התפקדות

Tal2012

New member
הנה רובוט ../images/Emo26.gif

לא יודעת אם ידעתם, אבל במציאות הוא מסתובב עם משקפיים חח. פה לא יצא ממש טוב אבל לא נורא, הוא ממש מתוק
ובת דודה שלי שנרדמה לידו

זכרתי מהפעם הקודמת שסיפרת לנו,

אבל התמונות האלה פשוט מעוררות קנאה בצורה בלתי רגילה. כיף להם

../images/Emo6.gif איזה תמונות חמודות ../images/Emo9.gif ../images/Emo51.gif

למה שלא תעלי אותן שוב בהודעה חדשה, תספרי לנו קצת עליו, ונכניס את זה לטאגליינס?

Tal2012

New member
חחח כן ../images/Emo6.gif

הכלב הכי מצחיק בעולם. בדיוק עליתי לעליית גג והוא רצה לרדת משם ותפסתי אותה עם הבובה בפה והאוזניים ככה חחחח לא הבין מה אני עושה
צחקתי כמה דקות ארוכות אחרי שצילמתי את התמונה הזאת.

Tal2012

New member
לא ממש..

יש לי עוד אחת שרואים אותו די מרחוק .. לא יצא לי כל כך לצלם אותו מפני שראיתי אותו רק בסופי השבוע וזה היה יכול להיות מאוד עצוב אם הייתי רצה אחריו עם המצלמה לכל מקום

courtney2

New member
רוברט המתוק

היי טל, שמי ליאת ואני הייתי רוצה לשמוע עוד על רוברט כך אם תוכלי להחזיר לי תשובה הודה לך מאוד כי מאז שהתחלתי לראות את האוס אני אובססיבית לגביו.

shujiko

New member
אני.

שם: רומן גיל: 15 איזור: חיפה דמות אהובה מהסדרה: ווילסון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: היא גאונית והיא עוסקת ברפואה. תכנית נוספות שאני רואה: אי אר והאנטומייה של גריי.

danielle23

New member
אני..

שם: דניאל גיל: 14 איזור: חיפה דמות אהובה מהסדרה: האוס וווילסון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: א. הציניות ב. הקטע של הרפואה ג. דמויות מעניינות ד. כמו האוס-אני אוהבת דברים שלא מתאימים ה. פשוט כיף לראות אותה תכנית נוספות שאני רואה: חברים, אבודים, 4400, מכושפות, זהות בדויה, משפט לילי, גינת הקקטוס (אקסטרים), מדיום, kitchen confidential , כשהיה-ג'ואן מארקדיה, רפואה שלמה לפעמים, ג'ואי, כן מותק, כשהיה- כולם אוהבים את ריימונד, רצח מאדום לשחור,קצת שנות ה 70, קצת אנג'ל, קצת פוינט פלזנט.. אני לא מצליחה להיזכר עכשיו בעוד אבל כן.. אני אוהבת טלויזיה (אל תחשבו שאין לי חיים או משהו.. חחח.. פשוט הרוב זה בזמנים שאני גם ככה בבית)

danielle23

New member
אני לא מאמינה ששכחתי את

וויל וגרייס וספין סיטי!! שתי תוכניות שאני ממש אוהבת!! יותר מהרוב שכתבתי למעלה..

roin10

New member
../images/Emo11.gif

שם:אדר גיל:כרטיסאישי
איזור:השרון דמות אהובה מהסדרה:האוס וקמרון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה:כי היא מעניינת תכנית נוספות שאני רואה:יש עוד הרבה

pink panther 8

New member
אני גם!

שם:לידר גיל:14 וחודשיים דמות אהובה מהסידרה:האוס וקמרון הסיבה שאני אוהבת את הסידרה: כי זה האוס אי אפשר שלא לאהוב אותה יש בה ההכל רופאים אוהבים,אוהבים. מקרים מסובכים ולפעמים אבסורדים אוהבים,אוהבים. דמויות שנונות חכמות וכתובות יפה אוהבים,אוהבים. בקיצר מה יש לא לאהוב סדרה מדהימההה תוכניות נוספות שאני רואה:נאש בריד'גס(הסידרה הכי שווה חוץ מהאוס בטלוויזיה!!!,אבודים,24,ספין סיטי,האוס,ג'ואי,חברים,תהרוג אותי וזהו,פסיפיק בלו,זינה,זהות בדויה-סדרה נדירההה,משחק מכור,ג'אג,שנות ה-70,המשרד ויש עוד מלאאא

MommyHug

New member
אני אני!

שם: |חסוי|
גיל: 24 איזור: מרכז דמות אהובה מהסדרה: האוס וקמרון הסיבה שאני אוהב/ת את הסדרה: זו סדרה פשוט גאונית! הציניות של האוס הורגת אותי, ויש בה מתח כזה, כמו חוק וסדר
תכנית נוספות שאני רואה: חוק וסדר, טרו קולינג (שנגמר
)

למעלה