התפקדות!

נטעש

New member
מתפקדת למרות שאני לא באה!

נטע שיינס
בת 14.5 כמעט 15!! (טוב נו... בנולדתי ב7 לנובמבר 1992...)
לא באה למיתופיה עקב זה שלא מוכנים לשלוח לי מטוס פרטי לכאן. סתם סתם... ניסיתי לשכנע את ההורים שלי לשלוח אותי רק לאוגוסט לישראל אבל הם לא הסכימו... נו טוב (ד"א, לאלא מכם שלא יודעים כרגע אני גרה בניו זילנד אבל ב3 לאוקטובר אני חוזרתי לישראל).
הייתי רוצה להפגש עם ליירה (נטע יא צפויה אחת!)
אני בקהילה כבר שנה וחצי
מוזיקה אהובה- ביטלס, הביץ' בויס ושירי דיסני...
ספרים אהובים מלבד חומריו: children of the lamp, הארי פוטר, ספרי פנטזיה
מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: מתמטיקה (כאן בניו זילנד: דרמה)
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: אני יודעת?!?!?
מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם?: ההתאכזבות הכי גדולה שלי זה שליירה שכחה איך לקרוא את האליתיומטר, הנקודה הכי שהרשימה היא... כל השאר
מה המוטו שלכם בחיים? "חייך לא רק למצלמה"
איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? באוניברסיטה תל אביב לומדת ביולוגיה
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? אין לי מושג.
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? אני חושבת שהיה לי טיגריס, חופשי ועצמאי. והייתי רוצה שיהיה לי טיגריס
באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? בעולם המולפה.
מי הדמות האהובה עליכם? ליירה, וויל, לי סקורסבי ואני אוהבת מאוד את יוריק
עוד פרטים על עצמכם: אני צמחונית אבל אוכלת דגים, אוהבת מאוד לצחוק, מטפסת על קירות (כמעט מקצועית!) הממ, וזהו

אקס93

New member
מתפקד אבל לא בא

שם פרטי: איתי גיל/תאריך לידה: 14 5/7/1993 איזור מגורים:חור כזה מלא דוסים והומאים נו... אתם יודעים.... ירושלים בא/ לא בא למיתופיה:לא אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש?: יוריק בירנסון

אקס93

New member
טוב אני אוסיף קצת

משפט שמבטא אותך הכי טוב: ומה אני? עז? תגובה למשפט הזה: שיט כל החיים שלי הייתי עז ולא ידעתי את זה? למישהו יש חסה? מה היית כותב על הקבר שלך: אני הרגתי את מופסה

JustRain

New member
איך?

דורבן רעיל? דריסה עם כוונוע? רצח בדם קר עם סכין מעודן? הפלה לתוך התהום של השוליים של הפתחים שבין העולמות? אבדה קדברה? [אתם יודעים שאני לא יכולה שלא להעלות את זה בכל הודעה
)

אקס93

New member
הפלתי אותו מצוק

בסוף השאמתי את סקאר אבל עכשיו אני מודה

KER13

New member
אנוכי:

שם פרטי- קרן גיל/תאריך לידה- 13.11.94 איזור מגורים-רמת הגולן בא/ לא בא למיתופיה- לא באה :[ אני נוסעת לתל אביב רק ביום חמישי הבא >< אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? עם יוריק :] נאממ לא יודעת מה להוסיף :/ סתם באלי להשתתף בהתפקדות למרות שאני לא באה P:

אי אי סר ../images/Emo69.gif

שם פרטי ענבר גיל/תאריך לידה כ"ג אלול 9.9.93 עוד מעט בת 14 ...
איזור מגורים סביבות אשקלון בא/ לא בא למיתופיה אני כמעט בטוחה שאני כן אבוא בסוף אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש?לי סקורסבי

yael ziv

New member
מתפקדת

שם פרטי: יעל גיל/תאריך לידה: ב27 לאוקטובר אהיה בת 18 איזור מגורים: כפר ורדים, צפון בא/ לא בא למיתופיה: מתנדבת
אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? סביר להניח שעם אחד הסוענים

ואני...

שם פרטי: שמעון גיל/תאריך לידה: בן 18 וכמה חודשים. אין כח לחשב. איזור מגורים: באר שבע. בא/ לא בא למיתופיה: זו בכלל שאלה!? אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? האמממ... לורד עזריאל? וויל?

E l S i

New member
הא הא אני מכירה אותך! מן הסתם, את אחותי...

יעל 20.6- 13 בבית של נעה (שזה, כאמור ליד אשדוד) באה לי סקורסבי נשמע<ממש> נחמד, אבל גם מארי מאלון נשמעת חמודה, אז אולי הייתי רוצה להפגש איתה...

E l S i

New member
הא הא אני מכירה אותך! מן הסתם, את אחותי...

יעל 20.6- 13 בבית של נעה (שזה, כאמור ליד אשדוד) באה לי סקורסבי נשמע<ממש> נחמד, אבל גם מארי מאלון נשמעת חמודה, אז אולי הייתי רוצה להפגש איתה...

Dubie

New member
../images/Emo90.gif אני. D:

שם פרטי: אדוה. גיל/תאריך לידה: 7.11.1992 איזור מגורים: בנימינה.
בא/ לא בא למיתופיה: בטח שבאה. D: אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? לי סקורקסבי. /m\ והנה תמונה. אני זאתי השמאלית [עם הבערך-לבבות על הלחיים].

Dubie

New member
../images/Emo90.gif הוהו, יש גם תוספת.

מוזיקה אהובה: מרוק לכל סוגיו, מטאל לכל סוגיו, ג'אז, בלוז..
ספרים אהובים מלבד חומריו: פי-יה, יש כ"כ הרבה. ספרי פנטזיה/מד"ב זה תמיד טוב. ומחזות. הו, כן, מחזות
.
מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: תאטרון וספרות. אבל אני גם מהפריקים האלה שטובים במתמטיקה ואוהבים מתמטיקה. P:
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: יוריק/לי. XDDD
מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו: זאת אותה נקודה, למען האמת. הנקודה שוויל וליירה נפרדים. מצד אחד זה מאוד מאכזב שהאהבה שלהם לא תתממש וכל השיטינג הזה, אבל מהצד השני זה כ"כ, אבל כ"כ, גאוני מצד פולמן לעשות את זה.
מה המוטו שלכם בחיים?
איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? מאושרת, איתו.
איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? מאושרת, איתו. :)
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? שועל.
באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? העולם של ליירה.
מי הדמות האהובה עליכם? לי סקורסבי.
עוד פרטים על עצמכם: אני אדוה [עם ו' אחת, בבקשה], מחוננת [ולא נראית כזאת], צופיפניקית [ומדריכת ד' בנות שנה הבאה], צמחונית [כבר שנה וחצי], מאוהבת [ואם תראו אותי מסתובבת עם יצור בעל שיער סבוך וזהוב במיתופיה - זהו בר המזל], חופרת [אך מעניינת], אלכוהוליסטית לשעבר [באת, אנשים, זה לא בריא], חביבה למדי [וביצ'ית למדי].
למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם: יש תמונה, בהודעה הקודמת.D: yeah.

shpizonet

New member
אני..

שם פרטי: רותם גיל/תאריך לידה: בת 24, 30/1 איזור מגורים: תל אביב בא/ לא בא למיתופיה: ברור שבאה! אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? וואו זו שאלה קשה, אבל אני חושבת שעם הדימון (אני לא יודעת איך תרגמו אותם לעברית..) של ליירה.. או בכלל לפגוש איזה דימון ידידותי נשמע לי טוב (באופן כללי הייתי שמחה לדימון משלי, הרעיון נשמע לי מצויין :)

Z Mint

New member
חדש מתפקד =ם

היי, אני חדש פה. סיימתי את משקפת הענבר לפני כמה ימים ומאז לא הפסקתי לחשוב על הספר ולחפש עוד מידע עליו באינטרנט, אז בין היתר הגעתי לפה ^^ שם פרטי: אביב. גיל/תאריך לידה: 16, כמעט 17 (29.12.90). איזור מגורים: איי שם בגליל, מושבה בשם יסוד המעלה, ליד קריית שמונה. בא/ לא בא למיתופיה: כנראה שכן ^^ אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש?: קשה לאמר, כנראה לי **ספוילר** כשפולמן נתן את הרמז (הדיי עבה) שהוא הולך למות הייתי מה זה עצוב =[ **סוף ספוילר** לא יודע אם מישהו הביא את זה או מכיר את זה כבר אבל באתר של הסרט (www.goldencompassmovie.com) יש שאלון קצר כזה על האופי שלך ובסופו זה מגלה לך איזה דמון מתאין לך, לי יצאה נמרת שלג לפי התוכנות: אסרטיבי, צנוע, ביישן, softly spoken וספונטני.

מתפקדת! **מצדיעה**

אהלן כולם! שם: דנה ברנד תאריך לידה: 15.10.91, אני אוטוטו בת 16 איזור מגורים: ת"א, עיר ללא הפסקה
בא/לא בא למיתופיה: באה, ועם הרבה אנשים! אבל אל תחפשו אותי, אני אמצא אתכם
עם מי מהטרילוגיה הייתי נפגשת: סרפינה פקלה, על כך אפילו לquestion marker אין שאלה. פרטים נוספים: מוזיקה: הרבה רוק, הרבה מטאל, קצת קלאסית, ובכלליות חומר טוב. פתוחה להרבה סגנונות! (פרט למוזיקה עם אפקטים צורמים במיוחד, ע"ע RFUS של נירוונה...) ספרים מעניינים: יש כל כך הרבה, אני לא יודעת מאיפה להתחיל. קלאסיקות ילדות סטייל אליס בארץ הפלאות (לא, לא עליסה, דאמט!), פנטסיה עם תחכום רב כגון סדרת ששאו"ק, סדרת "ארץ ים" של אורסולה (קרובר!) לה-גווין, מד"ב, אימה, והרבה אחרים. כן, אני די מחבבת את הארי פוטר, ואף פעם לא הייתה לי סבלנות לסיים את שר הטבעות. shoot me. נו, מעבר לזה אתם לא באמת קוראים, כך שאני מקצרת את זה לכאן.

למעלה