שם (אפשר גם בדוי): קדמי גיל (אפשר גם בדוי): כן, בגיל שלי מתחילים כבר לבדות אותו...25 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: מה אני אפרט עכשיו? כמה של מגהדת' (מהחדש), כמה של לדזפ, וגם ה-White Stripes הביאו יציאה לא רעה בכלל, Foo Fighters גם עם אלבום חדש 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: כבר אמרתי התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 5, ומקווה שהאלבום החדש שאמור לצאת השנה יהיה יותר טוב מקודמו האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: חו"ל, עם הלהקה
שם (אפשר גם בדוי): אורי גיל (אפשר גם בדוי): 16.5 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: פשוט נעשה את זה ככה... הEP של עבד כל דומסדיי מאשין+רייז אוף דה טיירנט של ארץ' אנמי כל דאון לואו של בצפר והרבה אנתמה 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: Arch Enemy-Wages of sin Arch Enemy-Doomsday Machine Arch Enemy-Rise of the Tyrant Dark Tranquillity-Fiction Betzefer-Down Low Anathema-Judgment Nevermore-This Godless Endeavor Trivium-Ascendancy Tenacious D-The Pick of Destiny Opeth-Blackwater Park התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): מצורפת כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 4 האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: עברתי תיאוריה אתמול...אה זה כבר 2008. אז לא נהניתי בשנה הקודמת.
שם: שניר גיל: 18.5 שירים: Alphaville – Sounds Like a Melody Sanctuary – Future Tense Duran Duran – Ordinary World Kansas – Carry on Wayward Son Dream Theater – Forsaken Savatage – Summer's Rain Queen - Spread Your Wings Queen – Tenement Funster Queen – Who Wants to Live Forever Marillion – Blind Curve אלבומים: Queen – Sheer Heart Attack Fall Out Boy – Infinity On High Trivium – The Crusade Nevermore – Dead Heart In A Dead World Marillion – Misplaced Childhood The Cranberries – Everybody Else Is Doing It, So Why Can't We? Savatage – Gutter Ballet Testament – The New Order Sanctuary – Into the Mirror Black Dream Theater - Systematic Chaos התמונה של השנה (או זאת שסיכמה את השנה)