התפקדות לסופ"ש נעים...וקריר...

אנחנו דור.....

שלישי
שם: עדן. גיל: 16 וחצי. איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): אני מעדיף לשמור את זה לעצמי
שיר השבוע של אביב גפן: אל תדאג אלבום השבוע של אביב גפן: עכשיו מעונן שיר השבוע לא של אביב גפן:Achilles Last Stand - Led Zeppelin אלבום השבוע לא של אביב גפן: אין ציטוט השבוע: אין מאכל השבוע: לחם קל
התחלתי דיאטה משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: מקווה ללכת היום לעצרת משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שתגמר השביתה
בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): "אם מישהו אוכל סרטן, זה אומר שיהייה לו סרטן במעי הגס?!" תמונת השבוע: של החתול שלי!

hagzi

New member
ששששששש../images/Emo29.gif

שם: הגר גיל: 17 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): תל אביב שיר השבוע של אביב גפן: בוקר טוב איראן אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן: אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: אין מאכל השבוע: האוכל אצל שיראל משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: כלום משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: הכל בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): אין לי מצברוח תמונת השבוע: אין

TairAtias

New member
אין לי שום כיוון אני שוכב ערום עטוף ברחמים

שם:תאיר גיל:13 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים):במיטה שלי, בכפ"ס שיר השבוע של אביב גפן:שלכת אלבום השבוע של אביב גפן:עכשיו מעונן... בערך שיר השבוע לא של אביב גפן:לפעמים, לעולם מצדי של היהודים אלבום השבוע לא של אביב גפן:UNPLUGGED של היהודים ציטוט השבוע:בכותרת מאכל השבוע:מרק צח של סבתא היה מדהים משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:כלום משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע:כלום בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח):תן לי כיף. למעלה עדיף. עדיין למעלה עדיף. עדיין. עדיין. נו טוב, הלמטה מקנא D: תמונת השבוע: כוסומו, איפה מה שעשה את השבוע? דבר שעשה את השבוע: היהודים בבארבייייייייייייייייייייייייי בטירוף אבל

The thought of all the stupid things I said

שם: שיר גיל: 15 וכמה חודשים איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): יהוד שיר השבוע של אביב גפן: לילה אלבום השבוע של אביב גפן: אביב גפן 3 שיר השבוע לא של אביב גפן: Trouble, pure morning אלבום השבוע לא של אביב גפן: without you i'm nothing של פלסיבו ציטוט השבוע: "you don't need them to be cool, be cool in your own way. i know it sounds a little gay, but it's facking true." מאכל השבוע: שניצל דק כזה טעים מהחבילות האלו הירוקות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: כלום משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שהצוות לא ירדו עליי על הקלסרים בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): אין לי.. אני תמיד הורסת בדיחות אני לא טובה בזה תמונת השבוע:

Doinne

New member
סופ"ש לא ממש קריר

שם: דנה. גיל: 16 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): בבית, הכי טוב :) שיר השבוע של אביב גפן: מצטערים אלבום השבוע של אביב גפן: חלולים שיר השבוע לא של אביב גפן:no milk today אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: "ארוחת אוכל" מאכל השבוע: מרק תירס של ספתא :) משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: היה אתמול.. ללכת לספתא :) משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): וואי, אין לי. תמונת השבוע: (זה נחשב בדיחה?)

galush29

New member
../images/Emo69.gif

שם:גל גיל:15 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים):ירושלים שיר השבוע של אביב גפן:הולך לאיבוד אלבום השבוע של אביב גפן:אביב גפן ||| שיר השבוע לא של אביב גפן:גאנס אנד רוססג-דונט קריי אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע:"הוא אדיש אז נתתי לו דיש"
מאכל השבוע:אוכל צימחוני..=] משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:המממ שלשי? משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח):היו שתי נקנקיות..נקנקיה אחת אומרת "תגיד מה השעה?" הנקנקיה השנייה-"OMG!נקנקיה מדברת"סטגדיש..חחחחח סתם מאיפה לי תמונת השבוע:

Bambi di

New member
זה ככה כולם...ככה כולם. ../images/Emo182.gif

שם: עדי גיל: 15 וחצי איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): חיפה שיר השבוע של אביב גפן: אלימות אלבום השבוע של אביב גפן: אור הירח שיר השבוע לא של אביב גפן: כנפיים שבורות - אבי בללי אלבום השבוע לא של אביב גפן: - ציטוט השבוע: - מאכל השבוע: סיגריות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: מי יודע... משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: לחזור ללמוד. בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

../images/Emo183.gif

שם: מרפי גיל: 14 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): בבית עם ההורים... שיר השבוע של אביב גפן: שנינו שווים אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן: mistress- disturbed אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע: מאכל השבוע: מרק תפו"א משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: המשך השביתה משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: החלטות מסוימות.. בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

../images/Emo184.gif

שם: גיל: איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): הרצליה שיר השבוע של אביב גפן: למיואשים יש רק גורל אלבום השבוע של אביב גפן" לילות לבנים שיר השבוע לא של אביב גפן: לילה בלי כוכב - ריח מטאל אלבום השבוע לא של אביב גפן: ריח מטאל ציטוט השבוע: אי אפשר לבגוד במישהו אחר , אפשר לבגוד רק בעצמך מאכל השבוע: סרטים משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: גימלים הלוואי, להמשיך הלאה משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שונא ת'שאלה הזאת בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

מעכבת

New member
וזה פורט לי על מיתרי הלב...../images/Emo79.gif

שם: גיל: 18 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): שיר השבוע של אביב גפן: תמונה לשעת ערביים אלבום השבוע של אביב גפן: עכשיו מעונן שיר השבוע לא של אביב גפן: איסלנד אלבום השבוע לא של אביב גפן: שפויים ציטוט השבוע: ושואל "תרצי קפה?", ומתכוון לומר אני אוהב מאכל השבוע: פיצה פטריות משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אנערף.. משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שייגמר בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): אין לי תמונת השבוע:

../images/Emo186.gif

שם: שני גיל: 19 וחצי איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): פ"ת שיר השבוע של אביב גפן: שיר עצוב אלבום השבוע של אביב גפן: שומעת יותר הופעות ישנות.. שיר השבוע לא של אביב גפן: gnr - nightrain אלבום השבוע לא של אביב גפן:גאנס...הראשון ציטוט השבוע: אין מאכל השבוע: אין משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: שרק יעבור השבוע הזה משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: הכל בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

אוף על היפה בנשים...מה יהיה שני?תתחתני איתי?

ניראת מדהים כמו תמיד... אם לא מגי אהובתי הייתי מבקש את ידך... (בעצם למה מבקש....יש לוקח....מי שואל...חחחחחחחחחחח)

למעלה