התפקדות? שאלון קצר?

l1zard

New member
אני! אני! אני!

1. יאנה 2. 14 3. תל אביב 4. 1.74 5. אממ.. בטבעי הוא בלונדיני-שטני... אבל צבעתי אותו לפני כמה ימים ל... 6. שחור! 7. כי אני אוהבת שחור :) 8. שאני מוזרה.. אבל אני מתקנת את זה למיוחדת :).. וגם אומרים שאני יפה (פחחח..) 9. לא.. אני בדדניקית בע"מ כבר חודש! :))) 10. אין לי! אבל זה שהיה היה גדול יותר.. 11. לא.. לא היה לי חבר יותר קטן :) 12. אני חושבת שאין אהבה :) 13. אין לי!! :) אבל האחרון היה שלושה חודשים (שבשבילי אישית זה ממש הרבה! זה שיא השיאים!) 14. מה זה סתם?? וכבר אמרתי.. אין אהבה :) 15. אממ... אין לי נער חלומות... שיהיה כמו שהוא וזהו :)סתם.. אני הכי אוהבת את הקשוחים האלה.. :) 16. לא... 17. אני דו מינית :) 18. באוזניים :) חחח... 19. בלשון האם אי פעם: עישנת? אני מעשנת כבדה.. גנבת? מחק מאלינה.. החברה הכי טובה שלי (נו זה היה בכיתה ג'! והיא גנבה לי מספרים! אז אנחנו שוות..) קיללת? חחח.. כל מילה שניה שלי זה קללה ברוסית.. צרכת סמים? חסוי... זרקת מישו? כל חבר שהיה לי :) עשית חרם? כן.. בכיתה ו' על ילדה שהרביצה לכולם ונמאס ממנה.. עשו עליך? לא! התנשקת? כן.. התעלפת? לא נפצעת קשה? לא מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? אני דו מינית זוכרים? תתחתן עם מישו בלי אהבה? א. לדעתי אין אהבה.. ב. אולי יש אבל עדיין לא קלטתי את זה ג. אין לי מושג מה יקרה לי אז מאיפה אני יודעת? תמזמז ליד ההורים שלך? לא.. הם מרובעים מידי.. תאכל חרק? אכלתי כבר.. תעשה עגיל בסנתר? אולי.. תבריז בחתונה? אם יהיו לי סיבות טובות אז כן שאלות קלות/ קשות: אתה חושב שאתה יפה? לא אומרים לך שאתה יפה? כן בפורום החמיאו לך? לא ברחוב? כן :) פעם התחרת בתחרות וניצחת? לא זוכרת :) באיזה תחרות ניצחת? לא זוכרת :)

sweety01

New member
אז ככה...

1.שם: מאיה 2.גיל: 22 3.אזור מגורים: רחובות 4.גובה: 170 5.צבע שיער: שטני 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: מרוצה 7.למה?: 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: עשית את זה לבד? זה ממש יפה! 9.יש לך חבר\ה: כן 10.הוא גדול ממך או קטן: גדול 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לא חד משמעי 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: 3.5 שנים 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: אהבה!!! 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: החבר שלי 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: לא 17:יש לך נטיות: ימינה 18. איפה יש לך עגילים: בכל שלושל האוזניים 19:איפה היית רוצה לעשות: המממ... האם אי פעם: עישנת? כן גנבת ? לא קיללת? כן צרכת סמים? לא זרקת מישהו\י? כן עשית חרם? לא עשו עלייך? כן התנשקת? כן התעלפת? לא נפצעת קשה? חלילה מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? מי יודע תתחתן עם מישהו בלי האהבה? בחיים לא! תמזמז ליד ההורים שלך? איכס! תאכל חרק? פעמיים איכס תעשה עגיל בסנתר? למה? תבריז בחתונה? לא נראה לי שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? אני ממש סוכריה אומרים לך שאת\ה יפה? לסירוגין בפורום החמיאו לך? לא:( ברחוב? כן פעם התחרת בתחרות וניצחת? לא ולא באיזה תחרות ניצחת?

YuLi825

New member
שלי.... :)

שם: יוליה גיל: 16.7 אזור מגורים: כפ"ס גובה: 1.65 צבע שיער: חום בהיר את/ה מרוצה מרוצה מצבע השיער: כן.. מה המחמאה שאת/ה שומעת כל הזמן: שאני תומכת ונותנת עצות טובות (בלי להשמע יהירה). יש לך חבר: כן
הוא גדול ממך או קטן: גדול היה לי חבר קטן יותר בחודשיים ממני... אני חושבת שלאהבה אין גיל, כי זה תלוי בבני האדם עצמם וברגשות שלהם.. כמה זמן יש חבר: עוד מעט 5 חודשים אהבה ממבט ראשון או סתם: ממבט ראשון..כמה קיטשי
איך היית מגדירה את נער החלומות שלך: הבן אדם שאני איתו עכשיו היה לך פעם חבר עם מראה דחוי: מה ז'תומרת מראה דחוי??..היופי בעיניי המתבונן.. יש לך נטיות: נטיות למה? איפה יש לך עגילים: באוזניים.. איפה היית רוצה לעשות: בשום מקום עישנת: ניסיתי, לא אהבתי וזה גם לא בריא.. גנבת: לא קיללת: כן צרכת סמים: לא זרקת מישהו: כן..את החבר הראשון שלי עשית חרם: לא... עשו עליך חרם: כן בכיתה ה' התנשקת: כן התעלפת: לא נפצעת קשה: לא מה לא תעשה: אנסה להיות מישהו אחר תתנשק עם בן מינך: אולי רק בשביל לנסות איך זה... תתחתן עם מישהו בלי האהבה: לא... תתמזמז ליד ההורים: תלוי בנסיבות.. איך שההורים יתייחסו אליו .. תאכל חרק: ממש לא! תעשה עגיל בסנטר: לא תבריז בחתונה: לא את/ה חושב שאתה יפה: לא אומרים לך שאת/ה יפה: כן בפורום החמיאו לך: עוד לא ברחוב: כן פעם התחרית בתחרות וניצחת: לא

skopy

New member
טוב גם אני אענה../images/Emo3.gif

1.שם:סהר 2.גיל:16.9 3.נצרת עילית 4. 1.85 5. שטני 6. בערך מרוצה-הייתי רוצה את הבלונד חזרה שהיה לי בכיתה ט',אבל לצבוע שיער זה שורף,איך נשים סובלות את זה. 7. למה?כי הייתי יותר חכם
8.אני חמוד,מצחיק,חכם. 9.לא אין לי חברה 10.- 11.כן הייתה לי חברה גדולה ממני בשנה אבל זה היה בכיתה ב' אז תעזבו אותי. 12.תלוי על מה עומד מרווח בין הגילאים. 13.- 14.סתם כי בה לי לדבר 15.חכמה,עשירה,ותומכת. 16.תלוי איך אתם מגדירים מראה דחוי 17.נטיות?אני לסבי
18.בשום מקום 19.באוטו,לראות אם הוא רועד
עישנת?כן רציתי לנסות ונחנקתי למוות, יש לי אלרגיה. גנבת?כן הייתי ילד ורציתי ממתק
קיללת?פאקינג ברור צרכת סמים?"אקסטזי לא יכול בלי" ממש לא! זרקתי מישהו?על הרצפה,על המיטה ,כל מיני מקומות. עשית חרם?ברור,מגיע להם! עשו עליך?ברור,זה היה בגן. התנשקת?כן התעלפת?לא היה לי הכבוד נפצעת קשה?מידי פעם תתנשק עם בן מינך?ברור שלא תתחתן עם מישהו בלי האהבה?כנראה.. תמזמז ליד ההורים שלך?ממש לא! תאכל חרק?אם אני לא אשים לב, אולי
תעשה עגיל בסנתר?גועל נפש! תבריז בחתונה?בשלי לא,בשל מישהו אחר,אולי... אני חושב אני יפה?יופי פנימי מעולה
יופי חיצוני קשה לי להחליט. אומרים לך שאתה יפה?ברור שאני יפה בנפש. בפורום החמיאו לי?לא ראיתם איך תחמיאו? ברחוב?בטח תמיד שורקות לי כוסיות ואומרות תראו איזה כוסון
פעם התחרת בתחרות ונצחת?לא זוכר,אולי בתחרות נגינה בבית ספר היסודי. באיזה תחרות ניצחת:קרא/י הנ"ל זה הכל...

v o d k a

New member
אני חולה על השאלונים האלה!!

1. שם: וודקה (נקבה) 2.גיל: עוד פחות מחודש 17 3. אזור מגורים: צפון 4. גובה: 180 ס"מ 5. צבע שיער: בלונדיני בהיר 6. את מרוצה מצבע השיער?: מרוצה וחצי... 7. למה?: כי הוא ייחודי ומאאאגניב 8. מה המחמאה שאת שומעת כל הזמן?: שאני מטורפת באופן חיובי, מצחיקה, אינטיליגנטית ומושכת (זבובים) 9. יש לך חבר?: אני לא מאמינה במונוגמיה, אז יש לי עכשיו בערך חמישה... (אין לי חבר וממש לא רוצה שום חבר) 10. הוא גדול ממך או קטן ממך?: אין חבר! אבל אם היה בטח מבוגר יותר... 11. היה לך פעם חבר קטן יותר?: אההה לא. וגם לא יהיה כי אני נמשכת למבוגרים ממני 12.אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:? הגיל לא משנה אחרי שכל האנשים מסביב כבר גדלו (שזה קורה בד"כ בסביבות 18 עד 20)ואז אפשר להכנס לקשר עם כל אחד ובכל גיל, בתנאי שיש כימייה 13.כמה זמן יש לכם חבר?: איזה כיף שאני לא יכולה לענות על השאלה הזאת!! 14.אהבה ממבט ראשון או סתם?: מבט ראשון תמיד מטעה... אבל זה גם קיים אצלי בלקסיקון... וכמו שמישהו אמר פה: אהבה זה אף פעם לא סתם 15.איך היית מגדירה את נער החלומות שלך?: בנאדם שתהיה לי איתו כימייה מטורפת ומשיכה עזה אליו, זה בכלליות- כמובן.. 16.היה לך פעם חבר עם מראה דחוי?: היופי הוא בעיניי המתבונן... הוא היה יפה בעיניי בהתחלה וכשזרקתי אותו קיבינימט חשבתי שהוא מכוער 17.יש לך נטיות?: יש לי סטיות, אני בעד סאדו-מאזו רך .... עושה לי את זה כששורטים אותי ונושכים אותי... 18.איפה יש לך עגילים?: באוזניים 19. איפה היית רוצה לעשות?: בלשון (אבל יותר הייתי רוצה קעקוע) האים אי פעם: עישנת? כן, את כל הסוגים של מה שיש לעשן בעולם הזה... (או מה שאני יודעת עליו בכל אופן) גנבת? לא... אני לא מסוגלת... ייתפסו אותי מייד קיללת? למה זה כתוב בזמן עבר?... זה קורה על בסיס יומי, המשפטים שלי הם לא משפטים שלי אם אין בהם כמה קללות שיסבירו אותם טוב יותר... צרכת סמים? ע"ע "עישנת?" חוץ מקלים, שומדבר... זרקת מישהו?: זרקתי את האקס שלי לקיבינימט... וטוב שכך (הגיע לו, אל תשפטו) עשית חרם?: לא, זה נראה לי כל כך אבסורד... אם היו עושים חרם הייתי דווקא מדברת עם אותו בנאדן רק כדי לא להיות שותפה לטמטום עשו עלייך?:לא התנשקת?: בטח בטח התעלפת?: לא... ואני כל כך רוצה שזה יקרה פעם ואז אני אתעורר באיזה מקום שלא זכרתי איך הגעתי אליו...חחח נפצעת קשה?: לא, המקסימום שלי זה צלקת מעפנה בברך, וזה אפילו לא תפר...חחח (טוב כי זה בברך...) מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?: האמת היא שאני מחכה להזמדנות הזאת שתקרה... תתחתן עם מישהו בלי אהבה?: לא. ממש לא. ואם מאיזושהי סיבה כן- זה ישרוד בדיוק שלושה ימים אם הבנאדם נסבל... תתמזמז ליד ההורים שלך?: לא. זה אמנם לא חולני אבל זה נראה לי אינטימי גם ככה בלי לערב את ההורים בזה... תאכל חרק?: יש לי סרטים מחרקים, פוביות מג'וקים ומה לא... אז לאכול אותם?! גם לא בעד מליון דולר (טוב אולי, אבל עד אז- לא) תעשה עגיל בסנטר?: לא תבריז בחתונה?: אם היא שלי אז לא, אם אני חברה קרובה אז לא, אבל אם זה איזה שמוק שלא מעניין אותי וסחבו אותי לשם- אז כן שאלות קשות\קלות את חושבת שאת יפה?: לעיתים אומרים לך שאת יפה?: רק כשרוצים להכניס אותי למיטה (צוחקת... בד"כ אומרחם) בפורום החמיאו לך?: לא זוכרת אבל נראה לי שלא, סביר להניח שלא ברחוב?: אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיפה לא לעבור ברחוב... מילא שהיו מחמיאים כמו אנשים אבל הם מתעלקים ומשוכנעים שאני צריכה לסגוד לקיומם ולדברי חכמתם... פאק... פעם התחרת בתחרות וניצחת? כנראה שכן... כולנו, לא? באיזו תחרות נצחת? אין לי זכרון של זה

AcesHigh

New member
חחח

"יש לך חבר?: אני לא מאמינה במונוגמיה, אז יש לי עכשיו בערך חמישה..." די הצחיק אותי.

SupermanZW

Well-known member
../images/Emo6.gif ../images/Emo45.gif

יש לך הומור נהדר ואת נשמעת מגניבה.

vk3

New member
וזה כבר נחשב לשלוש מחמאות שלמות...

ביום אחד

M o n a L i s a

New member
נעלמתי...אבל אני פה!

1.שם: לובה 2.גיל: 19 3.אזור מגורים: חיפה 4.גובה: 1.60 5.צבע שיער: חום 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: לא כ"כ 7.למה?: אני רוצה בהיר יותר 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: עיניים יפות 9.יש לך חבר\ה: כן 10.הוא גדול ממך או קטן: גדול בשנה 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לא משנה 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: כמעט 3 שנים 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: לא סתם, אבל לא ממבט ראשון 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: מכסה לסיר שלי
16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: לא 17:יש לך נטיות: לא 18. איפה יש לך עגילים: באזניים 19:איפה היית רוצה לעשות: בשפה האם אי פעם: עישנת? לא גנבת ? כן קיללת? כן צרכת סמים? לא זרקת מישהו\י? כן עשית חרם? כן עשו עלייך? כן התנשקת? כן התעלפת? לא נפצעת קשה? לא מה לא תעשה: אעשן תתנשק עם בן מינך? אולי.... תתחתן עם מישהו בלי האהבה? לא תמזמז ליד ההורים שלך? אולי ליד אימא תאכל חרק? כן תעשה עגיל בסנתר? כן תבריז בחתונה? לא שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? לפעמים אומרים לך שאת\ה יפה? אומרים בפורום החמיאו לך? לא... ברחוב? כן פעם התחרת בתחרות וניצחת? כן באיזה תחרות ניצחת? תחפושות

Mistical

New member
סליחה על האיחור ../images/Emo9.gif

אז ככה: .שם קרן או קטיה 2.גיל: 14 וחצי 3.אזור מגורים ירוצ'לים 4.גובה: 1.70 ומשו
5.צבע שיער: בלונדיני בינוני (בלונדיני שטני) שעבר מהפך והתווספו לו גוונים וקצת צבע.. 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: מרוצה מרוצה..חלק ובלונדיני..הכי טוף
7.למה?: מה למה?חלק ובלונדיני.. 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: שאני יפה ורזה,אבל אני לא (לדעתי..). 9.יש לך חבר\ה: הלוואי עלייייייייייייייייייייייייייייייייייייי
10.הוא גדול ממך או קטן: כילו,האאאאאאלו?!מה עניתי?!אין.. 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: אממ..קטן בגובה,לא בגיל
12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לא משנה אבל לא הייתי רוצה צוציק או פאדופיל.. 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: נו דמט איתכםםםםםםםםםםםםםם..!עושים לי דווקא כואב בלב?! 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: אממ..אממ..אפשר ממבט ראשון,כל עוד זה מתפתח.. 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: אממ..אוקיי: גבוה,עם שיער בלונד-שטני,עיניים בהירות,הרחבות באוזניים,פירסינג בלשון (נו לנשיקה..חחח..
),ספייקים,אבל לא מודגשים כאלה..ואממ..בגדים מאגניפים..ועדיף שהוא ילבש כובע כזה על הראש שיכסה לו ת'גבות..זה מה זה יפה לבנים
.. 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: אממ..כה
17:יש לך נטיות: איזה?חחח..אהההההה מיניות?נו לא 'כפת לי להתנסות עם בחורה... 18. איפה יש לך עגילים: פישש..אוקיי,7 חורים באוזן,עתידים להיות עוד (טראגוס,טראגוס אנכי,שתי הרחבות,אנפלאגד נראה לי קוראים לזה) ועוד שבוע בערך יהיה בגבהההההההההה
19:איפה היית רוצה לעשות: תזיזו ת'עיניים טיפה למעלה.. האם אי פעם: עישנת? יאפ..
אבל זה בהווה..לא בעבר
גנבת ? חס וכרפסססססססססססססס.. קיללת? פחחחחח..ברור.. צרכת סמים? וואט דה פאק?!הל נואו! זרקת מישהו\י? כההההההההה
עשית חרם? לא זוכרת.. עשו עלייך? לא זוכרת..נראה לי לא.. התנשקת? יאפ.. התעלפת? התמוטטתי.. נפצעת קשה? קומקום זכוכית בום טראח על הרגל=תפרים.נחשב? מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? אעשה.. תתחתן עם מישהו בלי האהבה? חס וכרפס.. תמזמז ליד ההורים שלך? חחחחח כהההההה.. תאכל חרק?
אמממ..לא! תעשה עגיל בסנתר? סנטר?קוראים לזה לברט..ואולי
תבריז בחתונה? שלי?לאאאאאאא. שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? 'סדר.. אומרים לך שאת\ה יפה? כה. בפורום החמיאו לך? חחח..כה
ברחוב? סתם מישו?לא. פעם התחרת בתחרות וניצחת? לא זוכרת.. באיזה תחרות ניצחת? כנ"ל.. זהו..מוזמנים לשאול עוד

Mistical

New member
אגב..

תמיד יש מחמאה של : "שיואו איזה שיערררררררררררררררררררררררררררררררררר!!!".. די..נמאס

למעלה