התפקדות מספר II

ויימס

New member
היה לי את המצלמות אבטחה.

והיה איזה חתול שחור שטייל בכל הבסיס, כל פעם הוא בא לי ממצלמה אחרת, זה היה מאוד משעשע.

DviRincewind

New member
אתם יכולים להירגע, אני כבר כאן.

הממממם. בן 19, כמובן שמגיע, לא עשיתי מבחנים אבל ליבי תמיד עם רינסווינד (כפי שרומזים הכינויים שלי). תוספות? איך מויאל ניצח את סקעת?!?! איך?!?! סקעת היה כזה מעולה!!!!!! אההה!!! עולם מרושע!!!

מ א ג ר ט

New member
תמונת מצב:

חברי פורום: מאגרט limilu הכתם הכתום smadarabi dino_din Gdil קרניאלה (על הבמה) keynant bokonon Nico Tine greebo פנחסון wild sands gilpor לשדיפשאזקך Lord bigfoot Death of Rats DviRincewind עכבר כחול מדבר ויימס whitem עכשיו יש כמה אנשים שלא התפקדו כי הם לא היו פה שבוע (אבל הודיעו מראש) אז אני אכחה להם, אבל רק שתדעו באופן כללי: מספר אנשים בפורום בינתיים: 21 הגיל הממוצע בינתיים: 20.5 עכשיו אנחנו לא יודעים בת כמה קרניאלה, טואני לא יודדעת בת כמה אור, אני יכולה רק לשער לפי משהו שקראתי פעם... טוב לא משנה. שיבואו עוד אנשים להתפקד אני אתן לכם את הממוצע מדויק...

ויימס

New member
אז מי שמגיע למפגש זה בעצם...

אני, דביר, ופנחס. אכן, זה יהיה.. אה... אממ, מצומצם.

limilu

New member
ורוב הסיכוים שגם אני אגיע.

אממם, רחל, אני צריכה את הטלפון שלך בשביל שאמא שלי תדבר איתך. היא ביקשה, לא אני. ברור?

Witch Child

New member
מתפקדת

אממ... אמנם אני לא כותבת אף פעם, אבל אני קוראת אדוקה (גם של טרי וגם של הפורום...) בת 14 לא באה למפגש שכחתי מי הדמות שלי... אולי סתמרוח

Athaclena

New member
אני פה!

22 באה, כטח באה. אא"כ יש משהו שלא בשליטתי. לא זוכרת

The Mad Hatter

New member
*מתפקדת*

חזרתי מהגלות. ליאת, בת 17 (בשבת זה כבר יהיה רשמי לגמרי), כנראה באה למפגש. :) במבחנים האלה אני כבר לא זוכרת מה יצאתי. אני חושבת שסוזאן, אבל לא בטוחה...

מתפקדת! ואני צריכה תרגום!

גיל: 17 וחצי (למה פה בניגוד לפורומים אחרים כמעט כולם יותר גדולים ממני???) לא באה. אני ב Unseen University שזו איזושהי גילדה אם הבנתי נכון. ואני גם Susan Sto Helit וCpn. Carrot Ironfoundersson מי??? מה?!?! וגם Captain Carrot Ironfoundersson מהמשמר. יופי, עכשיו מישהו מוכן לתרגם לי?

ויימס

New member
האוניברסיטה הנעלמת:

האוניברסיטה של המכשפים. קפטן גזר: איזה אחד מהמשמר. סוזן: הנכדה של מוות.

אההה... אני לא מכירה את סוזן -

אני רק יודעת שהיא הילדה של מורט והנכדה של מוות (ספר! ספר! תגידו לי איזה ספר יש עליה! אני לא מצליחה למצוא!) ולי יש מברשת?

למעלה