התפקדות מרץ 2008!

DHallow

New member
בקשר לתחפושת

אם אתה שם מסכה בעורף (שזה כמו להתחפש לקווירל- תשמור לשנה הבאה...), ולובש בגדים הפוך, למה שתלך הפוך? תלך רגיל וזה יראה הפוך, לא? וגם יותר בטיחותי...

dahoe

New member
אני הולך אחורה רק בהתחלה

ואז מושיט את ידי לשלום לאחור. לא מבהיל?

האבק

New member
גם אני ../images/Emo13.gif

שם: אהוד (אודי) מירון תאריך לידה: 27.8.89 מקום מגורים (לא חובה כמובן :p): הוד השרון דמות נאהבת בספר: לורד עזריאל, לי סקורסבי, גב' קולטר משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: מעצב את "ביטאון חיל-האוויר" ופרוייקטים נוספים בח"א
תחפושת לפורים: לא הייתה לי תחפושת, אז פשוט שמתי פונפון על הראש. זה יצא מעין פאה מוזרה כזאת... אז פשוט הייתי איש עם פונפון על הראש. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: עדיין רזה... ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: ששאו"ק, טרילוגית ברטימאוס. גם "סופו של מיסטר Y" ממש טוב מה אתם חושבים על הסרט: להתחיל? פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): אני עיצבתי את פרוייקט 60 שנה ("דרך ארץ ושמייים") של חיל האוויר. מי שלומד עכשיו בכיתה יא', יש הרבה סיכויים שב-26 במרץ יגיעו אליכם קצינים של חיל אוויר וידברו איתכם איזה 3 שעות. אם יש שם איזה דברים מעוצבים נחמדים - זה שלי
מגיעים לכנס?: כמובן! משהו קטן על עצמך: הכל בסדר
תמונה: בקרוב. אין לי כרגע

DHallow

New member
זה נקרא "ארץ, ים ושמים"

איזה מגניב! אני אחראית על הפרויקט בביה"ס (רכזת חינוך חברתי) ומחנכת י"א ולכן מארחת את הקצינים אצלנו! גם הייתי ביום העיון בחיל הים החיפה. אתה קשור לברושורים? כולי גאה.... אני אספר לתלמידים שלי שאני מכירה אישית את המעצב!

האבק

New member
כנראה אתם עושים משהו עם חיל הים

אבל הפרוייקט המרכזי הוא של חיל האוויר (שולט), וקוראים לו "דרך ארץ ושמיים". יכול להיות שיהיו אצלך בבית הספר דברים שאני עצבתי. אחרי הפרוייקט תתארי לי מה ראית ואני אגיד לך אם זה שלי או לא

Dubie

New member
יאייייי.

שם: אדוה. תאריך לידה: 7.11 מקום מגורים (לא חובה כמובן): בנימינה. ויש גם בית חדש, מוזמנים לבוא לבקר. D: דמות נאהבת בספר: לי סקורסבי. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: ג'אגלינג! תחפושת לפורים: משהו חמוד, גיי ולא מוגדר. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: אני מקווה שטוב. ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: מחזות, מחזות, מחזות! והתחלתי גם את סדרת אנדר של קארד, אמורה להיות נהדרת. מה אתם חושבים על הסרט: הא, לא ראיתי אותו. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): סביר להניח שזה לא יגידלכם כלום, אבל התחלתי לעבוד על הג'אגלינג לא מזמן ואני תותחית-על, כי כבר הצלחתי 68 תפיסות ב-4 כדורים, לא זוכרת כמה תפיסות ב-3 קלאבים, תרגילים מגניבים ב-3 כדורים ועוד כל מיני דברים. אז זהו. מגיעים לכנס?: אני ממש מקווה שאצליח לבוא לקצת מהיום הראשון בשביל הצילומים, אבל יותר מזה [וגם את זה אני לא מבטיחה] כנראה שלא אוכל. משהו קטן על עצמך: אני מצטערת שאני כמעט ולא בפורום, פשוט היה בזמן האחרון עומס ואני רוצה לקרוא שוב את הספרים לפני שאני אשתתף בדיונים ואפתח דיונים בעצמי. תמונה: לא עדכנית כ"כ. אל תשאלו מה הלך אצלי [ואצל השבט שלי, למעשה] באותו יום.

limilu

New member
מתפקדת

שם: לימור תאריך לידה: 21.9 דמות נאהבת בספר: ממ, לי סקורסבי. כרגע גם מחבבת את וויל. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: לוכדי חלומות! וסתם ציור. תחפושת לפורים: מלכת אסתר! [ברצינות.] איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: אין לי מושג. ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: ששאו"ק, כל הרובין הובים, פרשת ג'יין אייר [תרזדיי
], נרניה. מה אתם חושבים על הסרט: האפקטים המיוחדים מסתירים לי את העלילה. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): אני כוסית!
סתם, אבל אי אפשר סתם צומי צומי צומי? מגיעים לכנס?: איזה כנס?
משהו קטן על עצמך: עצמי קטנה, זה משהו.

limilu

New member
אבל יש ביגור ../images/Emo7.gif

ואני לא יכולה לפספס את ביגור!

limilu

New member
זה חופף ביומיים.

אז אני מקסימום יכולה לבוא ליום הראשון. איפה זה, בכל מקרה?

../images/Emo154.gifאו קיי (חג פורים שמח לכולם../images/Emo151.gif )

שם:הדס
תאריך לידה:21.10.70 (!!)
מקום מגורים : הוד השרון
דמות נאהבת בספר: דר. מארי מאלון - מדענית שהולכת אחר התגלית שלה עד הסוף
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו:מגדלת ילדה נהדרת בת 6
תחפושת לפורים: עוד לא החלטתי
איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים:רזה ב- 20 קילו וצעירה במראה ובנשמה
ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן:הארי פוטר, סדרת הרובוטים והמוסד של אסימוב, ההוביט, סדרת שבט דב המערות
מה אתם חושבים על הסרט: מהיר מידיי. אבל העביר יפה את רוב הסיפור. החמיץ בגדול את הקטע האנטי דתי-מוסדי.
פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו):מעורבת בהקמת סטארט-אפ מבטיח.
מגיעים לכנס?:אולי
משהו קטן על עצמך:אני רוקחת במקצוע וסנייפיסטית שרופה.
תמונה:

Moiraine

New member
מתפקדת.

שם: בת-אל. תאריך לידה:28.11.89 מקום מגורים (לא חובה כמובן :p): רחובות. דמות נאהבת בספר: ויל. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: אממ אין. חוץ מזה שאני מכורה לפורומים^^ תחפושת לפורים:לא התחפשתי. אה אבל ראיתי היום בעזריאלי תחפושת מגניבה של ג'ק ספארו. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: בצבא. אה לא בעצם.. עד אז אני אמורה לסיים.. ממ או שלא. לא יודעת. ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: המון. בעיקר פנטזיה-הנסיכה הקסומה, ששאו"ק, כישור הזמן, רובין הוב, רומח הדרקון,שער המוות, וכל אותם ספרים שמצטערת אם לא עולים לי כרגע לראש ועשיתי עימם עוול. מה אתם חושבים על הסרט: בעוונותיו הרבים עדיין לא ראיתי אותו. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): יש רישיון ונגמר המלווה השבוע:) (עכשיו צריך לסבול את ההגבלת נוסעים:() מגיעים לכנס?: ברור!ומקווה להכנס לכמה שיותר הרצאות מעניינות. משהו קטן על עצמך:אני חיה בתחבורה ציבורית- ברכבות אני עוברת לפחות פעמיים בשבוע ברכבת בקו רחובות-חיפה והרבה עוצרת בת"א. ובאוטובוסים עדיף שלא נדע מ צרות.. תמונה:אין. (ממ אני צריכה לצלם את עצמי בדיוק לשאלות האלה.)

האבק

New member
האם את מתנדבת בכנס?

אם את מתכוונת ללכת להרבה אירועים שווה לך להתנדב. זה גם לעזור, וגם לקבל כרטיסים בחינם

Dubie

New member
"גם כיף, גם מקבלים כרטיסים חינם,

וגם לוקחים חלק פעיל בכנס. זה חשוב."

Dubie

New member
זה התפקיד שלי,

אם אני לא אחרוש עליו יהיה אסון.

למעלה