עכשיו אני אתפקד
לאחר שנתתי לכם עוד שאלות לענות עליהן וכל זה. שם פרטי: נגה
בלי ו'. בת חמש עשרה בעוד חודש - ה-21.9 גרה בגליל, אהיה במיתופיה. דמות שהייתי נפגשת איתה?... ארר, האמת שאין לי מושג. מוזיקה אהובה: אני שומעת בעיקר רוק ורוק קל, נהנית גם מאולדיז וג'אז. פינק פלויד, קווין, הביטלס, בוב מארלי, דיידו, שלמה ארצי בדיסקים הישנים (שינויי מזג האויר, יותר מזה אנחנו לא צריכים, על פי תנועת הרכבות, לא עוזב את העיר וכו'), שלום חנוך, אריק אינשטיין, יעל לוי, החלונות הגבוהים, כוורת וגלגוליה, שוטי הנבואה (שהתפרקו לפני כשבוע
) ספרים אהובים מלבד חומריו: הארי פוטר כמובן, שכמו חנה - הוא התנ"ך שלי, בשורות טובות ולעולם-לא-עולם, ערפילי אבלון, צד שמאל של החושך, מישהו לרוץ איתו, וכל כתבי ד"ר סוס. אל תצחקו אתם - יש בהם המון חכמה (מלבד חתול תעלול, שאני פחות אוהבת.) מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: ספרות... שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: מארי מאלון / לי סקורסבי. מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. אוף, למה כתבתי את השאלה הזאת? אמ... ההופעה של הציפורים המוזרות האלה בעולם המולפה אכזבה אותי. זה לא היה ממש קשור, ולא תרם במיוחד. הרשים אותי, כמובן, הסוף - למרות שהוא כואב, פולמן הוא גאון. מה המוטו שלכם בחיים? אני יודעת שזה טיפשי, אבל יש הרבה. אני אדם מלא מוטואים. תנו לַחיות לִחיות, וויזלי הוא המלך, Imagine, אלרג"ה, Life is too short to waste - read Harry Potter, בננות וברוקולי זה מסוכן, Peace and Love, שלום עכשיו, "אף אחד לא יעזוב פה - אז תתחילו לאהוב", I have a dream, "לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם; זה הדבר היחיד שאי פעם הביא לשינוי" (מרגרט מיד), "תבואו למיתופיה - זה שווה", ועוד כהנא וכהנא. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? סופרת
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? תמהונית מטורללת שגרה בדירה קטנה בתל אביב, סטודנטית לספרות, מדקלמת קטעים מהארי פוטר בכל מקום, רושמת "וולדמורט היה פה" על ספסלים נידחים, מתנדבת בארגונים שונים למען איכות הסביבה ופעילת מרצ, ובגדול מישהי מוזרה שמנסה לכתוב ספרים ולא מוכנה לקבל את העובדה שהיא לעולם לא תצליח לפרסם דבר. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? נראה לי שהיה לי דמון... אה... חשבתי על זה המון, כמובן, אבל אני פשוט לא יודעת. אני חושבת שזו תהיה חיה די נדירה ולא מוכרת מאד, קצת משונה. אולי שנורקק פחוס קרן (למי מכאן שקרא הארי פוטר ומבין את פירוש המושג). הייתי רוצה ציפור כלשהי. תעופה היא מהחלומות הגדולים שלי. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? עולם המולפה, אלא מה. מי הדמות האהובה עליכם? מארי, נו. עוד פרטים על עצמכם: צמחונית, פציפיסטית, שמאלנית, פמיניסטית, פראנואידית ותמהונית. למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם. מישהי שנראית נבוכה וביישנית מאד, רוב הסיכויים - אם כי אני מגיעה עם חברה, אז יכול להיות שיהיה לי בטחון מופרז. זה או ככה או ככה. לכו תבינו אותי. שיער חום אסוף, נמוכה, רזה וצנומה, מרכיבה משקפיים ועונדת שרשרת Peace. נראית כבת שתים-עשרה. זהו. עכשיו תענו אתם.