יאייייי.
שם: אדוה. תאריך לידה: 7.11 מקום מגורים (לא חובה כמובן): בנימינה. ויש גם בית חדש, מוזמנים לבוא לבקר. D: דמות נאהבת בספר: לי סקורסבי. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: ג'אגלינג! תחפושת לפורים: משהו חמוד, גיי ולא מוגדר. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: אני מקווה שטוב. ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: מחזות, מחזות, מחזות! והתחלתי גם את סדרת אנדר של קארד, אמורה להיות נהדרת. מה אתם חושבים על הסרט: הא, לא ראיתי אותו. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): סביר להניח שזה לא יגידלכם כלום, אבל התחלתי לעבוד על הג'אגלינג לא מזמן ואני תותחית-על, כי כבר הצלחתי 68 תפיסות ב-4 כדורים, לא זוכרת כמה תפיסות ב-3 קלאבים, תרגילים מגניבים ב-3 כדורים ועוד כל מיני דברים. אז זהו. מגיעים לכנס?: אני ממש מקווה שאצליח לבוא לקצת מהיום הראשון בשביל הצילומים, אבל יותר מזה [וגם את זה אני לא מבטיחה] כנראה שלא אוכל. משהו קטן על עצמך: אני מצטערת שאני כמעט ולא בפורום, פשוט היה בזמן האחרון עומס ואני רוצה לקרוא שוב את הספרים לפני שאני אשתתף בדיונים ואפתח דיונים בעצמי. תמונה: לא עדכנית כ"כ. אל תשאלו מה הלך אצלי [ואצל השבט שלי, למעשה] באותו יום.