התפקדות לסופ"ש נעים...וקריר...

ליאורנר

New member
אאאאאממממממ....

שם:ליאור נרומברג גיל:22.5 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים):ראשל''צ שיר השבוע של אביב גפן:מצטערים אלבום השבוע של אביב גפן:שומקום[למרות שהוא הביא לי השבוע מזל רע] שיר השבוע לא של אביב גפן:William Orbit - Barber's Adagio For Strings אלבום השבוע לא של אביב גפן: הדי וי די החדש של גילמור[למרות שזה לא אלבום] ציטוט השבוע: ---- מאכל השבוע: פיצה וקפה משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: שיגמר[סתם, אני לא מהפסימים האלה] משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שיתחיל[סתם, אני לא מהפסימים האלה] בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח):------ תמונת השבוע: הייתי רוצה להמליץ לכל הפורום על סרט בשם 'איש הפיל', קניתי אותו בתור המלצה שמישהו הביא לי ואין מה להגיד, הסרט הזה עשה לי משהו שלא עשה אף סרט אחר, אני חושב שאם כל העולם היה רואה את הסרט הזה אז העולם היה נראה אחרת.. קיצר אני ממליץ לכולם לפנות להם שעתיים בחיים ולראות את הסרט, לא תתאכזבו בטוח ואפילו אולי הסרט ישנה את חייכם... באהבה ליאורנר

Stillillgal

New member
ממממ

למה אני עושה את זה ףףף.... אין לי חיים שם: גל גיל: 19 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): לא מגלה שיר השבוע של אביב גפן: אין מלאכים בגן עדן אלבום השבוע של אביב גפן: o_O שיר השבוע לא של אביב גפן: הו... אממ... אולי alameda או let's get lost אלבום השבוע לא של אביב גפן: elliott smith - roman candle ציטוט השבוע: " אני לא פוחד למות, אני רק לא רוצה ליהיות שם שזה יקרה" מאכל השבוע: רביולי כמו תמיד משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: לקנות כרטיס להופעה של מוריסי!!! משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שמישהו שקרוב אלי ימות? o_O בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): זה יהיה קצת מסובך.. נסו לעקוב "מה ההבדל בין sookar ל s*u*kar (סוכר) מסוכר מכינים עוגה ומs*u*kar מכינים UOGA (מקווה שהבנתם) תמונת השבוע:

../images/Emo203.gifבאיחור מטורף!

שם: נועה גיל: 15 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): ירושלים שיר השבוע של אביב גפן: אתה נולדת לאהוב אלבום השבוע של אביב גפן: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב גפן: זה לא אותו דבר אלבום השבוע לא של אביב גפן: אוטוביוגרפיה ציטוט השבוע: "משעמם לי בריס" מאכל השבוע: פתיתים משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): תמונת השבוע:

../images/Emo203.gifאוי זה נשלח לפני הזמן

משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: יוני בלוך בצוללת, עיר ו.. משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: שאני אתגעגע יותר מדי בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): חחח אין לי תמונת השבוע:

NoA211

New member
../images/Emo13.gif

שם:נועה גיל:14 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים):ראשל"צ שיר השבוע של אביב גפן:השתיקה שלי אלבום השבוע של אביב גפן: שיר השבוע לא של אביב גפן:toxcity אלבום השבוע לא של אביב גפן: ציטוט השבוע:"איכס!הציור הזה מכוער!!" מאכל השבוע:שוקולד משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע:ממ...... משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע:ממ..... בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח):אין תמונת השבוע:

עדן גפן

New member
..../images/Emo190.gif|פיס|

שם: עדן גיל: 16 איפה אתם ישנים בלילה (או אחרת-איפה אתם גרים): במיטתי הרכה
[מבועים] שיר השבוע של אביב גפן: למיואשים יש רק גורל אלבום השבוע של אביב גפן: יומן מסע שיר השבוע לא של אביב גפן:Happiness Is A Warm Gun של הביטלס אלבום השבוע לא של אביב גפן: האלבום הלבן [ביטלס] ציטוט השבוע: "She's not a girl wou misses much... Do do do do do do.. Oh Yeah!" מאכל השבוע: אורז ו..שניצל?:] כרגיל.. משהו טוב שאתם מחכים לו השבוע: אמממממממ לא יודעת משו שלא הייתם רוצים שיקרה השבוע: לחזור לבית הספר, כנראה. בדיחה (כדי להעלות לכולם את המצב רוח): אין לי:] תמונת השבוע:הצטלמתי עם אביב

עדן גפן

New member
כאן אני שרה את..../images/Emo190.gif|פיס|

"Dust In The Wind".. שיר, מקסים, מי שמכיר:] אממ וזה ביצוע שלי..
(+פלייבק מעולה) כאן

מעיין51

New member
בדיוק למדתי אותו לא מזמן... ../images/Emo3.gif

שיר ממכר... וכן, הוא באמת די טוב..

למעלה