שם: דורין כהן גיל: 15 מסנג'ר: [email protected] אייסי: אין... משו מעניין על עצמי: אממ.. אין ממש.. גם אני פריקית של הארי פוטר, אני חולההה על הוליווד והחתיכים שלה, והאישה הכי יפה בעולם לדעתי היא אנג'לינה ג'ולי.... אה, וכמו כולכם פה.. אני מתההה על אורלנדו בלום (יאמי! חח) אשמח להכיר אנשים...
מסנג'ר:[email protected] אייסי:337069211 משהו מעניין על עצמך:אממ כבר כמה חודשים טובים אני מכורה להאבקות...מאז שבני דודים שלי הכריחו אותי לשבת ולראות איתם האבקות אני מכורה לזה..הייתי אמורה ללכת להופעה של סמאקדאון בארץ ביום חמישי הבא אבל ההופעה נדחתה כרגע לספטמבר...
אני אוהבת את הים , ובמונדיאל אני אהדתי את ברזיל =] אני מתה על ברזיל עד עכשיו ועל רונלדיניו שהוא בעיניי שחקן גדול וג'ילארדיניו שהוא שחקן באיטליה ,בנוסף נולדתי בישראל אבל העדה שלי זה שאני חצי צרפתיה חצי מרוקאית וזהו
ו..אני מניחה שאת אומרת שזה מגעיל כי את לא מבינה בזה כלום..
לא נעים לי להגיד את זה אבל אם אין לך משהו יפה לומר עדיף שלא תגיבי בכלל..התגובה שלך בכלל לא הייתה נחוצה והיא גם מנוסחת בדרך די פוגעת...אם את חושבת שזה מגעיל אז תחשבי אבל את לא חייבת להגיד לי את זה ועוד בצורה כזו..עדיף אילו לא היית מגיבה
אני לא מבינה למה אנשים נדבקים לסטריאוטיפים האלה על האבקות
לדעתי היאבקות זה יכול להיות ממש נחמד הקטע עם הWWE הוא שזה הכל משחק אז זה נראה מה זה מטומטם בגלל זה
אבל כמובן שאני לא מנסה לפגוע בך או משהו וגם האמת שאף פעם לא יצא לי ממש ממש לראות את ההיאבקות הזאת אז אולי אם אני באמת אראה תשתנה דעתי. יש לי גם חברה שהתמכרה לזה וזה סתם מצחיק אותי האמת