2.0
מוזיקה אהובה: רוק ישן, רוק קצת פחות ישן, פולק (דילן!!!), קצת קאנטי, המון ישראלי, אולדיז (יא בייבי!) ובעיקרון הכל חוץ ממזרחית, פופ ממוסחר ושירים ללא לחן (סטייל שירי ראפ מסויימים) ספרים אהובים מלבד חומריו: התשובותש לי יהיו בנאליות מדיי, ולכן אמנע מלענות על זה. מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: תיאטרון? למרותש אני לא לומדת את זה בבית ספר... אז פיזיקה. שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: ליידי סלמאקיה והאביר טיאליס, כיאילו דההההה. מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו: בחיי, זה כמו שאלות במבחן בבית ספר... הכי איכזב אותי הקטע ש... אוף. קשה לי. המורה, אפשר פטור? מה המוטו שלכם בחיים?: בלי מוטואים. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים?: או מטיילת איפשהו, או משחקת איפשהו, או מצלמת בשביל עיתון מגניב כלשהו. איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים?: לומדת משחק איפשהו ומחכה לפריצת הדרך הגדולה שלי. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים?: בטח היה לי דמון שלא הייתי מצפה לו. אני ממש רוצה דמון ציפור, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, שלי בטח היה איזה פלמינגו או משהו ביזארי לגמריי אחר. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות?: העולם של האנשים הקטנים! מי הדמות האהובה עליכם?: סרפינה פקלה. וליידי סלמאקיה. עוד פרטים על עצמכם: צמחונית, משחקת, נחמדה, מצלמת, מצייירת, מטיילת, מתולתלת, מוזרה-משהו, עייפה עד מאוד. למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם: שיער קצר מתולתל, שחורה, קופצנית, תג שכתוב עליו "סהר". זה צריך להספיק לכם. ניפגש במיתופיה!