התפקדות!

IamNoa

New member
התפקדות!

טוב, כי עוד מעט יש את מיתופיה ומפגש וזה ואני לא ממש יודעת את מי בכלל אני הולכת לפגוש.. בואו נגיד: שם פרטי גיל/תאריך לידה איזור מגורים בא/ לא בא למיתופיה אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? ואתם יכולים להוסיף מה שבא לכם:)

The Immortal Me

New member
האהא, 'ני מכירה אותך!../images/Emo210.gif

נראלי. שם פרטי: רוני. גיל/תאריך לידה: 13, השישי למאי. איזור מגורים: ראשון. בא/ לא בא למיתופיה: באה! אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? לדעתי לי. הוא נורא חמוד!

The Immortal Me

New member
../images/Emo124.gifתוספות...../images/Emo210.gif

מוזיקה אהובה: קווין שליטעע. והשאר רק רנדומאלי מאגניב
.
ספרים אהובים מלבד חומריו: אממ... אני מניחה שטרי פרצ'ט. ואנדר. ובשורות
.
מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: אהוב? שו?
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: סרפינה/יוריק. מעניין איך הם... יסתדרו.
מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו: אכזב אותי שלקראת סוף הספר פולמן התחיל להתרשל, לדוגמא - איך הסוענים הגיעו לעולם המולפות, לעזאזל? וכמובן, הסוף הרשים אותי.
מה המוטו שלכם בחיים: אול יו ניד איז קוואק
איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים: עשר שנים? *חישוב מהיר* אה, 23! אממ, כנראה עובדת על התואר השני.
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים: כנראה עובדת על התואר הראשון...
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים: הייתי רוצה כלב. אע, אנ'לא יודעת מה יכול להיות לי.
באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? העולם של וויל
מי הדמות האהובה עליכם? הממ. מארי ויוריק ולי מאגניבים.
עוד פרטים על עצמכם: מה עוד יש לספר, איי אסק יה?
למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם. *מוסיפה תמונה*

IamNoa

New member
ואני:

קוראים לי נעה:) בת 16, ה-29.5.91 ממ, מהדרום... ליד אשדוד אני באה למיתופיה:) וגם אני חושבת שהייתי רוצה להפגש עם לי סקורסבי... הוא פשוט באמת הדמות הכי נחמדה וחביבה בטרילוגיה, אני חושבת :p

IamNoa

New member
פרטים נוספים:

מוזיקה אהובה: הממ, הרבה! רוק ישראלי כלמני, וביטלס כמובן, קווין, ג'נסיס, פינק פלויד, בוב דילן... ועוד הרבה דברים להרבה כיוונים:) בעיקר רוק ופרוגרסיב וכאלה. ספרים אהובים מלבד חומריו: הארי פוטר, אבראט, הנערה ואביר המילה, האסופית.... :) שוב, יש עוד מן הסתם.. מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: זה אחד קשה.. אממ... הייתי אומרת הסטוריה, אז.. שיהיה הסטוריה.. :p שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: הזוי? אולי מארי מאלון עם איזה זאליף? מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. לא יודעת.. מה המוטו שלכם בחיים? משתנה לפי מצב הרוח P: איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? איך שיהיה לי טוב.. איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? אני באמת לא יודעת! איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? נראה לי שהגעתי למסקנה שהיה לי דמון שועל... הייתי רוצה יונק פרוותי כלשהו שאפשר להתכרבל איתו P: שועל זה סבבה. (לא זוכרת למה הגעתי לשועל! אבל זה היה הגיוני) באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? אם הייתי אחת מהמולפה, אז בעולם שלהם, כי הוא נשמע הכי כיפי רק שבתור בת אדם הייתי מרגישה לא קשורה... מי הדמות האהובה עליכם? לי סקורסבי, אני חושבת תיאור חיצוני כללי: אני לא יודעת עד כמה זה באמת יעזור, אבל אני די נמוכה (טוב, ממש נמוכה P: ), שיער חום מתולתל (סביר להניח שפזור), אסתובב עם עוד מישהי נמוכה עם שיער ממש ארוך בצבע חום בהיר P: נמצא אתכם כבר!

dahoe

New member
הריני!

שם: אהד גיל: 15 איזור מגורים: ירושלים בא למיתופיה: נראה לי שכן, אבל אני מפחד מספוילרים (ראה את ההודעה שפתחתי בנושא) דמות מהטרילוגיה: אני די מתלבט... אני בעיקרון ממש אוהב את לי סקורסבי, אבל אני לא יודע אם בהכרח הייתי רוצה לפגוש אותו. יהיה מגניב לפגוש דוב משוריין!

dahoe

New member
תוספת תשובות!

מוזיקה אהובה - רוק בעיקר. במיוחד רוק מתקדם. אבל גם קלאסית, קצת ג'אז וכל מיני. בין הלהקות האהובות עלי נמנים כוורת, פינק פלויד, קווין, קינג קרימסון, ג'נסיס, ביטלס. ובעצם, כל מה שאין לי כלום נגדו.
ספרים אהובים מלבד חומריו - שר הטבעות, הלוויתן מבבל, ואין לי כוח להמשיך, כי אתם כבר מכירים את כל הספרים שאני קורא.
מקצוע אהוב בתיכון - אני עובר לתיכון רק שנה הבאה!
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש - מ'זתומרת?
מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? - אינ'לי מושג...
מוטו - "יש משפט סיני עתיק שאומר "אם צאין לך מה להגיד, המצא משפט סיני עתיק"
איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? - שמח
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? - שמחים?
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? - לא אכפת לי! העיקר דמון!
באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? - נראה לי שאצלנו. אבל שגם אצלנו יהיו דמונים!
מי הדמות האהובה עליכם? - לי סקורסבי.
עוד פרטים על עצמכם - כשמבקשים ממני להגיד על עצמי דברים אין לי מה לומר.
למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם. - שיער שחור, לא ארוך אלא סתם מגודל. תהיה לי מדבקה של קהילת חומריו האפלים, אני מניח, אז אני פשוט אעבור עליה באיזה צבע. אני גם אסתובב עם חבר שלי שלא קשור לכלום ושישבתי לו על הראש כדי שיבוא. הוא מאד התלהב מחומריו האפלים.

dahoe

New member
ניצול של ההתפקדות שלי!

תענו על השאלה שלי על מיתופיה בבקשה. היא הועברה לשרשור המיתופיה באגף "שאלות אחרות".

התפקדות!

שם פרטי: בן גיל/תאריך לידה : עוד מעט 16 [ואוו, 3 שנים, אה אודי? P: ] איזור מגורים : ת"א, שליטה בא/ לא בא למיתופיה : נו מה? אני מתנדב שם אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? סקורסבי שולט ואתם יכולים להוסיף מה שבא לכם:) אמ... אין ממש. אבל המסן שלי הוא: [email protected] [הא? הא? ראיתם?] וכל מי שחדש פה מוזמן לדבר איתי שם אם הוא רוצה להיפגש איתי מתישהו במיתופיה ושאני אציג אותו לשאר :)

התפקדות 2.0

מוזיקה אהובה- רוק לסוגיו. מביטלס ועד נירוונה... כרגע אוהב מאוד את Sonic Youth. אבל גם שומע ג'אז לפעמים, כשיש מצב רוח לזה :) ספרים אהובים מלבד חומריו - כתבתי כ"F הרבה פעמים P: תקראו גיימן וזהו מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר - מתמטיקה, ווו! [גם באוניברסיטה P: ] שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש - ליירה/וויל :) מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. - הסוף, הסוף. אין נימוק P: מה המוטו שלכם בחיים? אין לי כזה. אבל הציטוט "I Love You For What I Am Not" של נירוונה [RFUS] זה אחלה דבר איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? - מתמטיקה ביום, רוק בלילה איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? אין לי מושג. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? חתול, נץ באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? סורי, אני אשאר פה מי הדמות האהובה עליכם? ליירה שולתט עוד פרטים על עצמכם - מנגנן בגיטרה [חשמלית],לא אוהב מוסיקה קלאסית, הולך לגור עכשיו 3 שנים בפנימייה למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם- יש תמונה, אבל בכל זאת - ג'ינס וחולצה שחורה, כמו תמיד :)

JustRain

New member
תוספת שאלות ../images/Emo13.gif

שיהיה מעניין יותר והכל.
מוזיקה אהובה
ספרים אהובים מלבד חומריו
מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש
מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו.

JustRain

New member
שלחתי בטעות לפני שסיימתי!

מה המוטו שלכם בחיים?
איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים?
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים?
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים?
באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות?
מי הדמות האהובה עליכם?
עוד פרטים על עצמכם
למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם.

limilu

New member
^^

שם פרטי: לימור. גיל/תאריך לידה: 16 עוד בדיוק חודש! 21.9.91 איזור מגורים: 04
בא/ לא בא למיתופיה: עוד לא בטוח, אני צריכה קודם לגמור שיעורים [WTF
]. אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש?: המ. מארי מאלון, קרוב לוודאי.

limilu

New member
ותוספת:

מוזיקה אהובה: Wierd Al, Lemon demon, סאונדטראקים של דיסני ומחזות זמר, מוזיקה רנדומלית. ספרים אהובים מלבד חומריו: טרי פראצ'טים למיניהם, ניל גיימן [בשורות טובות, כמובן], לרחם על סיליה [אני תמיד נזכרת בו, למרות שקראתי אותו מזמן, ו"רק" פעמיים] ועוד משהו. תמיד יש עוד משהו. מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: אהמ. לשון. או מתמטיקה. או תהרגו אותי וזהו
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: אני מפחדת אפילו לחשוב על זה. אולי גברת קולטר/מאסט ג'ורדן? מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. המ,מה...? מז"א?
מה המוטו שלכם בחיים? אין לי, אני חושבת. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? מתפקדת בצורה סבירה מבחינה פיזית, נפשית וכלכלית. איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? מקרטעת בקטגוריות הנ"ל. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? זאת שאלה קשה... אני חושבת שמה שהיה לי זה אולי שפן סלע, או עוד חיה שעלתה לי בראש ושכחתי. חשבתי על זה הרבה, though. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? זה של המולפה ^^ או, אני מניחה, של ליירה. מי הדמות האהובה עליכם? סרפינה פקלה ולי סקורסבי. אוה, הנה שיפ מצוין פוטנציאלית! עוד פרטים על עצמכם: אהמ, לא יודעת ><; למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם: אמורה להיות לי תמונה מההתפקדות הקודמת, אבל אין לי כח לחפש. אוי, נו, תמונה שאחותי צילמה http://inbach.deviantart.com/art/Waiting-for-the-sun-54687605 [לא, אין לי כח לסדר את זה כמו שצריך, תדביקו את זה לשורת אקספלורר אם אתם רוצים.]

JustRain

New member
עכשיו אני אתפקד

לאחר שנתתי לכם עוד שאלות לענות עליהן וכל זה. שם פרטי: נגה בלי ו'. בת חמש עשרה בעוד חודש - ה-21.9 גרה בגליל, אהיה במיתופיה. דמות שהייתי נפגשת איתה?... ארר, האמת שאין לי מושג. מוזיקה אהובה: אני שומעת בעיקר רוק ורוק קל, נהנית גם מאולדיז וג'אז. פינק פלויד, קווין, הביטלס, בוב מארלי, דיידו, שלמה ארצי בדיסקים הישנים (שינויי מזג האויר, יותר מזה אנחנו לא צריכים, על פי תנועת הרכבות, לא עוזב את העיר וכו'), שלום חנוך, אריק אינשטיין, יעל לוי, החלונות הגבוהים, כוורת וגלגוליה, שוטי הנבואה (שהתפרקו לפני כשבוע
) ספרים אהובים מלבד חומריו: הארי פוטר כמובן, שכמו חנה - הוא התנ"ך שלי, בשורות טובות ולעולם-לא-עולם, ערפילי אבלון, צד שמאל של החושך, מישהו לרוץ איתו, וכל כתבי ד"ר סוס. אל תצחקו אתם - יש בהם המון חכמה (מלבד חתול תעלול, שאני פחות אוהבת.) מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: ספרות... שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: מארי מאלון / לי סקורסבי. מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. אוף, למה כתבתי את השאלה הזאת? אמ... ההופעה של הציפורים המוזרות האלה בעולם המולפה אכזבה אותי. זה לא היה ממש קשור, ולא תרם במיוחד. הרשים אותי, כמובן, הסוף - למרות שהוא כואב, פולמן הוא גאון. מה המוטו שלכם בחיים? אני יודעת שזה טיפשי, אבל יש הרבה. אני אדם מלא מוטואים. תנו לַחיות לִחיות, וויזלי הוא המלך, Imagine, אלרג"ה, Life is too short to waste - read Harry Potter, בננות וברוקולי זה מסוכן, Peace and Love, שלום עכשיו, "אף אחד לא יעזוב פה - אז תתחילו לאהוב", I have a dream, "לעולם אל תטילו ספק בכך שקבוצה קטנה של אזרחים מודאגים ואכפתיים יכולה לשנות את העולם; זה הדבר היחיד שאי פעם הביא לשינוי" (מרגרט מיד), "תבואו למיתופיה - זה שווה", ועוד כהנא וכהנא. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? סופרת
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? תמהונית מטורללת שגרה בדירה קטנה בתל אביב, סטודנטית לספרות, מדקלמת קטעים מהארי פוטר בכל מקום, רושמת "וולדמורט היה פה" על ספסלים נידחים, מתנדבת בארגונים שונים למען איכות הסביבה ופעילת מרצ, ובגדול מישהי מוזרה שמנסה לכתוב ספרים ולא מוכנה לקבל את העובדה שהיא לעולם לא תצליח לפרסם דבר. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? נראה לי שהיה לי דמון... אה... חשבתי על זה המון, כמובן, אבל אני פשוט לא יודעת. אני חושבת שזו תהיה חיה די נדירה ולא מוכרת מאד, קצת משונה. אולי שנורקק פחוס קרן (למי מכאן שקרא הארי פוטר ומבין את פירוש המושג). הייתי רוצה ציפור כלשהי. תעופה היא מהחלומות הגדולים שלי. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? עולם המולפה, אלא מה. מי הדמות האהובה עליכם? מארי, נו. עוד פרטים על עצמכם: צמחונית, פציפיסטית, שמאלנית, פמיניסטית, פראנואידית ותמהונית. למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם. מישהי שנראית נבוכה וביישנית מאד, רוב הסיכויים - אם כי אני מגיעה עם חברה, אז יכול להיות שיהיה לי בטחון מופרז. זה או ככה או ככה. לכו תבינו אותי. שיער חום אסוף, נמוכה, רזה וצנומה, מרכיבה משקפיים ועונדת שרשרת Peace. נראית כבת שתים-עשרה. זהו. עכשיו תענו אתם.

limilu

New member
אומייגד, נולדנו באותו התאריך :-O

[רק, בהפרש של שנה, כמובן.]

למעלה