אני לא מוכן להתפקד, אני שונא התפקדויות כאלה יש לי טראומה בגלל התפקדות בפורום אחר, מאז אני לא משתתף בהם. אני פתחתי התפקדות בפורום ואז מישהו ראה שעשיתי את זה והוא חשב שזה רעיון ממש טוב אז הוא עשה התפקדות חדשה ובסוף התפקדו אצלו איזה 70 אנשים ואצלי 6 כולל אותי. איך אני לא סובל את הפורום ההוא... הם שינו לי את השם ואיימו עליי. הם פשוט שונאים אותי שם ולא עשיתי להם כלום. בן 18 אבל צעיר ברוחי. לא יודע אם אני בא. הדמות שלי היא סבתא רוחשעווה תוספת: בחרתי ציטוט בשביל המבחן! הנה הוא: "-עכשיו צריך להוסיף טיפה של נָיִוֹ טְרִינָאלִין -נָיִוֹ טְרִינָאלִין?! לא סיפרת לי על זה כלל! -רציתי להפתיע אותך בשביל לשמור על הכושר שלך -אתה רשע מרושעה קְרָאנְג! - ננאאגנ אני יודדע"
אתמול לא ראיתי בפרנציפ כוכב נולד, כי זה ממש משעמם, וזה כבר תוכנית שעולה לך על העצבים (כמו אנשים שקוראים את המאחורה של ספר שאתה אוהב וישר מתפלספים שזה ספר גרוע ולא שווה. כזאת הרגשה). התחברתי לתפוז, ולמרות שבדרך כלל בשעות האלו המקום מפוצץ באנשים , היה אתמול פשוט ריק...
עובדת בשרות לקוחות ואתמול החל מ20:30- לא משנה עם מי דיברתי- גבר,אישה,ילד ילדה, יהודים, עברים, רוסים תימנים אתיופים , ותאילנדים- אצל כולם - אבל כולם שמעתי ברקע את כוכב נולד!!!
(למי שלא הבין, זו היתה זעקת תדהמה) משעמם!??!?!! מי משעמם?!?!?! הראל סקעת המלך!!!! איזה ביצוע מדהים!!!!!! איך הוא הפסיד להראל מויאל?!?!?!? איך?!?!?! אין צדק בעולם!!!!
בת 20, באה למפגש??? אני המפגש בכבודי ובעצמי!!! יצאתי ויימס במבחנים, שנמצאים בטאגליינס למעלה!!! הערות: לא שזה קשור, אבל אתמול נשארתי לילה בבסיס! אני, נטע המהוללת, נשארתי בבסיס! נראה לכם הגיוני??? הא??? הא?????