התפקדות

אני כבר אכתוב ../images/Emo9.gif

ולא, נראה לי שיש כאן אנשים יותר מבוגרים ממך
למרות שהם לא כותבים קבועים

גם אני ../images/Emo13.gif../images/Emo29.gif

שם: אופיר גיל: 18 איזור: דרום דמות אהובה מהסדרה: ווילסון והאוס (לא בסדר הזה
) הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: סדרה גאונית. העלילה, המשחק, הדמויות, התסריט, יו לורי... בלי ספק אחת מהסדרות הטובות ביותר שמשודרות בימינו. תכנית נוספות שאני רואה: בנות גילמור, CSI למיניהם, סיינפלד, משחק מכור.

../images/Emo191.gif

שם: נעמה גיל: חסוי
איזור: ירושלים דמות אהובה מהסדרה: שאלה די רטורית, האוס
הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: הדמויות, ההומור, העלילה, השחקנים, הגאוניות, זה שזה עוסק ברפואה. למעשה כל הסיבות הידועות, לא חידשתי כלום
תכנית נוספות שאני רואה: אי אר, מכושפות, וכל מיני תכניות מזדמנות בערוץ 8

Wolverchenus

New member
ארמ, אני

שם: חן גיל: בן 21 איזור: ת"א דמות אהובה מהסדרה: האוס הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: האוס D: , העובדה שהם מפתיעים כל פעם מחדש. תכנית נוספות שאני רואה: כרגע עוקב גם אחרי Lost וScrubs.

סהרסושי

New member
אני

שם:סהר גיל: 14 וחצי איזור: ת"א דמות אהובה מהסדרה: האוס וקמרון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: בגלל השנינות של האוס תכנית נוספות שאני רואה: האנטומיה של גריי ודוקטור הו

Fairy Of Music

New member
אפשר גם? ../images/Emo9.gif

*חדשה :$* שם: שני
גיל: 15 ויותר מחצי :$ איזור: מרכז דמות אהובה מהסדרה: האוס וצ'ייס הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: כי היא קשורה ברפואה ובגלל הציניות וההומור ^^ תכנית נוספות שאני רואה: איאר, אבודים, חברים, 24... ^-^

Hobbites

New member
אני

גיל:14 איזור: השרון דמות אהובה מהסדרה: (חוץ מהאוס כמובן)רוברט צ'ייס הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: האוס(השולט) קורע אותי מצחוק, וגם העלילה מעניינת וכתובה יפה. הזכרתי כבר שהאוס שולט? תכנית נוספות שאני רואה: הבית הלבן,24, ועוד כמה שכבר ניגמרו, כגון: באפי, אנג'ל, זהות בדויה, חברים...

courtney2

New member
היי אני חדשה!

אני מתה על האוס ובעיקר על ג'יימס וילסון! הנה ההתפקדות שלי: שם:ליאת גיל:22 איזור:פ"ת דמות אהובה מהסדרה:ג'יימס וילסון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה:הסיבה מלמעלה תכנית נוספות שאני רואה:מכושפות

Rowdy Girl

New member
../images/Emo9.gif

שם: קורל
איזור: הוד השרון? האם זה איזור?
דמות אהובה מהסדרה: האוס
צ'ייס
וקמרון
הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: כי זה גאונייייייי
תכנית נוספות שאני רואה: כרגע בהתמכרות ל24

sweet shir

New member
עונה..

שם: שיר גיל: 13 איזור: רעננה, אז השרון. דמות אהובה מהסדרה: יו לאורי.. איזה עיניים
הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה:כי זוהי סדרה מצחיקה עם אנשים עם עיניים יפות.. תכנית נוספות שאני רואה: אוהו.. מגרש ביתי, ורוניקה מארס, פלוריסיינטה, גיא פינס, משחק מכור, ה-4400, ג'ואן מארקדיה, בנות גילמור וחברים.

ol9it

New member
חזרתי..

שם : אולה אבל כולם קוראים לי אולי גיל : 17 ןחצי איזור גוש דן דמות אהובה : האוס ללא ספק חוץ ממנו כולם אבל צ'ייס וקמרון בעיק הסיבה שאני רואה את הסדרה : התסריט , גם עומק רפואי וגם שנינות סופנית !! ( יצא לי חרוז חחח) תוכניות נוספות : אבודים, ורוניקה מארס, CSI לסוגיו,

למעלה