התפקדות שנה חדשה

JumpInTheFire

New member
סיימת טירונות, נכון?

מזל טוב

NYMets Man

New member
עכשיו?

עכשיו יש לי שבוע עבודות בבה"ד 7, ושבוע הבא מתחיל הקורס שלי, בשלישות ברמת גן, שזה ואמר יומיות ואני מתחיל להיות ג'ובניק לכל דבר אביב? בטח, המניאק לא מפסיק לחפור לי... הוא נכנס לקורס עכשיו, טירונות... שום דבר מיוחד. מתרגלים, וקר אחושרמוטה... שבוע הבא הוא חמישי בבית

Tomish

New member
זיקים יצעירר

חח איזה פלוגה היית יגבר??? אתה מתחיל מחר נתמ"מ בבסמ"ח ? אם כן דבר איתי אחי הייתי שם עד אתמול :)

The Lethe River

New member
THIS IS SPARTA

שם (אפשר גם בדוי): יוני גיל (אפשר גם בדוי): 16.5 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: Between The Buried And Me - Sun of Nothing Machine Head - Clenching The Fists Of Dissent Ghost Brigade - Deliberately Carnal Forge - Godsend gods end Arch Enemy - Rise Of The Tyrant Amon Amarth - Runes to My Memory Nile - Ithyphallic The Red Chord - Pray for eyes The Dillinger Escape Plan - Dead As History 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: Between The Buried And Me - Colors Machine Head - The Blackening Arch Enemy - Rise Of The Tyrant Amon Amarth - With Oden On Our Side The Red Chord - Prey For Eyes Job For A Cowbow - Genesis Dark Tranquility - Fiction Carnal Forge - Testify For My Victims Across The Universe - Soundtrack Nile - Ithyphallic התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו):
כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 3 האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: המשלחת ללוס אנג'לס

Elpar

New member
שנה אזרחית שמחה חבר'ס D:

שם (אפשר גם בדוי): סופגי הסופגניה האפלה (מחזיר אתי לימי כיתה ח'...) גיל (אפשר גם בדוי): 16 וחצי ככה 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: Judas Priest - Painkiller Dimmu Borgir - Mourning Palace Dimmu Borgir - Metal Heart Dimmu Borgir Burn in Hell Hammerfall - Gory to the Brave Draconian - Daylight Mysery Blinded Colony - In Here Death - Empty Words Killswitch Engage - Break the Silence Avenged Sevenfold - Blinded in Chains 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: In Flames - Reroute to Remail Arch Enemy - Doomsday Machine Arch Enemy - Wages of Sin Ayreon - The Human Equation Ayreon - The Final Experiment Evergrey - The Inner Circle Judas Priest - Angel of Retribution Naildown - Dreamcrusher Dream Evil - United Orphaned Land - Mabool התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): בעקבות בעיות תקציב בצבא... מרכבה סימן 8 החדשה. כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 1? לרוב הפתיחה של FFWF בלבד XD האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: אי אפשר לבחור רק אחד... כל כך הרבה הופעות, מסיבות, יציאות מטורפות... הכל היה מעולה, שנה בהחלט בת זונה!!!

אללא באלגאן~

שם (אפשר גם בדוי): בלכר גיל (אפשר גם בדוי): שבוע 20 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: Alice In Chains - Down In A Hole Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Immortal - In My Kingdom Cold Turisas - Battle Metal שריף - למה לא Iron Maiden - Children Of The Damned Alice In Chains - Nutshell ברי סחרוף - כמה יוסי Shiva Shidapu - Power Of Celtic The Dors - The Crystal Ship זה בערך ממצה :\ 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: Alice In Chains - Unplugged Iron Maiden - Seventh Son Of A Seventh Son Iron Maiden - The Number Of The Beast Turisas - The Vargnian Way Iron Maiden - Rock In Rio שבק ס' - שבק ס' Immortal - Damned In Black Nightwish - Wishmaster Eluveitie - Spirit Lamb Of God - Sacrament התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): אמממ כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 5 האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: סילבסטר זה נחשב? חוץ מזה שעוד שנה עברה וזה אומר שיש עוד שנה וחצי לשחרור.. המוןן המווןןןן זמןן

Tomish

New member
למרות שאני פה פעם ב...

שם (אפשר גם בדוי):תום גיל (אפשר גם בדוי):18 וחצי 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: אין לי כוח אבל הרבה אלטר ברידג' פורקיפיין דרים, ופינק פלויד 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: כנ"ל התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): ---------- כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: 3 האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת:סילבסטר, בצבא , שינה של שעתיים , וסופקורס *-לא חייב להיות מודל 2007!!!!!!!!

BananushkA

New member
2007++

שם (אפשר גם בדוי): נטע. גיל (אפשר גם בדוי): שש עשרה שנים וחצי. 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת: (על-פי אדון אפנון התדר האחרון) Disillusion - Back to the Times of Splendor Theatre of Tragedy - Cassandra The Mars Volta - Eriatarka חווה אלברשטיין - שחמט Blood, Sweat & Tears - Spinning Wheel Bill Evans - Autumn Leaves Abed - Cement Diablo Swing Orchestra - Balrog Boogie Mr. Bungle - Quote Unquote Andromeda - Chameleon Carnival 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת: (כנ"ל) Ayreon - The Human Equation Diablo Swing Orchestra - The Butcher's Ballroom Bill Evans (Trio) - Portrait in Jazz Miles Davis - Birth of the Cool Charles Mingus - Mingus Mingus Mingus Mingus Mingus The Mars Volta - De-Loused in the Comatorium Disillusion - Back to the Times of Splendor Camel - Camel (Self Titled) Mindless Self Indulgence - Frankenstein Girls Will Seem Strangely Sexy Tool - Lateralus התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): --מצורף-- כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10: ⅓, במקרה הטוב האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: ההופעה בפסח שעבר...

nסCrims

New member
ווא, שניצל תירס../images/Emo23.gif

שם (אפשר גם בדוי): הבאבא סאלי!AKA הרב אבוחצירא! גיל (אפשר גם בדוי):16 10 השירים שעשו לי את השנה הקודמת*: אוו :) קשה, יש עוד המון אבל הנה: Opeth-The Moor
Edge Of Sanity-Covenant Of Souls Bloodbath-Eaten Disillusion-Back To Times Of Splendor Testament-The Legacy Dissonant-In the Name of God Lamb of god-Laid to Rest Lamb of god-Walk With Me In Hell Vital Remains-Dechristianize אהההה !@#!@#!@#$%@# Meshuggah-Spasm 10 האלבומים שעשו לי את השנה הקודמת*: Edge Of Sanity-Crimson Edge Of Sanity-Crimson II Opeth-Blackwater Park Opeth-Still Life The Haunted-The Dead Eye Machine Head-The Blackening Meshuggah-Catch 33 Sikth-Death Of A Dead Day Lamb of God-Sacrament Dissonant-Consolidated Reality Fragments ועוד ועוד שאין להם מקום=[ התמונה שהכי אהבתי השנה (צרפו): כמה שמעתי השנה מטאליקה מ-1 עד 10:בתחילת שנה 7 , עכשיו 1 האירוע שהכי נהנתי בו בשנה הקודמת: קשה לבחור.. כל החופש הגדול היו כאלה ,וגם לפני..אהה%!#@%#@

למעלה