התפקדות

התפקדות ../images/Emo98.gif

שם: גיל: איזור: דמות אהובה מהסדרה: הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: תכנית נוספות שאני רואה:

sk8er grrl

New member
אני :]

שם: אפרת :] גיל: 17.5 איזור: חולון דמות אהובה מהסדרה: האוס :] הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: שילוב מופלא של תעלומות ביולוגיות וטקסטים שנונים וציניים... :p תכנית נוספות שאני רואה: חברים, עקרית בית נואשות, מגרש ביתי, אבודים...

../images/Emo210.gif../images/Emo214.gifעונה../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

שם:טלי
איזור:נגב..ערד
דמות אהובה:האוס וקמרון
סוכריה|
הסיבה שאני אוהבת את הסידרה:היא איכותית ומעניינת חחח
תוכניות נוספות שאני רואה
ארתור!!
חחח סתם לודעת יענו אני רואה מה שיש בטלוויזיה באותו הרגע

הנני ../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: 17, בקרוב 18 איזור: השומרון דמות אהובה מהסדרה: האוס, ווילסון וקמרון. הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: כי אני אוהבת את האוס כדמות, כי השחקנים טובים, כי התסריט מעולה ושנון וכו' וכו'. תכנית נוספות שאני רואה: בימים אלו אני צופה בגאווה ודעה קדומה, ב-"העבודות הגרועות בהיסטוריה" ובהיקארו נו גו. באופן כללי הסדרות האהובות עליי הן הקרקס המעופף של מונטי פייתון, Robin of Sherwood, A bit of Fry & Laurie ובלקאדר.

../images/Emo13.gif

טוני רובינסון, המנחה של העבודות הגרועות, שיחק עם יו לורי בבלקאדר. ושכחתי לרשום בתוכניות שאני רואה את אנג'ל.

או, את מכירה?

כן, הוא היה בולדריק, ומצחיק אותי שיש לו בדיוק את אותו קול דבילי שהיה לו אז. נכון שבלקאדר זאת סדרה מעולה?

Tal2012

New member
../images/Emo161.gif../images/Emo27.gif ME ../images/Emo37.gif

שם: טל גיל: 16 וחצי איזור: תל אביב דמות אהובה מהסדרה: אממ... כולם מתוקים.. וילסון והאוס
הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: קרוב משפחה שלי משחק שם
תכנית נוספות שאני רואה: אין לי זמן לראות טלוויזיה מרוב לימודים
בדר"כ אני רואה האוס ואמריקן איידול.

Tal2012

New member
וילסון ../images/Emo3.gif

מתוק
גם בחיים
רק חבל שבקושי מראים אותו שם...

Tal2012

New member
מודה באשמה ../images/Emo70.gif

בת דודה שלי גרה בארה"ב והם חברים כבר יותר מ8 שנים נראלי, כביכול הם מאורסים. כשהייתי בארה"ב לפני שנתיים הכרתי אותו ( כשהם היו באמצע צילומי 'האוס' בעונה הראשונה ) והסדרה עוד לא התחילה אצלנו בארץ. הוא מקסים, רצה לקחת אותי לאולפן שלהם ( ליד סנטה מוניקה איפה שהוא ובת דודה שלי גרים בבית מתוק עם 2 כלבים מצחיקים ביותר ) אבל לא יצא לנו מפני שלא היה לנו זמן.. יש לו גם אחות ולה 2 בנות משגעות, הוא היה גר בניו ג'רזי והוא סיפר שאהבה הכי גדולה שלו היא התאטרון ולווא דווקא הקולנוע. מי שלא מאמין אני יכולה להעלות תמונה שלום עם בת דודה שלי

איזה כיף לך!../images/Emo204.gif../images/Emo216.gif

חיחי תסעי לאמריקה תביאי לנו חתימות ופוסטרים חתומים שלו ושל האוס
חח סתם...את יכולה ווקשה לעלות את התמונה?!(לא שאני לא מאמינה לך כמובן שאני מאמינה..סתם בא לי לראות
..חח אני אוהבת את וילסון הוא ממש חמוד
..טאנקס)

Tal2012

New member
בטח ../images/Emo9.gif אין בעיה ../images/Emo70.gif

הטלוויזיה בעליית הגג שלהם. יש למטה כל מיני דיסקים של כל מיני פרקים מהסדרה, נותנים לשחקנים.

Tal2012

New member
הכלב {ברדלי} המצחיק שלהם

בחיים לא הכרתם כזה כלב מטורף

למעלה