התפקדות...

אמממ...

WWE זו האבקות מקצועית..הדגש בהאבקות מקצועית הוא יותר על הקטע הבידורי...נכון שזו "הצגה",ולא באמת כואב להם ונכון שהכל מתוכנן ויש להם תסריט וסטוריליין והשתוצאות נקבעות מראש אבל אני לא חושבת שזה הופך את זה למטומטם..העובדה שאני יודעת שרוב הדברים שם לא אמיתיים גורמת לי לצפות בזה מבלי לחוש שום נקיפות מצפון שהאנשים האלה "רבים מכות באמת בשביל להתפרנס"...אני אישית נהנית מזה מאוד..כל אחד והטעם שלו...מה שניסיתי להגיד קודם זה פשוט שאם מישהו לא מבין בזה,או בכל דבר אחר,עדיף שלא ידבר אחרת זה סתם פוגע ובסה"כ מוציא אותו טיפש.. אני בהתחלה לא הבנתי למה אחי ובני דודים שלי מתלהבים מזה כ"כ,אבל אחרי שישבתי וצפיתי בתכנית אחת עם דודים שלי דעתי על ההאבקות השתנתה לגמרי...התחלתי לאהוב את זה ולהתעניין בזה...

A d r i a n n e

New member
../images/Emo60.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

צודקת לגמרי. אם לא טוב לך, keep it to yourself. אישית, אני לא מצליחה להבין את העניין
הכוונה לא שאני לא מצליחה להבין למה אנשים אוהבים את זה, אני פשוט לא מבינה מה הולך שם
אבל זה כי אני סתומה
אבל בכולופן, מותר לה לאהוב
זה הרי לא פוגע באף אחד. אם לא טוב לך- שלא יהיה לך טוב, מותר לך לשנוא-- אבל למה לומר את זה ככה?
זה לא לעניין, באמת. |סותמת|

האמת היא...

שגם אני בהתחלה לא הבנתי למה אוהבים את זה,אבל אחרי שהתחלתי לצפות בזה הבנתי בדיוק למה..או לפחות הבנתי למה אני אוהבת את זה..זה שילוב של בידור והאבקות גם יחד ואני נהנית משניהם(ברוב התכניות לפחות..)...ברגע שמבינים מה הולך שם ומה זו האבקות מקצועית בכלל אני חושבת שההנאה היא אפילו גדולה יותר מאשר סתם לצפות בזה ולחשוב שמה קורה שם אמיתי(וכן,יש כאלה שחושבים שזה אמיתי)..
הקטע עם התגובה שלה פשוט לא היה במקום כי היא ניסחה אותה בצורה שדי העליבה אותי..כשקראתי את ההודעהתחושה שלי הייתה שאני רואה משהו אסור או באמת כמו שהיא אמרה מגעיל..פשוט לא במקום..אני לא רוצה לפתוח ויכוח על זה כי זה לא מתאים אבל רק להבא כדא לשקול את הדברים לפני שאנחנו כותבים אותם..זה הכל..

OrLiTooSh

New member
דווקא אני אוהבת-

כשהייתי קטנה הייתי רואה WWF עם אחי והיה כזה מצחיק :}
זה כיף כי רואים תרגילים ויש שם הרבה הומור וכל מיני שטויות :}.. אבל כל אחד וטעמו האישי

NeKoGiRl

New member
:[ ../images/Emo46.gif

סליחה סליחה סליחה אני ממש מצטערת שהעלבתי אותך!! אני ממש לא התכוונתי לפגוע רק אמרתי מה אני חושבת.. לא היית צריכה להיפגע ככה..:[ פשוט אמרתי שאני חושבת שזה מגעיל ולא חשבתי שתעלבי ממה שאני חושבת.. ושרשמתי "איך" לא התכוונתי כאילו למה מה מי..התכוונתי כאילו יאק וזה מה שאני חושבת.. ;-[

shaya23

New member
גם אני פה.. :]

שם: שי גיל:14 מסנג'ר: [email protected] אייסי: 337305584 משהו מעניין על עצמך: אהה.. לא יודעת.. יש לי עוד חודשיים ושלושה ימים יומולדת..

shaya23

New member
אוקיי מצאתי משהו מעניין על עצמי..

:] אני שרה.. [אומרים שיש לי קול יפה] אני מתחילה ללמוד גיטרה השנה..

חדשה (כן כן עוד אחת לרשימה..)

שלוםלום לכולם אני ספיר.... מתה על אורלנדו ועל בריטים בכלל (למישהו בא לשכור איתי דירה בלונדון? אני מחפשת שותפה...) גיל: 16 ושלושה חדשים היום בדיוק! מסנג'ר: שונאת.... אייסי: 262100834 (תרגישו חופשי...) משהו מעניין: לפני מאה שנה בערך כשראיתי את שר הטבעות ראיתי את אורלנדו ןהתאהבתי בו קשות אבל לא ידעתי איך קוראים לו וכשראיתי את שודדי הקאריביים התאהבתי בו שוב מבלי לדעת שזה אותו אחד... ורק לא מזמן גליתי את זה.... אממממ.... מגיל 6 לא הסתפרתי והשיער שלי הגיע עד התחת והשנה עשיתי קצוץ (כמעט קרחת)!!!! אנשנושים בצפון אוהבת ומחבקת את כולכם תהיו חזקים!!!

OrLiTooSh

New member
ברוכה הבאהההה ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo9.gif

תהני פההה =] וגם אני דיי חדשה וממש נחמד פה :]] טוב תמיד נחמד כשמשהו קשור לאורלנדו

למעלה