התפקדות? שאלון קצר?

m a n k o

New member
התפקדות? שאלון קצר?../images/Emo12.gif

נו טוב שניהם
מלא אנשים הצטרפו בזמן האחרון וזו הזדמנות טובה לעשות התפקדות קצרה לראות כמה אנחנו בפורום... ובאותה הזדמנות תענו על איזה שאלון קצר..
1.שם 2.גיל: 3.אזור מגורים 4.גובה: 5.צבע שיער: 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: 7.למה?: 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: 9.יש לך חבר\ה: 10.הוא גדול ממך או קטן: 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: 17:יש לך נטיות: 18. איפה יש לך עגילים: 19:איפה היית רוצה לעשות: האם אי פעם: עישנת? גנבת ? קיללת? צרכת סמים? זרקת מישהו\י? עשית חרם? עשו עלייך? התנשקת? התעלפת? נפצעת קשה? מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? תתחתן עם מישהו בלי האהבה? תמזמז ליד ההורים שלך? תאכל חרק? תעשה עגיל בסנתר? תבריז בחתונה? שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? אומרים לך שאת\ה יפה? בפורום החמיאו לך? ברחוב? פעם התחרת בתחרות וניצחת? באיזה תחרות ניצחת?

סבבי

1.שם: ילדת האור (טוב נו חסוי) גיל:עוד חודש 17 איזור מגורים: אי שם במרכז גובה:1.62 צבע שיער:חום ככה מרוצה מצבע שיער: לא הייתי רוצה חום שוקולד למה?הוא משעמם כזה. צריך להחיות אותו מחמאה שאני שומעת כל הזמן: שאני טובת לב חבר:אין:( כנ"ל היה חבר יותר קטן:לא לאהבה משנה הגיל:לא נראה לי כמה זמן יש חבר:אין אוף למה להזכיר?חחחחחח אהבה ממבט ראשון או סתם:אני מאמינה באהבה ממבט ראשון נער חלומותיי:בעל עקרונות ומתחשב, עדיף שייראה לא רע גם
היה חבר עם מראה דחוי:אממ היה אחד שלא נראה מי יודע מה טוב.. יש לך נטיות: ממש ממש לא!!! איפה יש עגילים:באוזניים האם אי פעם: עישנת:כן גנבת:כן קיללת:כן צרכת סמים:פעם אחת זרקתי מישהו:יאפ עשיתי חרם:לא עשו עליי:לא זוכרת. ייתכן התנשקתי:כן.. התעלפתי:לא. אבל עשיתי פעם בכאילו כי לא רציתי ללמוד למבן. אחר כך הייתי צריכה לעשות סתם בדיקות כי לא יכולתי להגיד ששיקרתי. זה היה מזמן נפצעתי קשה:לא מה לא אעשה: תתנשק עם בן מינך:בחיים לא תתחתן עם מישהו בלי אהבה:לא תתמזמז ליד ההורים שלך: מה השתגעתי? תאכל חרק: כנ"ל תעשה עגיל בסנטר:לא תבריז בחתונה:לא שאלות קשות\קלות אתה חושב שאתה יפה:אולי אומרים לך שאתה יפה:לעיתים בפורום החמיאו לך: לא. אנשים איפה אתם חחחחחחחח ברחוב:קרה פעם התחרת בתחרות וניצחת:לא איזה תחרות:כנ"ל

vk3

New member
אז אני אהיה הראשון שאחמיא לך...

את ילדה מאוד חמודה, כייף לי ואני משוכנע שלכולנו שאת משתתפת קבועה אצלנו בפורום ותורמת את חלקך- על כך
אישית.

AcesHigh

New member
אני.

1.שם: עומר 2.גיל:18 3.אזור מגורים: אריאל 4.גובה:1.72 5.צבע שיער:בלונד-שטני 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:מרוצה 7.למה?: למה לערפאת רועדת השפה? 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:שאני חמוד( הכוונה לחמוד כמו ילד בן 6) 9.יש לך חבר\ה:לא 10.הוא גדול ממך או קטן:
11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן:לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:אם יש לה גיל היא בטח זקנה מאוד.. וברצינות, בתקופת הנעורים מתוקף המוסר יש לשמור על הפרש גילאים סביר, מעל גיל 18 זה כבר לא משנה. 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:די נו
14. אהבה ממבט ראשון או סתם:מהההההההההההההההההההההה? 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך:שיר, עיניים, נו, כל הדברים האלמנטרים. 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי:האם הייתה לי פעם חברה? 17:יש לך נטיות: שבוע סקובי דו!!!! 18. איפה יש לך עגילים: פה ופה. 19:איפה היית רוצה לעשות:עזבו אותי, אני לא בראש של זה. האם אי פעם: עישנת?כן גנבת ?לא קיללת?לא.....נו באמת. צרכת סמים?לא o__O זרקת מישהו\י?כן...זרקתי את אחותי על הכביש
עשית חרם?טוב^_^ עשו עלייך?חח^_^ התנשקת?כן התעלפת?לא נפצעת קשה?לא מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?כלומר עם חסידה? סתם לא. תתחתן עם מישהו בלי האהבה?לא מתחתן בכלל תמזמז ליד ההורים שלך?ההורים שלי מתמזמזים לידי? יפה! תאכל חרק?אני אוכל את מי שחיבר את הסקר הזה אם עוד שאלות כאלו יופיעו תעשה עגיל בסנתר? אוקיי.. תבריז בחתונה? אני אחתין בתברוזה. שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?אני בסדר. אומרים לך שאת\ה יפה?לפעמים. בפורום החמיאו לך?לא ברחוב?כן פעם התחרת בתחרות וניצחת?לא באיזה תחרות ניצחת?לא

s h u r i k

New member
הנה שלי!!!

שם: ניראה לי ש"סשה"
גיל: 16 ולא יודע כמה חודשים אזור מגורים: איפושהו בצפון גובה: 1.70 צבע שיער: חום כהה. את\ה מרוצה מצבע השיער: מהצבע כן, מהסוג לא. שונא את השער שלי!
מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: שאני ג'לטמן!!!
יש לך חבר\ה: בנתיים לא! הוא גדול ממך או קטן: אין לי חברה אז למה את שואל אם היא גדולה או קטנה
היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: כן, בשנה. אין מה לעשות היא פשוט לא יכלה לעמוד בפני
אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: כן אהבה ממבט ראשון או סתם: סתם איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: אין לי מושג!!!!! היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: לא!!!!!!!!!! יש לך נטיות: יש מצב! איפה יש לך עגילים: אין ולא רוצה! האם אי פעם: עישנת? כן גנבת ? כשהייתי בן 6, זה ניחשב?
קיללת? רק קללות גסות צרכת סמים? אין מצב!!!!!!!! זרקת מישהו\י? כן... את כולם!
עשית חרם? לא זכור לי עשו עלייך? רק אם הם רצו לקבל מכות
התנשקת? לא.... אני בתול לשון
..... סתם צוחק.. בטח! התעלפת? כשראיתי את התעודה! נפצעת קשה? אם דקירה מסכין ברגל ניחשב, אז כן! מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? אין מצב, גם אם יציאו לי את כל הזהב שבעולם (אולי בעד 50 שקל)! תתחתן עם מישהו בלי האהבה? רק אם היא עשירה (אבל את האמת לא) תמזמז ליד ההורים שלך? אני מעדיף לעשן לידם תאכל חרק? צלוי כמה ישלמו תעשה עגיל בסנתר? כן וגם בפופיק ובפיתמה תבריז בחתונה? לא שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? לפעמים אומרים לך שאת\ה יפה? שאני חמוד
בפורום החמיאו לך? לא זכור לי ברחוב? קראו לי קוף, זה ניחשב? פעם התחרת בתחרות וניצחת? כן באיזה תחרות ניצחת? איגרוף, היאבקות! דווקא היה מעניין, גיליתי כמה דברים על עצמי!!!!!

vk3

New member
אמממ... שאלון מעניין ../images/Emo45.gif

1. שם: קיריל. 2. גיל: 17 ו- 10 חודשים. 3. איזור מגורים: נתניה. 4. גובה: 175. 5. צבע שיער: חום אפרפר. 6. אתה מרוצה מצבע השיער ( במידה ולא רשום את הצבע שהיית רוצה): כן ! 7. למה ?: - 8. מה המחמאה שאתה שומע כול הזמן: חיוך יפה/ עיניים יפות/ טוב לב/ איכפתי/ חמוד
9. יש לך חבר/ ה: לא
10. הוא/ היא גדול/ ה ממך או קטן: - 11. הייתה לך פעם חברה יותר גדולה ?: לא. 12. אתה חושב שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לא משנה. 13. כמה זמן יש לך חבר/ ה: - 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: - 15. איך היית מגדיר את נער/ ת החלומות שלך: הכול וכלום. 16. היה לך פעם חבר/ ה עם מראה דחוי: לא. 17. יש לך נטיות: כמו לכולנו. 18. איפה יש לך עגילים: בחריץ
19: איפה היית רוצה לעשות: לא הייתי רוצה. האם אי פעם: עישנת ? לא. גנבת ? כן. קיללת ? כן. צרכת סמים ? לא. זרקת מישהו/ י ? כן. עשית חרם ? לא. עשו עלייך ? כן. התנשקת ? אווו ייס. התעלפת ? לא. נפצעת קשה ? כן. מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך ? תתחתן עם מישהו/ י בלי אהבה ?
תמזמז ליד ההורים שלך ? תאכל חרק ?
תעשה עגיל בסנתר ?
תבריז בחתונה ?
שאלות קשות/ קלות: אתה חושב אתה יפה ? לא מכוער. אומרים לך שאתה יפה ? כן. בפורום החמיאו לך ? כן
ברחוב ? כן. פעם התחרת בתחרות וניצחת ? כן. באיזה תחרות ניצחת ? שחמט, כדור- עף.

QuEeN oF mE

New member
שלום..../images/Emo9.gif

מזל טוב על הפורום..קצת באיחור
.. אני ויקי..:] ואממ..אני חדשה..
..

למעלה