התפקדות מרץ 2008!

נטעש

New member
התפקדות מרץ 2008!

הרבה זמן לא הייתה לנו התפקדות, וגם הצטרפו כמה חבר'ה חדשים מאז ההתפקדות האחרונה (שלא זוכר לי מתי היא הייתה...) התפקדות מרץ 2008 יוצאת לדרך!!!
שם:
תאריך לידה:
מקום מגורים (לא חובה כמובן :p):
דמות נאהבת בספר:
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו:
תחפושת לפורים:
איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים:
ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן:
מה אתם חושבים על הסרט:
פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו):
מגיעים לכנס?:
משהו קטן על עצמך:
תמונה:

נו, שוין. אתם ממש אוהבים את אלה...

* עמוס בן ישראל. * כ"ג סיוון התש"מ (כי בא לי לגוון) * ירושלים * יוריק מלך הדובים וגם לי סקורסבי זכור לטוב * אתם לא רוצים שאשעמם אתכם למוות בבאז-וורדס, נכון? * במפגש פורים של קהילת הארי-פוטר לבוגרים התחפשתי לסנייפ, בחג עצמו לא נראה לי שאתחפש. * במצב לא רע בכלל מהבחינה החומרית, יש לקוות, אבל מעדיף שלא לחשוב על זה. * טולקין, הארי-פוטר, אי אילו ספרים של זילאזני שהזדמן לי לקרוא, הסיפור שאינו נגמר, סדרת פרידיין, המדריך לטרמפיסט ושלושת ספרי ההמשך שאני מכיר בקיומם עוד כל מני ספרים שאני צריך לחזור אליהם מתישהו. * לא ראיתי * סיימתי BA, יש לי עבודה * זו שאלה? * זה לא שנהניתי מהספרים במיוחד, אבל זה עדיין משעשע להתווכח עליהם * אני לא אצרף, אבל מי שרוצה כבר ידע איפה למצוא.

DHallow

New member
אם התפקדות אז התפקדות

שמי חלי, נולדתי ב- 13/3/79, אני גרה בחדרה, אבל רק כי יש מזימה זדונית להשאיר אותי ויהי מה ולא כי לא ניסיתי לברוח... דמות נאהבת- די נדוש, אבל ליירה חלקת הלשון, היא מזכירה לי אותי בילדותי. בפורים הקרוב אתחפש לאינדיאנית (כי הנושא הוא "פורים סובב עולם"), בעוד 10 שנים לא יודעת מה היה איתי, אני רק מקווה שזה לא יהיה בחדרה... ספרים אהובים: הארי פוטר, התנ"ך, אנדר, אהבה וגאווה וכל ספר טוב בעצם... לא צפיתי בסרט ולא אצפה, וזו גם תשובה לשאלה בעצם... במה אני גאה? בזה שהחתול שלי שולח את עצמו לעונש כשהוא עושה משהו רע, גם אם אף אחד לא ראה ואפילו אם לא היינו בבית... אילו רק היתה לי הצלחה כזאת עם התלמידים... בקשר לכנס- אשתדל מאוד להגיע, נשמע מרתק.

נטעש

New member
אהבתי את הקטע עם החתול ../images/Emo6.gif

החתולה שלי מעבירה את האוזניים אחורה כשהיא יודעת שהיא עושה משהו לא בסדר

DHallow

New member
לא רוצה לסכסך אבל...

חתול מנמיך קומה ומעביר אזניים אחורה (אנחנו קוראים לזה מצב קבריולט) כשהוא רוצה לאיים שהוא נכון לתקוף בכל רגע. בעצם, החתולה שלך אומרת לך: "פישלתי, מה תעשי לי? נראה אותך גבר...." את מבינה שהחתולה שלך ערסית?

נטעש

New member
אוי מה זה שתי ההודעות שמעלי?

תפוזבל. אני יודעת שזה כשחתול רוצה לתקוף, אבל כשחתול רוצה לתקוף לפעמים זה גם מתוך פחד... החתולה שלי ממש ערסית! אני יודעת! היא מכסחת את הצורה של כלבים שגדולים ממנה פי 2... אבל ערסית חמודה

DHallow

New member
אם הוא היה גמדון בית

מזמן הוא היה מקבל בגדים! כל היום הוא ישן! הוא לא עושה כלום בבית! (אני תוהה, האם יתכן שאני כותבת על החתול אבל בעצם חושבת על בעלי?) שוין...

נטעש

New member
גם אני רוצה!! ../images/Emo13.gif

שם: נטע שיינס
תאריך לידה: 7 בנובמבר 1992
מקום מגורים (לא חובה כמובן :p): גבעת עדה
דמות נאהבת בספר: ליירה וסרפינה פקלה
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: לא ממש...
תחפושת לפורים: שמתי על עצמי גלימה, בגדים שחורים וארבעה אנשים שונים עשו לי צמות בכל הראש...
איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: בעוד 10 שנים אני אהיה בת 25, ואני מקווה שאני אלמד ביולגיה באורנים או באונ' תל אביב
ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: הארי פוטר! צופן דה וינצ'י (מהמם
), אורי ועוד כמה ספרים שכרגע ברחו לי מהראש...
מה אתם חושבים על הסרט: בסדר....
פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): 87 בהיסטוריה עם מורה שמורידה על כל שטות זה לא צחוק.
מגיעים לכנס?: לא...
משהו קטן על עצמך: אני מאוד אוהבת את הטבע
תמונה: (התמונה המצורפת היא תמונה שלי עם הצמות החדשות שיש לי
)

dahoe

New member
יופידו!

שם: אהד
תאריך לידה: 23.12.91
מקום מגורים: ירושלים
דמות נאהבת: לי סקורסבי
משהו מיוחד שאני מתעסק בו: מדריך בתנועת נוער?
תחפושת לפורים: איש הפוך. אני לובש מסיכה על הגב של הראש, לובש את כל הבגדים הפוך והולך לאחור!
אני בעוד עשר שנים: או-אה, רחוק מדי, רחוק מדי...
ספרים אהובים: שרה"ט, מישהו לרוץ איתו, הלוויתן מבבל ועוד ועוד....
מה אני חושב על הסרט: עשרים ושניים אנשים בערך הזמינו אותי לבוא לראות אותו איתם ומשכתי את זה כל כך הרבה עד שכולם התיאשו והלכו לראות לבדם, כך שלא צפיתי בסרט בעצמי עדיין.
פינת הצומי: לשאלה הבאה בבקשה...
מגיעים לכנס?:אולי...
משהו קטן על עצמי: שאני מנסה לחזור עכשיו לפורום אחרי הרבה זמן שלא הייתי
תמונה: תחסכו ממני את הבלגן, בבקשה

למעלה