התפקדות ינואר ותחילת עשור!

mojoit

New member
חדשה פה

שם:><" שיר החודש:rise above this-seether i want to break free-queen heart shaped box-nirana breed-nirvana hangwoman-asaf avidan of scorpions&bells-asaf avidan the devil&me-asaf aidan שיר החודש של קין:spiralling סרט/ספר/סדרה/מה שבא לכם החודש:ספר-מכונת האמת דבר טוב שקרה לכם בדצמבר:קניתי את המהדורה המורחבת של hopes&fears דבר רע שקרה לכם בדצמבר:הרבה דברים..\: בכללי- איך אתם מסכמים את החודש ואת השנה כולה:די אחלה ציפיות/תוכניות לחודש הקרוב:להשלים שעות שינה,לא להתרסק בדרך ללונדון מסר לאומה: mojo love :D

אסף אבידן ../images/Emo99.gif הם מדהימים!

ברוכה הבאה! ספרי קצת על עצמך

mojoit

New member
תודה D:

הם באמת מדהימים!ההופעה שלהם פשוט חוויה.. אממ מה יש לספר? אני קטנה ביחס לכל מי שנמצאת פה(אני בכיתה ט..) אני שומעת קין כבר שנתיים וחצי בערך (מעט,אני יודעת )והם בין הלהקות האהובות עליי לא הבנתי על מה השנאה לטום..יש לו קול פשוט אבל מיוחד.. שכזה "ממלא" את האוזניות..לא יכולה להסביר ><" והוא גם מנגן,שלי זה ממש מוסיף הערכה אליו טייייים3> אני מתתתה עליו והייתי מתה לנגן ולכתוב כמוהו. השירים של קין הם ממש פשוטים על הפסנתר אבל כשהוא מנגן WOW LOL!!! ריצ'ארד לא בולט במיוחד.. אני אוהבת את כל ה3 אלבומים שלהם-h&f,iron sea,ps כל אחד מביא צד אחר,צבע אחר שלהם ואני אוהבת את כולם D: בעקרון,קין הם ממש לא הסגנון שלי,אני בקטע של פאנק/מטאל/הארד רוק/גראנג'/קצת אלטרנטיב ויש יוצאי דופן.. אבל פשוט התאהבתי בהם ואני לא יודעת למה.זה התחיל מnothing in my way ו is it any wonder? שהם שירים מעולים בעייני.ופשוט התמכרתי.. אני שונאת את קולדפליי,יש להם שירים די טובים אבל הקול של המשמו-יענו-טום-יורק-המלך עושה לי כאב ראש ><" זהו...סליחה אם קצת חפרתי ...mojo love<3

Lyla Bellamy

New member
ברוכה הבאה

שגית , 17 ממבשרת . גם אני אוהבת מלא סגנונות ... את רק יכולה להציץ בלאסט פמ שלי ולהבין ... אסף אבידן טוב , הייתי בכמה הופעות . יואו זה מזכיר לי שיש לי כל מני וידיואים מהם שלא עשיתי איתם כלום מלפני שנה ומשו

יא ברוכה הבאה!!! ../images/Emo13.gif

טל תשמח היא כבר לא הכי קטנה
ברוכה הבאה למשפחתנו (אנחנו בהחלט משפחה
גם אם קצת מטורפת
), מאיפה את בארץ וכאלה? שרי צריכה לעשות לך שאלון
לקין בהחלט יש סאונד ממלא! זה בעיקר בגלל העיבוד, ואנחנו כן אוהבים את טום ואת קולו אך אנחנו גם אוהבים לשנוא אותו על הדרך
מגניב שהתאהבת בIIAW! בדיוק שמעתי אותו לפני כמה שבועות בסופר, ולא הבנתי איך מכל השירים דווקא הוא נחקק!
היש סיבה לכך? אשמח לדעת מה הקסם בו
בכל מקרה כיף שאת פה ווהו
מאיפה את בארץ אגב?

CrazyPenguin

New member
מה?! גית איפה את חיה../images/Emo191.gif|פינגווין|

אני ממזמן לא הכי קטנה. היה לי כבר 18 לפני חודש! XD

כל הזמן נקבע סף חדש ../images/Emo6.gif

השאלה היא מה הגבול.... האם יבוא יום בו קין יבואו להופיע באוניברסיטה העברית ולא אגיע?!

הייתי בהופעה שלהם שבועיים לפני הגיוס שלי

והיה כ"כ מדהים!! הם פשוט תותחים. למרות שהם לא שרו כמה שירים שרציתי שישירו, אבל ניחא
וכמו שגיתית אמרה -אנחנו אוהבים לשנוא אותו
הקול שלו פשוט יפייפה, נקי ומדהים
(בקרוב לא, בגלל הסיגריות). והתאקלמות מהירה בפורום!
ולמשפחה!

mojoit

New member
תודה לכולם D:

אני גרה בחור קרוב לחיפה :X אממ אני חושבת שIAW נכנס אליי ממש כי זה השיר הראשון ששמעתי שלהם שבאמת ידעתי שאלה הם.כי ברור שהכרתי את SOWK לפני.מי לא? בכל מקרה,אני אוהבת אותו כי הוא שונה כזה,מסוג השירים של מוזיקה סוחפת עם מילים כועסות..אני אוהבת את הסאונד שלו. ומה זה השאלון הזה?אני אשמח לענות D:

Lyla Bellamy

New member
היייי! שמתי לב

rise above this זה השיר היחידי שאני אוהבת של סית'ר ! איזה שיר טוב ! *מתחמקת מלימודים*

mojoit

New member
היחיד?!

וואוו אני מתה על סית'ר ועל שון מורגן ! יש מלא אנשים עם קול דומה לשלו אבל הוא הכי טוב D: היורש של קורט.. תנסי לשמוע קצת יותר..שירים שאני אוהבת: the gift gasolin beer broken-לא עם איימי לי,כשהוא שר לבד driven undr-שיר מעולה,לוקח זמן להתרגל fake it sold me remedy truth-בין האהובים עליי שלהם sympatheic יש עוד אבל אני לא זוכרת בע"פ

למעלה