התפקדות לסופ"ש נעים...וקריר...

התפקדות לסופ"ש נעים...וקריר...../images/Emo168.gif

שם: גיל: איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): שיר השבוע של אביב גפן: אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן: אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

"מלילות לבנים אני חוזר אלייך..." ../images/Emo23.gif

שם: רפי לביא גיל: 21 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): במיטה שלי בפתח תקווה(לפעמים כשהחברה לידי
) שיר השבוע של אביב גפן: "גנרל" אלבום השבוע של אביב גפן: "שומקום" שיר השבוע לא של אביב גפן: "יחפה"-נינט טייב (בגלל שהיא אומרת שם שהיא רוצה לחזור לעיירה...אני בעד
אלבום השבוע לא של אביב גפן: "דרכים"-שלמה ארצי ציטוט השבוע: "דג ברשת..זפת במים..כבישים שחורים..פיח בשמים..פלסטיקים החליפו פרחים..מרוב עשן לא רואים כוכבים..למה?מאכל השבוע: הפסטה ברוטב פיטריות ושמנת שאני הכנתי לאהובתי... משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: יום שני יש לחיים שלי יומולדת...כולם יהיהו רוצים גם? בואו משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: תאונות בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תלמידות שלמדו באוניברסיטה ישבו ודיברו בניהן על הפרופסור שכל הזמן מדבר בגסות, והחליטו שבפעם הבאה שהוא ידבר בצורה גסה הן יקומו ויעזבו את הכיתה, יום למחרת התחיל השיעור עם אותו פרופסור, ובאמצע השיעור הפרופסור אמר להם שבצרפת חסרות זונות, תוך כדי שהן קמות והולכות, צועק להן הפרופסור, בנות לאן אתן הולכות ? הטיסה הבאה לצרפת רק מחר בערב תמונת השבוע: אני שניה אחרי מקלחת...עוד שניה יוצא עם חברים..

Hosh17

New member
....

שם: חופית גיל: 18 ומשהו איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): בבית שיר השבוע של אביב גפן: מחר כבר לא יבוא אלבום השבוע של אביב גפן: המכתב שיר השבוע לא של אביב גפן: אנימאל אינסטינקט אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: "איכס,מי יאנוס אותה?" - "אפשר בחושך" מאכל השבוע: קפה שחור בקפה היללללללללל עם האישה הכי הכי משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אין..אולי שוב פגישה איתה משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: לא עולה בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

keren358

New member
לא ידענו שכל כך כואב לך, מצטערים.

שם: קרן. גיל: 18 ושלושה. איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): טבריה. שיר השבוע של אביב גפן: נאמנים לשקר. אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן: רן דנקר- הכל מזכיר אותך. אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: "אה קוראים לה מורן, לא משנה, אירית זו אמא של מורן, אותו הדבר" מאכל השבוע: פיצה של אמא. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

CryForTheMoon

New member
../images/Emo79.gif.. כולנו עשויים אבק של אהבה..../images/Emo79.gif

שם:
.. אביב. גיל:
.. 18. איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים):
.. בגבעת ברנר. שיר השבוע של אביב גפן:
.. אני שונא. אלבום השבוע של אביב גפן:
.. שיר השבוע לא של אביב גפן:
.. - אלבום השבוע לא של אביב גפן:
.. - ציטוט השבוע:
.. - מאכל השבוע:
.. אוכל מגעיל של העבודה. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:
.. האמ, קצת פחות עבודה? קצת יותר חופש? משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע:
.. ש..לא תהיה הרבה עבודה? בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח):
.. אין לי. תמונת השבוע:
.. אני והמתוק.

CryForTheMoon

New member
אכן.

אשוויץ ואספר שדוד שלי היה המתופף הראשון שלו ועל שמו נקראה הלהקה "איפה הילד". :)

^_^

שם: אורטל גיל: 18 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): הרצליה שיר השבוע של אביב גפן: אתה פה חסר לי אלבום השבוע של אביב גפן: לילות לבנים שיר השבוע לא של אביב גפן: Playground Love אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: סלט משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: שיגיע יום חמישי משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: לא לעבוד הרבה כי אין לי כוח בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

מעיין51

New member
הוא משחק עכשיו תופסת...

שם:מעיין גיל:15 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): בכפר סבא עירי שיר השבוע של אביב גפן: גן החטאים! אלבום השבוע של אביב גפן: לילות לבנים שיר השבוע לא של אביב גפן: כל הסיפור\היהודים אלבום השבוע לא של אביב גפן: מאני מאני בדיחה: בבוקר אחד קרתה תאונת דרכים באמצע כביש מהיר, הרבה מכוניות שעברו במקום נעצרו להסתכל והרבה אנשים שהיו שם יצאו מהמכוניות והקיפו את זירת האירוע, עיתונאי שהגיע למקום, לא הצליח להתקרב למכונית בגלל הצפיפות, חשב וחשב ובסוף עלה לו רעיון, הוא נכנס לפאניקה התחיל לדחוף את האנשים ולצעוק כמו משוגע : תנו לי לעבור, תנו לי לעבור אני הבן של הקורבן ! אני הבן של הקורבן !!! הקהל מיד פינה דרך לעיתונאי, הגיע העיתונאי לזירת התאונה וראה שהקורבן הוא חמור !!! ק-ו-ר-ע!!!!!

אתמול ומחר

שם: גיל: איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): שיר השבוע של אביב גפן: אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן: אלוף בשחור, עמיר בניון מתוך ההופעה אלבום השבוע לא של אביב גפן: נובח מול הירח-אוזי אוזבורן , סתם כי שמעתי אותו לאחרונה ציטוט השבוע: זה לא גרוע אל תפחד זה אפילו טוב אמר הרופא שהביא לי תוצאות של בדיקה שראה אותי רועד קצת מאכל השבוע:ללא ספר פריגת תפוזים דיאט , משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: להתאקלם במקום עבודה חדש-אמן! שירצו אותי שם , שיהיה לי גם הרבה כוחות להמשיך לעשות דברים אחרי שעות העבודה משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שאני אשבר מהר ולא ילך יותר למרום עבודה החדש בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע: עמיר בניון ריגש בקצוות

lifesucks2

New member
לעולם מצדי..

שם: עינב גיל: 16 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): פ"ת.. בלע שיר השבוע של אביב גפן: האמת היא שאין אלבום השבוע של אביב גפן:.. שיר השבוע לא של אביב גפן: היהודים- יכול להיות אלבום השבוע לא של אביב גפן: היהודים- פורטה ציטוט השבוע: "אני שומר על ראש פתוח.. עד שילכו ההזיות" מאכל השבוע: דנונה=) יאמי משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: העצרת מחר.. לנסוע לסנטר משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: לחזור ללימודים. בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

TairAtias

New member
את לא רוצה לחזור ללימודים אבל הולכת לעצרת?

סתירה משהו...

TairAtias

New member
מארגני העצרת הם המורים או התלמידים?

(אני שואל). אם המורים, אז את צודקת, אבל אם התלמידים אני נשאר בעמדתי.

עדן גפן

New member
זה לא כזה משנה..../images/Emo190.gif|פחס|

אם התלמידים היו מארגנים את העצרת זה רק היה עוד יותר יפה. לראות שיש גם כאלה שאיכפת להם. ולא. אני לא אוהבת ללמוד, והממוצע שלי בזבל. לא מעניין אותי לעבור את הבגרויות חורף שלי בשלום, כמו שמעניין אותי שיהיה צדק ושהמורים יקבלו את גמולם. יש מורים בארגון שעובדים כמו חמור ומקבלים שכר מינימום! ויש שם גם כמה מורים שהם כאילו "נחשבים" ושוכרים אותם באופן מיוחד ומשלמים להם המון המון המון כסף.. המורים צריכים לקבל שכר הוגן, הם קורעים ת'תחת. אני רואה את המורים שלי, שהם נגמרים מזה שאנחנו לא מקשבים. אני רואה לפעמים שבא להם כבר לבכות מחוסר אונים, מזה שאי אפשר להשחיל מילה, מזה שיש בלאגן. מהחוסר ביטחון הזה שאתה לא מורה מספיק טוב. אני רואה את אמא שלי, שגם היא מורה [אבל בהסתדרות] חוזרת יום-יום גמורה מהעבודה, וב-10 לחודש מקבל משכורת שבקושי מספיקה ואפילו בכלל לא מספיקה.. בקיצור, גם התלמידים צריכים להלחם על זכויות המורים, גם כי איכפת להם, וגם כי הם חלק מאיתנו.. אתם אולי מכירים את אותו מורה מהבית, מהעיר, מהשכונה- רואה את הילדים שלו ומבין שהם באמת צריכים יותר משכר מינימום עלוב=\.

TairAtias

New member
מסכים

יש רגעים שאני באמת מתמלא חמלה כלפי מורים מסוימים, לאור חוסר האונים שלהם מול כתה בת 40 ילד שלא ממש בראש שלה ללמוד, וגם לא ממש בראש שלה להסתיר את הועובדה הזאת. אני גם לא אוהב ללמוד, אבל התמורה שהמורים מקבלים עבור המאמץ האדיר שהם משקיעים פשוט מעטה מדי.

Simple Sam

New member
העצרת אי בעד השביתה דבר ראשון

דבר שני,זה היה ברור למורים שאם הם יביאו הרבה אמנים,יבואו הרבה תלמידים. בשביל זה היו כ"כ הרבה אמנים. למורים לא אכפת למה באת,העיקר שתבוא.

למעלה