התפקדות ינואר ותחילת עשור!

התפקדות ינואר ותחילת עשור!

שם: שיר החודש: שיר החודש של קין: סרט/ספר/סדרה/מה שבא לכם החודש: דבר טוב שקרה לכם בדצמבר: דבר רע שקרה לכם בדצמבר: בכללי- איך אתם מסכמים את החודש ואת השנה כולה: ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: מסר לאומה: שאלת בונוס: תסכמו את העשור שחלף ואת הציפיות לעשור שבדרך!

Lyla Bellamy

New member
:/

שם:שגית שיר החודש: fighting my way back - after midnight project שיר החודש של קין: bedshaped סרט/ספר/סדרה/מה שבא לכם החודש : דקסטר ! דבר טוב שקרה לכם בדצמבר: אני מאמינה שאין כזה דבר רע שקרה לכם בדצמבר: יותר מדי עבודה בכללי- איך אתם מסכמים את החודש ואת השנה כולה: די רעה אבל היה גם נחמד בכמה הופעות וכאלו ... ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: קולנוע , היסטוריה , צילומים וכאלו מסר לאומה: דייי נמאס לי !! שאלת בונוס: תסכמו את העשור שחלף ואת הציפיות לעשור שבדרך! התדרדרות האינטיליגנציה בקרב בני האדם ובלי אופטימיות לעשור הבא ...

CrazyPenguin

New member
בלופפפפ../images/Emo191.gif|פינגווין|

*אות חיים* שם: ארז טל מהאח הגדול שיאו. שיר החודש: I'll go crazy if I dont go crazy tonight -U2 שיר החודש של קין: Love is the end סרט/ספר/סדרה/מה שבא לכם החודש: איך פגשתי את אמא דבר טוב שקרה לכם בדצמבר: התחלתי ללמוד פסנתר
דבר רע שקרה לכם בדצמבר: מממ רבתי עם החברים שלי והם יצאו הכי נבלות בעולם. אבל בסדר... בכללי- איך אתם מסכמים את החודש ואת השנה כולה: החודש לא משהו, השנה גם כן, אבל בסדר. ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: אעהאה לעשות עוד הרבה שיעורי נהיגה, לפתח את הנגינה
לבלות מסר לאומה: סילבסטר זה קקי אחד גדול. שאלת בונוס: תסכמו את העשור שחלף ואת הציפיות לעשור שבדרך! אין לי כוח. פיף.

ארז טל ../images/Emo6.gif

שיואו פסנתר, נכון זה כה כיף?? ונכון את אגרסיבית כזה על הפסנתר כי למדת מטים?
איזה כיף גם פסנתר וגם נהיגה
טיפ: אל תחשבי על השיר בטר דן דיס כשאת נוהגת, אפילו שקין שרים : just keep your eyes on the road and nothing can go wrong זה לא באמת עוזר כי זה רק מסיח את הדעת וגורם לך לנהוג גרוע. מנסיון

CrazyPenguin

New member
חחחחחחחח גדול../images/Emo191.gif|פינגווין|

וכן תאמת שניסיתי לנגן כמו טים והבנתי שזה פשוט לא ילך. טים גאון ואין מה לעשות

../images/Emo6.gif

ופסנתר אכן כייף! :) אני לא מבינה איך אפשר להיות אגרסיבי על הפסנתר

איך את לא מבינה, את טים לא ראית? ../images/Emo3.gif

זה להיות נוקשה כזה עם הקלידים, ולהכות בהם.. זה לא קשה
במיוחד שגם אני חשה שזה מקלדת של מחשב אז בכלל

../images/Emo3.gif

שם: נו באמת שיר החודש: כל הפסקול של GLEE. אני מניחה שזה ככה גם אצל דפי
שיר החודש של קין: אני מתביישת להגיד שכמעט לא יצא לי לשמוע קין... וגם כשיצא לי שיר שלהם בשאפל בדר"כ העברתי
סרט/ספר/סדרה/מה שבא לכם החודש: GLEE, BETTER OF TED דבר טוב שקרה לכם בדצמבר: ביליתי הרבה עם נעה
, תמונה מצורפת דבר רע שקרה לכם בדצמבר: וואו. יריד אינטנסיבי מטורף של שבועיים- ראיונות לשנת התמחות במשרדי עו"ד. השבועיים הכי קשים שהיו לי בשנים האחרונות... לבוא בכל יום מחופשת לעורכת דין.. לחזור על החומר כל הזמן ולשווק את עצמי שלוש פעמים ביום. גאד
אל תנסו את זה בבית! בכללי- איך אתם מסכמים את החודש ואת השנה כולה: הכל היה מצוין עד שהגיעו הראיונות האלה... ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב: לסגור התמחות (בעז"ה!!!), להתחיל להתארגן לסוף סמסטר ולתחילת תקופת מבחנים... ממש מחכה לי חודש כיפי
מסר לאומה: מי היה מאמין שאני אתחיל להתעניין בחברות, מניות, מיזוגים ופירוקים פתאום?! איכשהו זה קרה
שאלת בונוס: הייתי בת 12 כשהתחיל העשור.. איך בכלל אפשר לסכם את זה?!

אפילו מומלץ לשים ../images/Emo99.gif

זאת הבת של בת דודה שלי.. אבל בגלל שבת דודה שלי היא ממש כמו אחותי, אז לציבור הרחב אני אומרת שנעה היא האחיינית שלי
בן כמה זאקו מאקו כבר??

וואו תכלס! גם אני הייתי פיצית ואפילו לא חשבתי

על זה... ושרי, זה נראה לי ממש כיף לבוא מחופשת ככה.. באמת השבוע קניתי חולצות מכופתרות ומכובדות כאלה בפריימרק.. הייתי יכולה להשאיל לך

לא כיף לא כיף ../images/Emo10.gif

אי אפשר להתמתח עם החולצות האלה כמו שצריך... הן לא גמישות.... והייתי צריכה ללכת עם אותו זוג מגפיים כל הזמן, כי השאר לא ממש מכובדים.. וגיתית- הלבוש שלך ביום יום הוא יחסית מאוד מכובד, אז את לא צריכה לשנות הרבה, אבל אני ממש לובשת ג'ינס וחולצה צבעונית, והיה לי קשה להתלבש רק בשחור-כחול-לבן במשך שבועיים..

למעלה