התפקדות מרץ 2008!

Moiraine

New member
עוד לא החלטתי.

יש איזו הרצאה שאני מקבלת כניסה חינם (כי אני עוזרת לכתוב אותה) אממ לגבי השאר נראה. אבל יכול להיות שאני אתנדב סתם כי זה נחמד
(למרות שזה הרבה שעות) אתה מתנדב השנה?

נועה ob1k4

New member
כל התפקדות יש יותר שאלות...

|
נועה
מזמן- זוכרת את הפעם הראשונה כשמטטרון רץ לבחירות...
אפרת- גוש עציון
גרומן / פארי, שהלך הכי רחוק עם הרצון לחפש ידע
עבודה בפרויקט מחשוב של "גניזת קהיר"
פיראט
קרוב לפנסיה...
המון- אחרי הכל, אני ספרנית
הבעתי דעתי באתר, ולא שיניתי אותה מאז
בארבעת הבנים הנהדרים שלי- ואף אחד לא רשע !
כדאי מאד שאגיע - אי"ה אני מרצה שם
מי שרוצה לראות - שיבוא לכנס

The Immortal Me

New member
מי טו!../images/Emo210.gif

שם: רוני. תאריך לידה: 6/5. דמות אהובה בספר: סרפינה. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: מכורה לבליץ'? [קדימה, פרק, צא כבר!] תחפושת לפורים: בעיקר חולצה מאגניבה. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: כנראה כמו שאני היום. בתקווה עם כל העונות של הג"ש. [קדימה, פרק, תישלח!] ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: אשתו של הנוסע בזמן, הערפד ארמאן. מה אתם חושבים על הסרט: זה נורא שעוד לא ראיתי? אני מנסה להמנע מסרטי-ספרים. פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): שרדתי את סוויני טוד. מגיעים לכנס?: בטח. משהו קטן על עצמך: can't think of anything. תמונה: כבר עשיתי תגובה מהירה, נוותר.

היי, תראו, אני לא מתה!

שם: סהר
תאריך לידה: ה-4.4.91 (עוד פחות מחודש יומהולדת
)
מקום מגורים: גן יבנה.
דמות נאהבת בספר: סרפינה פקלה. וליידי סלמאקיה, כמובן
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: אני מדריכה בחוגי סיירות של הקק"ל. שבוע הבא יש לנו סיור ללא תשלום בפארק חולות אשדוד. תבואו! יהיה כיף!
תחפושת לפורים: שמתי חצאית וחולצת טיולים וכולם קראו לי היפית. חה.
איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: עושה משהו משמעותי.
ספרים אהובים חוץ מחומריו: האמת היא שלאחרונה קראתי את המחקר של גיורא אילני על נמרים במדבר יהודה, וממש נהניתי. (לא יודעת אם זה נחשב ספר).
מה אתם חושבים על הסרט: בסדר, נחמד, לא שובר קופות מי יודע מה, לא מאכזב יותר מדיי, במילה אחת- בסדר.
פינת הצומי: עשיתי מטווח לא מזמן, והיה ממש כיף. חוץ מזה, הקבוצה שלי עומדת לגדול בקרוב ולהתמלא בבנות חמודות (מי שלא ראה את הקבוצה הנוכחית, לא יודע מה המצב- ערימת בנים נוראיים שיודעים לדבר בעיקר בקללות).
כנראה לא אגיע לכנס, ואם כן אז רק ליום הראשון...
משהו קטן על עצמי: אין לי חיים. או, ליתר דיוק- החיים שלי הם בעיקר בגרויות וסיירות כרגע. בגלל זה אני לא נמצאת פה יותר מדיי...
תמונה- בצד. זאת אני בתוך צינור במהלך, כמה מפתיע, טיול בגבעות גורל.

שלום!

שם: הדס תאריך לידה: 15.11.92 דמות נאהבת בספר: קשה לי לבחור
משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: מדריכה בחוגי הסיירות שלה החברה להגנת הטבע!!!
ולא, אני לא מתכננת מלחמה נגד החוגים של קק"ל...
תחפושת לפורים: נערת חווה.
איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: לא יודעת...אולי לומדת........ ספרים אהובים חות מחומריו כמובן: "ספר ההפנוט הגדול של מולימון"..(אני יודעת שאף אחד לא שמע על זה..חח) ועוד כל מיני ספרים של ז'ול וורן- כמו "שנתיים על אי בודד"............ מה אתה חושב על הסרט: עשו אותו יפה, אבל היו כמה דברים שממש הציקו לי כמו העובדה שבהתחלה רואים שהאיש של המגיסטריון מרעיל את לורד עזריאל ובספר זה בכלל המאסטר..?!?!?!?!?! חוץ מזה שכמובן שבסרט מאבדים את כל העושר שיש בספר, מבחינת תיאורים ואוצר מילים וכל אלה............
פינת הצומי: יש לי 16 חניכים!!!! זה המון בחוגים....
מגיעים לכנס: זה בכלל פעם ראשונה שאני כותבת בפורום הזה..... זהו!

נטעש

New member
וואי! ממישהי מהחברה!

בחיים שלי לא פגשתי מישהי מחו"ס של החברה!!! -וואו- שישה עשר חניכים?!?! אני לא מסוגלת אפילו לחשוב על זה! וכן אני מכירה את הספרים של מולי מון, קראתי את הראשון
ותבואי לכנס אם אין לך מחנה פסח או משהו

חחח

ממש אדיר הפורום הזה! אני אשמח להיכנס קצת יותר לעומק של הספר ולהבין על מה כולכם מדברים פה. ואני בהחלט בעד טיול קהילה חוגי סיור באשר הם....חחח :)

limilu

New member
החברה שולטת!

ו-וואו, 16 זה באמת המון. ושמעתי על הספר של מולימון, אבל לא קראתי אותו.

JustRain

New member
גם אני...

אני יודעת שהרבה זמן לא הגבתי, אתם מוזמנים להרביץ לי. בעצם לא!
אני פציפיסטית! שם: נגה בלי ו'. בלי ו'. תאריך לידה: 21.9.92 - בת חמש-עשרה ומשהו
מקום מגורים: חור בגליל. דמות נאהבת בספר: מארי מאלון. אני לא יודעת למה, אבל התחברתי אליה מן ההתחלה. משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: המ, אני מאלו שנרקבים מול המחשב. הרבה כתיבה נחשבת? מגזינים וירטואליים, פאנפיקשן, כל מה שזז. תחפושת לפורים: התחפשתי לדמבלדור. איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: סטודנטית שמאלנית-פמיניסטית-צמחונית פסיכית שמנסה להדגיש את התארים האלה בכל דרך אפשרית, ולעבוד על עצמה שהיא פעילה פוליטית, בזמן שהיא עצלנית מדי לזוז מהכורסה. אה, איך אני רוצה לראות את עצמי? בראש משלחת להצלת הלוויתנים! או כל דבר למען שינוי כלשהו שאני מאמינה בו! ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: הארי פוטר, ערפילי אבלון, כל עבודותיהם של ניל גיימן ולואיס קרול, צד שמאל של החושך. מה אתם חושבים על הסרט: אה...
פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): יש לי טור בעיתון המקומי!
מגיעים לכנס?: אשתדל מאד. משהו קטן על עצמך: נראה לי שכבר הכנסתי הכל בין השורות איכשהו... תמונה: ההארד-דיסק במחשב השני. המחשב השני לא עובד. אין תמונות.

Kristalon

New member
שלום לכולם

הדס (סוכר בריבוע) הביאה לי את האתר הישראלי לסדרה אז נכנסתי לפורמים.... נראה שיש פה המון אנשים
פעם ראשונה שאני נכנס לפה
נחמד לראות שיש פה אנשים מחוגי סיור (של הקק"ל?)
אז ככה: שם: אלון קריסטל תאריך לידה: 92\07\30 מקום מגורים (לא חובה כמובן :p): לפיד (אני רוצה לראות אם מישהו יודע איפה זה
דמות נאהבת בספר: כולם!!!!!! משהו מיוחד שאתה מתעסק בו: טוב מדריך בחוגי הסיירות של החלה"ט כבר לא יהיה מיוחד
הממ...... אבל זה שאני מדריך את אח שלי בחוגים - זה מיוחד חחח תחפושת לפורים: שלום
שרוואלים ודגלים של מדינות העולם איך תראה את עצמך בעוד 10 שנים: אני לא רואה כל כך רחוק..... ספרים אהובים חוץ מחומריו כמובן: ארטמיס פאול, סדרת warcarft וכל מה שבדיוני
הארי פוטר גם...... מה אתם חושבים על הסרט: בדיוק היום ראיתי אותו!!! אני מבין למה הוא זכה באוסקר לאפקטים - באמת מרשים
ויפה איך שעשו שם הכל (את הצפלינים והכדור פורח) אבל חוץ מזה שכמובן שהספר הרבה יותר טוב!! קודם כל שינו שם את הסדר של הדברים וכל מיני פרטים קטנים..... ואת לי דימיינתי הרבה יותר צעיר...... וזה ממש לא בסדר שלא סיימו את הסרט כמו שצריך!!!! פינת הצומי (ספרו משהו שאתם ממש גאים בו): קיבלתי 100 בשני מבחנים בלשון :-O מגיעים לכנס?: איזה כנס? על מה? משהו קטן על עצמך: אני אוהב שוקולד

נטעש

New member
כנס עולמות!

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1511&msgid=114193319

Kristalon

New member
עכשיו זה קצת יותר מובן ../images/Emo13.gif

הוא נערך על גבי שלושה ימים? או כל יום הוא בפני עצמו? נשמע ממש מעניין האמתי.... אם יהיה לי למי לבוא אז בכיף חחח ,רק שבגלל שקיצרו לנו את החופש ובגלל שיש הרבה טיולים כל האירועים צפופים! תודה רבה על הקישור

אוף זה יוצא על מחנה פסח חניכים!!!

איזה באסה......יש עוד כנסים מגניבים כאלה במשך השנה??? כי זה נשמע ממש אדיר וחבל שנפספס.......

נטעש

New member
יש את כנס מיתופיה

שמתקיים באחד מהחודשים של החופש הגדול ואם לא יהיה קורס מדריכים של חו"ס, אז אני אבוא לכנס הזה. -בורחת מאודי-

למעלה