התפקדות ינואר ותחילת עשור!

mojoit

New member
הוא באמת מעולה.ועצוב..אבל קשה לי להיות עצובה

היום כי היום היה וואוו ! אחד הימים המדהימים בחיי. ראיתי,דיברתי,חיבקתי,הצטלמתי עם אסף אבידן שהוא בערך ה-מוזיקאי בשבילי. את יכולה להשוות את זה ללפגוש את טים- אורז -אוקסלי.. זה היה מדהייייים!הם כל כך נחמדים...ממש נהנתי ^^ הוא ניגן וצחק איתנו כאילו כלום.. לא ידעתי מה לעשות-לבכות/לצרוח/לקפוץ/לברוח משם אבל בסוף השתדלתי כמה שפחות להיראות פוסטמה ולהתנהג נורמאלי.. הבטן שלי עד עכשיו מלאה בפרפרים ולא אכלתי מהבוקר. באמת יום בלתי נשכח.

mojoit

New member
רגע,כולכן מכירות גם במציאות?הכרתן לפני הפורום

לא, הכרנו דרך הפורום ../images/Emo13.gif

ויש פה גם בנים
אבל כן, כשיהיה מפגש תדעי שאנחנו האנשים השווים ביותר

Lyla Bellamy

New member
גם אני פגשתי אותו ויש לי תמונה איתו

הדבר הכי זוועתי שקיים בערך התמונה הזאת :S

כייף לך../images/Emo99.gif

הוא מדהים! אני לא מפסיקה להאזין להם. ונכון שהדס פשוט יפייפיה?

mojoit

New member
הדס ממש יפה !

היא צבעה את השיער למין בלונד כזה.. יותר אהבתי אותה עם הכהה. אם תראי אותה ברחוב וזה אז תחשבי שהיא סתם חמודה..היא רגילה כזאת. אבל שהיא על הבמה היא פשוט ווואאווו עכשיו,שברתי את הראש כבר שבוע על זה.. אז אני פשוט אשאל חחח. למה טום סנוב ומגעיל? חחח כי פשוט לא מצאתי שום דבר שמראה את זה.. אני אשמח לדעת D:

הוי, לא הצגתי את עצמי ../images/Emo12.gif

שרי, 21 מירושלים. סטודנטית למשפטים... אגב, סגרתי התמחות!, אז עכשיו אני יודעת מה אעשה בשנת 2012
בטח שכבר הבנת, אני כרגע בשלב של אדישות מסוימת כלפי קין... שרק העמיקה אחרי שראיתי אותם בהופעה בלונדון לפני שנה (עם עוד שתיים מחברות הפורום)... למרות שההופעה הייתה אמורה ליצור אצלי התלהבות, זה פשוט היה מאוחר מדי.. קשה לי מאוד לאהוב אמן כשאני יודעת שהוא בן אדם מגעיל במציאות... אז קצת ירדתי מהם.. אני מקווה שזה סתם שלב ואני עוד אתלהב
והשאלון המדובר הוא שאלון קצרצר שהייתי שואלת כל חבר חדש בפורום כדי לגלות כמה תחומי עניין משותפים יש לו איתנו חוץ מקין... כאמור, אני לא ממש זוכרת מה שאלנו, אנסה למצוא
ושלא תחשבי, אמורים להיות כאן גם בנים.. פשוט הפורום עבר תקופה קשה מאוד והרבה נטשו ולא חזרו...

די איפה סגרת? ../images/Emo13.gif מגניב!

אני חיבת לציין שכל התהליך הזה הזכיר לי מיונים של שירות לאומי
ושרי- תחפשי כבר בארכיון את השאלון!! (ויש בנים והם לא נטשו
הם פשוט לא פה כרגע
, וגם הצבא לקח את חלקם
)

mojoit

New member
../images/Emo3.gifהיי שרי D:

רציתי לשאול,מאיפה את יודעת שטום מגעיל
הייתי מתה להיות בהופעה שלהם! אל תדאגי,ההתלהבות עוד תחזור לך..

סגרתי במשרד ירושלמי בשם

שמרון, מלכו, פרסקי ושות'... הם מספר 1 בארץ בתחומי התקשורת, והם גם מתמחים בפירוק חברות והיי טק וגם בשאר התחומים המשפטיים הרגילים... זה מאוד מאוד הזכיר את השירות לאומי, רק שכאן הייתי צריכה לבוא מחופשת כל יום ולחזור על חומר הלימודים.. וכולם פתאום נהיו תחרותיים.. בעעע

פירוק חברות הייטק?

יש מצב שתפרקו את גבעת רם? בבקשה? ו-וואו, כל הכבוד! נשמע מדהים
תותחית!

למעלה