי חיים וממש כל דבר מכל סרט). האתר עדיין ממש חדש ואין בו הרבה, אבל שווה לבדוק
שאלת בונוס: מישהו מוכן להסביר לי למה הפורום שומם?! מה שמשה אמר

Bad Boyfriendddddd../images/Emo70.gif שיר אדיר

עדיין השיר הכי אהוב עליי שרי
מה תגידי
עלאק שבועיים
"לטייל בצפון"? מה בדבר לטייל בלונדון

למעלה