התפקדות? שאלון קצר?

m a n k o

New member
טוב יאללה אני../images/Emo98.gif

1.שם: טלי 2.גיל: 17 3.אזור מגורים: רמת גן 4.גובה: 1.70 5.צבע שיער: חום 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: אממ כן דיי מרוצה.. 7.למה?: אממ לא יודעת.. הכי מתאים לי נראה לי..
8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: אממ כל מיני.. שאני יפה, מוכשרת [ואני שונאת להגיד כאלה דברים על עצמי או שאחרים אומרים
] 9.יש לך חבר\ה: כן!
10.הוא גדול ממך או קטן: גדול ממני לא בהרבה 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: אממ לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לפי דעתי לא משנה הגיל אבל לא צריך להגזים...
13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:עוד מעט 4 חודשים אבל שנינו בהכחשה.. חחח אנחנו לפחות שנה
14. אהבה ממבט ראשון או סתם: we were meant to be together
15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: החבר שלי 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: אממ לא ממש 17:יש לך נטיות: כן.. לקסוס ציפורניים 18. איפה יש לך עגילים: באוזניים והרחבה 19:איפה היית רוצה לעשות: אממ חשבתי על כל מיני מקומות אבל בינתיים אני רק רוצה להמשיך להרחיב האם אי פעם: עישנת? לא גנבת ? חחח ממתקים שהייתי קטנה קיללת? פאקין לא
צרכת סמים? נופ זרקת מישהו\י? כן עשית חרם? לא עשו עלייך? לא התנשקת? אכן כן התעלפת? לא :| נפצעת קשה? אממ פתחתי את הראש שהייתי קטנה.. מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? לא תתחתן עם מישהו בלי האהבה? ממש לא תמזמז ליד ההורים שלך? ממש ממש ממש ממש ממש לא תאכל חרק? אממ מזה פה אפקט הפחד?!
תעשה עגיל בסנתר? לא.... תבריז בחתונה? של מישהו אחר? תלוי מי זה ומה הקרבה שלי אליו שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? לפעמים אומרים לך שאת\ה יפה? כן בפורום החמיאו לך? אמממ לא :| ברחוב? אכן פעם התחרת בתחרות וניצחת? כן באיזה תחרות ניצחת? כל מיני תחרויות אתלטיקה ועם הנבחרת כדוריד שהייתי בא

m a n k o

New member
חחחחחחח

לא יודעת למה בנטיות עניתי כאילו שאלו אותי על סטיות :| אבל שיהיה.. חחח

bariska

New member
תשובון../images/Emo13.gif

1.שם:bariska 2.גיל:16 3.אזור מגורים:בת-ים 4.גובה:1.79 5.צבע שיער:חום בהיר 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:ברור שכן בכלל אני מרוצה מימה שאני 7.למה?:ככה 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:בדר"כ זה על הידיים 9.יש לך חבר\ה:לא 10.הוא גדול ממך או קטן:הוא? 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה?לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:יש גיל..בדר"כ בגיל מסויים האהבה נגמרת אז חיים אם בן הזוג מתוך הרגל לא?! 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:אמרתי שאין!! 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:??? 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך:שחשחרה מתולתלת ועם 2 גומות:) 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי:נראה לכם?! 17:יש לך נטיות:לא נראה לי חח 18. איפה יש לך עגילים:אין 19:איפה היית רוצה לעשות:לא הייתי רוצה האם אי פעם: עישנת?
גנבת ?
קיללת?
צרכת סמים?
זרקת מישהו\י?
..מזה מלא פעמים עשית חרם?
עשו עלייך?
התנשקת?
התעלפת?
נפצעת קשה?
מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?
תתחתן עם מישהו בלי האהבה?
תמזמז ליד ההורים שלך?
בכיף תאכל חרק?
..גם אם ישלמו לי..או שכן חח תעשה עגיל בסנתר?
תבריז בחתונה?תלוי שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?מה זה כוסון על.. אומרים לך שאת\ה יפה?יאפ בפורום החמיאו לך?ממ לא שזכור לי..למה שיחמיאו?! ברחוב?גם לא פעם התחרת בתחרות וניצחת?מלא באיזה תחרות ניצחת?ג'ודו..וכדורסל:) שאלון חמוד לאללה סחטיש m a n k o

SupermanZW

Well-known member
אני

1. SupermanZW 2. 25 3. איזור המרכז. 4. 1.73M 5. שחור. 6. כן. 7. 8. כל הזמן?! מי מקבל מחמאות כל הזמן? 9. לא. 10. 11. כן. 12. לא. 13. 14. 15. יפהפיה אינטיליגנטית וטובת לב. 16. לא. 17. לא. 18. אין. 19. על מטוס. עישנתי - כן (וגם הפסקתי). גנבתי - לא. קיללתי - כן. צרכתי סמים - לא. זרקתי מישהי - כן. עשיתי חרם - לא. עשו עלי - לא. התנשקתי -כן. התעלפתי - לא. נפצעתי קשה - לא. אתנשק אם בן מיני - לא. אתחתן עם מישהי בלי אהבה - לא. אתמזמז ליד ההורים שלי - כן. אוכל חרק - לא יודע... אעשה עגיל בסנטר - לא. אבריז בחתונה - לא. אני חושב שאני יפה - כן. אומרים לי שאני יפה - כן. בפורום החמיאו לי - לא. ברחוב - כן. התחרתי בתחרות וניצחתי- כן, הורדת ידיים.

okts

New member
שלי

1. אולגה 2. 18 3. אני מניו גרזי ארה"ב 4. 1.57 5. חום 6. כן 8. חמודה וקומפקטית 9. לא 11. לא 12. לא משנה 13. אין 15. כשאני אמצא אותו אני אתאר... 16. לא 17. איזה נטיות?? 18. באוזניים 19. בגבה ובטבור - עישנת-כן -גנבת-כן -קיללת- כל הזמן -סמים- לא, בחיים לא נגעתי ולא אגע בזבל הזה! -זרקתי מישהו- כן -עשיתי חרם- כן -עשו עלייך- נראה לא שכן, כבר לא זוכרת -התנשקת- כן -התעלפת- לא -נפצעת קשה- כן, עברתי תאונה לפני שנה -לא אתחתן עם מישהו בלי אהבה, לא אתמזמז ליד ההורים, לא אוכל חרק, לא אבריז בחתונה. להתנשק עם בת כבר קרה. ועגיל בסנטר אם יהיה מצב אז אעשה... -אני לא חושבת -אומרים -ברחוב -התחרתי וניצחתי. זה היה בתחרות טניס וגם היו תחרויות ריקודים סלונים, אירובי, ולא זוכרת מה עוד.....

ymz

New member
יאללה לפני שאלך לישון

1..שם: ילנה 2.גיל:לפי ת"ז 27 נפשי תקועה איפשהו באזור ה22-23 3.אזור מגורים: חולון 4.גובה:158 5.צבע שיער:בלונד
6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:כן 7.למה?:כי זה צבע טבעי והוא בגוון נדיר 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:בעבודה :"את פשוט גאון", בזמן אחרון אומרים לי שאני נראת זוהרת, אבל בדרך כלל מחמיאים לי על השיער או עיניים. 9.יש לך חבר\ה:כן (חבר)
10.הוא גדול ממך או קטן:קטן בשנה וחצי 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן:חוץ מחבר הנוכחי לא. 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:ממש לא 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:כמעט חצי שנה 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:אהבה זה אף פעם לא סתם, גם אם לא ממבט ראשון 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך:אחרון שבר את ליבי מאז אני ערנית
16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: א דחוי אבל לא הכי טוב 17:יש לך נטיות:להתמכר לממתקים, להתעקש, לענות על שאלונים שונים בפורומים
ולהוסיף איקונים שונים להודעות שלי
18. איפה יש לך עגילים: כרגע רק באוזניים. היה לי גם באף ובגבה. 19:איפה היית רוצה לעשות:בפופיק האם אי פעם: עישנת?כן גנבת ?כן
קיללת?כן
צרכת סמים? כן, אבל זה היה באמסטרדאם כך שלא עברתי על החוק זרקת מישהו\י?כן
עשית חרם?לא עשו עלייך?לא
התנשקת?כן
התעלפת?כן נפצעת קשה?לא
מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?יכול להיות שכן.
תתחתן עם מישהו בלי האהבה?מקווה שלא
תמזמז ליד ההורים שלך?אין מצב
תאכל חרק?אני לא אוכלת חיות! אבל לפני שהפכתי להיות צמחונית אכלתי
ים. תעשה עגיל בסנתר? לא נראה לי תבריז בחתונה?מקווה שלא שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?כן, למרות שלדעתי יש צורך בשיפוץ קל אומרים לך שאת\ה יפה?כן בפורום החמיאו לך?היום קיריל קרא לי חכמולוגית, זה נחשב? ברחוב?כן פעם התחרת בתחרות וניצחת?כן באיזה תחרות ניצחת? תחרות
. אל תנסו את זה בבית!!! לילה טוב לכולם
, אני הולכת לישון
, נשארו לי בסה"כ 4 שעות

Angel lips

New member
עכשיו תורי? :)

.שם: חן 2.גיל:עוד חודשיים 17 3.אזור מגורים:מעלות .גובה:1.70 5.צבע שיער:כרגע שחור (כל הזמן משתנה) 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:בטח :) אני צבעתי 7.למה?:למה דווקא אני? 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:יפה, סקסית, מצחיקה ובן אדם טוב 9.יש לך חבר\ה:בערך 10.הוא גדול ממך או קטן:גדול 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן:לא, אוליי בגובה 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:אין גיל לאהבה 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:5 חודשים בערך 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:הדלקות 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: חמוד, רומנטי, צנוע, מצחיק גבוה, לא רזה. 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי:ניראה לי
17:יש לך נטיות:ימינה 18. איפה יש לך עגילים:באף,באוזניים הרבה ובטבור. 19:איפה היית רוצה לעשות: בלשון(אבל פוחדת) האם אי פעם: עישנת?לא גנבת ?כן(מסטיקים וכאלה) קיללת?בדרך כלל לא צרכת סמים? רק ניסיתי זרקת מישהו\י?כן עשית חרם?כן עשו עלייך?לא התנשקת?כן התעלפת?בטח.. פעם התעלפתי ושברתי עם הראש זכוכית, והיא התנפצה עליי. נפצעת קשה? בערך מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?כן תתחתן עם מישהו בלי האהבה?לא תמזמז ליד ההורים שלך?כן תאכל חרק?לא תעשה עגיל בסנתר?לא תבריז בחתונה? בחיים לא שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?אמ.. ניראה לי אומרים לך שאת\ה יפה?תמיד :) בפורום החמיאו לך?לא ברחוב?כן פעם התחרת בתחרות וניצחת?כן באיזה תחרות ניצחת?ריקודים

rej

New member
טוב אז אני אהיה נחמדה לשם שינוי../images/Emo3.gif

1.שם:rej 2.גיל:עוד שבוע 19 3.אזור מגורים: מרכז 4.גובה: 1.63 5.צבע שיער:שטני נוטע לבלונד 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:בערך 7.למה?:אני אוהבת שינויים אז אין לי צבע שער קבוע 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: נירא לי כולם שמעו את המחמאה הזו: איזה עיניים מהממות 9.יש לך חבר\ה: כן 10.הוא גדול ממך או קטן: גדול ממני 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: כמעט והיה 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: לא משנה הגיל 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: 3 שנים 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: בערך ממבט ראשון 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: לא נירא לי 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: לא אין דבר כזה כל אחד ומה שהוא אוהב 17:יש לך נטיות: כן אבל עדיין לא כלכך מודעת להם 18. איפה יש לך עגילים: לשון , ואוזניים 19:איפה היית רוצה לעשות: בגבה , סנטר, שפה האם אי פעם: עישנת? אני עדיין מעשנת גנבת ? בגיל 6 קיללת? כולנו מקללים ביום יום לא? צרכת סמים? כמעט אבל לא זרקת מישהו\י? בערך עשית חרם? בערך עשו עלייך? לא התנשקת? דההה התעלפת? לא נפצעת קשה? יש לי שריטה עמוקה :) מה לא תעשה: לא יודעת תתנשק עם בן מינך? אולי תתחתן עם מישהו בלי האהבה? לא תמזמז ליד ההורים שלך? טוב שלא הגזמת תאכל חרק? יאק תעשה עגיל בסנתר? כן תבריז בחתונה? אני מסוגלת שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? יש בי יופי אומרים לך שאת\ה יפה? כן בפורום החמיאו לך? לא ברחוב? כן פעם התחרת בתחרות וניצחת? כן באיזה תחרות ניצחת? אין לי כח לחשובאבל יש איזשהי תחרות

אוקיי תשובות חיחי

1.שם: אנג'ל 2.גיל: 14.5 3.אזור מגורים: חיפה 4.גובה: 1.60 5.צבע שיער: בלונד- שטני 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: יאפ 7.למה?: מה למה? 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: איזה עינים יפות 9.יש לך חבר\ה: היה עד לא מזמן 10.הוא גדול ממך או קטן: היה קטן מימני =/ 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: יאפ 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: ברור שיש בערך מגיל 14-15 באמת אפשר להתאהב 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: - 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:האחרון שהיה סתם 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: אין כזה, כי אף אחד לא מושלם... 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: אממ בעיני לא, בכעיני אחרים כן 17:יש לך נטיות: איזה? חחח 18. איפה יש לך עגילים: אוזניים... 19:איפה היית רוצה לעשות: מתחת לשפה האם אי פעם: עישנת? כן גנבת ? כן חיחי קיללת? כן צרכת סמים? בקרוב זרקת מישהו\י? כן עשית חרם? לא עשו עלייך? לא התנשקת? כן התעלפת? לא נפצעת קשה? לא מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? התנשקתי תתחתן עם מישהו בלי האהבה? לא אעשה תמזמז ליד ההורים שלך? ממ תלוי חחח תאכל חרק? זה אפשרי תעשה עגיל בסנתר? איכס תבריז בחתונה? חחח לא חשבתי על זה שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? ממ לפעמים כן ולפעמים לא אומרים לך שאת\ה יפה? כן בפורום החמיאו לך? ממ לא ברחוב? כן פעם התחרת בתחרות וניצחת? כן באיזה תחרות ניצחת? כדורעף

jeniam

New member
me

1.שם: ג'ני
2.גיל:17.5 3.אזור מגורים מרכז 4.גובה:157 5.צבע שיער:ג'ינג'י 6.את\ה מרוצה מצבע השיער:כן 7.למה?: מה למה?!
8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:מה? להתחיל לפרט? אני צנועה מידי!..
9.יש לך חבר\ה:לא 10.הוא גדול ממך או קטן:הוא דמיוני
11. היה לך פעם חבר יותר קטן:לא, כשאני יוצאת עם בנים בגילי אני מרגישה פדופילית.. כבר לא לדבר על אנשים קטנים יותר.. לא חבל להרוס ילדים תמימים?? 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:לא משנה הגיל העיקר התרגיל.. סתם... כל עוד הוא גדול ממני אז סבבה. 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה: האחרון היה חודש 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:לא ממבט ראשון אף פעם, זה שיטחי מידי, אני שופטת לפי אופי.. 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך:מעניין, אינטלגנטי, מצחיק,שער שחור, עיניים כהות.. שרירים... לא מזיק לחלום...
16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי:לא ממש... כשאני אוהבת, בעייני הוא הכי יפה שיש... 17:יש לך נטיות:לפעמים.. תלוי במצב הרוח...
18. איפה יש לך עגילים:אין 19:איפה היית רוצה לעשות:לא רוצה... אני אוהבת את עצמי שלמה... לא מחוררת... האם אי פעם: עישנת?לא גנבת ?לא קיללת?זו שאלה רטורית? צרכת סמים?לא זרקת מישהו\י?כן.. 4 פעמים... עשית חרם?לא עשו עלייך?לא התנשקת?כן... התעלפת?לא נפצעת קשה?לב שבור נקרא?
מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?למה לא?! תתחתן עם מישהו בלי האהבה?תלוי בת כמה אני אהיה... תמזמז ליד ההורים שלך?לא... תאכל חרק?לא! תעשה עגיל בסנתר?לא תבריז בחתונה?לא שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?כן אומרים לך שאת\ה יפה?כן בפורום החמיאו לך?לא... ברחוב?כן פעם התחרת בתחרות וניצחת?לא זכור לי... באיזה תחרות ניצחת?.......... זה הכל!

יותר מדי תשובות ליותר מדי שאלות

1) רומן 2) 16 3) מצפה רמון 4) 1.60 5) חום כהה 6) כן 7) -- 8) אני מת\ה על הר' שלך! 9) לא כרגע 10) -- 11) לא 12) תלוי מה ההבדל בגיל 13) -- 14) -- 15) אין לי כוח לכתוב זה יותר מדי... 16) כן 17) לא 18) אין 19) אם אני מבין נכון אז על הדשא איפשהו במקום פתוח... 20) לא לקחתי אפילו שכטה אחת. 21) גנבתי...פילחתי בקטנות... 22) קיללת ? התשובה ברורה 23) כן 24) לא עשיתי חרן 25) לא עשו עלי חרם 26) כן 27) לא 28) לא 29) אני לעולם לא אוכל חרק וגם לא אתמזמז ליד ההורים שלי 30) חושב שאני בסדר 21) החמיאו לי אבל לא בפורום... 22) לא )23 --

D SHADY

New member
תשובות.

1.שם:דימה 2.גיל:ב 3 למאי אהיה 20 3.אזור מגורים:המרכז-ת"א 4.גובה:173 5.צבע שיער:שטני 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה:
7.למה?:ככה... 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן:שונא לדבר על עצמי אבל שיהיה-חמוד,טוב לב,זהו מספיק. 9.יש לך חבר\ה:בנושא הזה אוכל לפרט שעות.כרגע רווק לחלוטין מי שלא מאמין אוכל להראות לו את ה-ת.ז שם כתוב רווק:) 10.הוא גדול ממך או קטן:שהיתי בן 16 היתה לי חברה בת 18
והחזקנו מעמד שנתיים:) וכשהיתי בן 18 היתה לי חברה בת 14 חח פדופיל שכמוני דר"כ היא עבדה עליי בשנה ,כן העולם מוזר הא
11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן:עניתי על זה בשאלה אחת למעלה... 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל:לא משנה הגיל העיקר התרגיל אבל כמובן בנורמה ולא בהגזמה.. 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:חצי שנה את לוסי אך היא פצועה קשה יש לה פנצ"ר ככה זה שחברתך עשוייה מגומי חח סתם:) 14. אהבה ממבט ראשון או סתם:
15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך:זה דיי מורכב,אבל יש שתי דברים שממש דוחים אותי והם:בנות שעירות,בנות עם אף נשר
16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי:אין כזה דבר מישהי מכוערת יש כזה דבר קצת וודקה.. 17:יש לך נטיות:דיסקרטי 18. איפה יש לך עגילים:יש חורים באוזניים... 19:איפה היית רוצה לעשות:לא רוצה לעשות עוד בשום מקום,דר"כ יש לי קעקוע על הכתף :)) האם אי פעם: עישנת?כן,ולצערי הרב עדיין מעשן... גנבת ?כן
כל אחד שהיה קטן גנב משהו ממכולת או משהו דומה. קיללת?לא בלה צרכת סמים?כן,לצערי אבל לא משהו רציני. זרקת מישהו\י?כן. עשית חרם?לא עשו עלייך?בב"ס היסודי פעם נראה לי. התנשקת?יאפ. התעלפת?כן,שהיתי קטן בעטו עליי בכל הכוח כדור גומי בחזה והתעלפתי לחצי דקה בערך. נפצעת קשה?קשה לא.. מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך?איככ לא. תתחתן עם מישהו בלי האהבה?מקווה שלא יקרה מצב כזה. תמזמז ליד ההורים שלך?תלוי באיזה אופן. תאכל חרק?בישביל מיליון דולר כן. תעשה עגיל בסנתר?לא תבריז בחתונה?לא,למה לי להפסיד אלכוהול חינם כל הלילה
שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה?לפעמים כן ופעמים לא,שונא להגיד על עצמי מחמאות ולפעמים מתעצבן אפילו שבת זורקת משפט כמו כוסון וכ"ו. אומרים לך שאת\ה יפה?חח שונא שאלות כאלה,אמרו. בפורום החמיאו לך?האאם אתם מוזמנים להחמיא ברחוב?כן פעם התחרת בתחרות וניצחת?כן באיזה תחרות ניצחת?בטניס גדול עוד ששיחקתי,ובשתית אלכוהול

vicki16

New member
תשובות../images/Emo26.gif

.שם: ויקי 2.גיל: 16 3.אזור מגורים באר שבע 4.גובה:1.70 5.צבע שיער: שטני 6.את\ה מרוצה מצבע השיער (במידה ולא תרשום\י את הצבע שהיית רוצה: כן 7.למה?: כי לדעתי זה צבע יפה... 8.מה המחמאה שאת\ה שומע\ת כול הזמן: איזה שיער יפה יש לך חח.. 9.יש לך חבר\ה: זה עדיין לא בטוח אבל יכול להיות שכן חח 10.הוא גדול ממך או קטן: גדול בכמה חודשים 11. היה לך פעם לבנים חברה יותר גדולה? ולבנות חבר יותר קטן: לא 12. אתם חושבים שלאהבה יש גיל או שלא משנה הגיל: זה לא משנה 13. כמה זמן יש לכם חבר\ה:----- 14. אהבה ממבט ראשון או סתם: לא הבנתי ת'שאלה 15.איך היית מגדיר את נער\ת החלומות שלך: חכם, מצחיק, חמוד, רומנטי 16.היה לך פעם חבר\ה עם מראה דחוי: אממממ לא יודעת, כל אחד והטעם שלו ביופי... 17:יש לך נטיות: נטיות?..אממממ לצחוק מדברים לא מצחיקים חח 18. איפה יש לך עגילים: באוזניים 19:איפה היית רוצה לעשות: בטבור האם אי פעם: עישנת? כן גנבת ? לא קיללת? כן צרכת סמים? לא זרקת מישהו\י? כן עשית חרם? לא עשו עלייך? לא התנשקת? כן התעלפת? כן נפצעת קשה? כן מה לא תעשה: תתנשק עם בן מינך? עשיתי את זה כבר.. תתחתן עם מישהו בלי האהבה? בחיים לא תמזמז ליד ההורים שלך? אממ נראה לי שזה לא נעים , אז לא.. תאכל חרק? שונאת חרקים, איכסססס תעשה עגיל בסנתר? אממ נראה לי שלא, זה דיי מגעיל תבריז בחתונה? אם אני מתחתנת זה רק מאהבה, אז מן הסתם לא! שאלות קשות\קלות אתה חושב את\ה יפה? אמממ לא יפה ממש, אבל חמודה כן=) אומרים לך שאת\ה יפה? כן.. בפורום החמיאו לך? לא.. ברחוב? כן.. פעם התחרת בתחרות וניצחת?אממממ לא באיזה תחרות ניצחת? בשום תחרות=)

למעלה