התפקדות!

JustRain

New member
קראת את 'צד שמאל של החושך' של גווין?

מומלץ מאד. אגב, זאת אני שם בתמונה מאחורייך, מסתכלת לאנשהו.

Wildflowers

New member
../images/Emo142.gif

שם פרטי: רוז (למעשה הוא יותר מין כינוי, אבל מה זה כבר משנה) גיל/תאריך לידה: היה 15 בתחילת יולי איזור מגורים: פ"ת בא/ לא בא למיתופיה: באה :) אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? תמיד חשבתי שפארדם קוראם ממש מעניין, אבל... לא יודעת. גם מארי מאלון מגניבה מוזיקה אהובה: זרמים שונים של רוק, בריט פופ, קצת פולק. ספרים אהובים מלבד חומריו: אליס בארץ הפלאות + מבעד למראה ומה אליס מצאה שם, הארי פוטר, שר הטבעות, מדריך הטרמפיסט, דברים של גיימן. (מסודר באקראיות) מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: היסטוריה זה סבבה שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: לא מצליחה לחשוב על אף אחד. מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. תנו לי לחזור אליכם עם זה. מה המוטו שלכם בחיים? מה זה השאלות המכשילות האלה איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? מצלמת במקומות מעניינים בשביל איזה עיתון טבע עתיר תקציב. מטיילת, מכירה את העולם. איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? בדירת חדר רדופת ג'וקים בת"א, עושה תואר בסוציולוגיה או משהו משמים אחר. (הו האופטימיות) איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? אולי היה לי ארנב או עכבר (מהלבנים הקטנים). הייתי רוצה חתול או ציפור כלשהי. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? העולם של המולפה נשמע ממש אדיר מי הדמות האהובה עליכם? לורד עזריאל מלך (אבל בן זונה). כמובן שוויל וליירה נהדרים, ו... יוריק. :) עוד פרטים על עצמכם אמ... מסנג'ר? [email protected] תמונה: http://img408.imageshack.us/img408/2097/20070822self0036qt4.jpg איכות לא משהו.

אני ../images/Emo13.gif

שם פרטי: סהר
גיל\תאריך לידה: 16, 4.4.1991 איזור מגורים: אותו החור שנעה ויעל גרות בו ליד אשדוד. באה למיתופיה? מתנדבת במיתופיה! והוו! אם הייתי יכולה לפגוש מישהו מהטרילוגייה, הייתי רוצה לפגוש את סרפינה פקלה. ואת ליידי סלמאקיה. התפקדות 2.0 מגיעה עוד מעט...

2.0

מוזיקה אהובה: רוק ישן, רוק קצת פחות ישן, פולק (דילן!!!), קצת קאנטי, המון ישראלי, אולדיז (יא בייבי!) ובעיקרון הכל חוץ ממזרחית, פופ ממוסחר ושירים ללא לחן (סטייל שירי ראפ מסויימים) ספרים אהובים מלבד חומריו: התשובותש לי יהיו בנאליות מדיי, ולכן אמנע מלענות על זה. מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: תיאטרון? למרותש אני לא לומדת את זה בבית ספר... אז פיזיקה. שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: ליידי סלמאקיה והאביר טיאליס, כיאילו דההההה. מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו: בחיי, זה כמו שאלות במבחן בבית ספר... הכי איכזב אותי הקטע ש... אוף. קשה לי. המורה, אפשר פטור? מה המוטו שלכם בחיים?: בלי מוטואים. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים?: או מטיילת איפשהו, או משחקת איפשהו, או מצלמת בשביל עיתון מגניב כלשהו. איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים?: לומדת משחק איפשהו ומחכה לפריצת הדרך הגדולה שלי. איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים?: בטח היה לי דמון שלא הייתי מצפה לו. אני ממש רוצה דמון ציפור, אבל כמו שאני מכירה את עצמי, שלי בטח היה איזה פלמינגו או משהו ביזארי לגמריי אחר. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות?: העולם של האנשים הקטנים! מי הדמות האהובה עליכם?: סרפינה פקלה. וליידי סלמאקיה. עוד פרטים על עצמכם: צמחונית, משחקת, נחמדה, מצלמת, מצייירת, מטיילת, מתולתלת, מוזרה-משהו, עייפה עד מאוד. למי שמגיע למיתופיה ואין תמונה - תיאור חיצוני כללי, כדי שנזהה אתכם: שיער קצר מתולתל, שחורה, קופצנית, תג שכתוב עליו "סהר". זה צריך להספיק לכם. ניפגש במיתופיה!

פנריר

New member
מתפקדת לפקודת המפקדת! :)

שם פרטי: אילן. גיל: 24, תאריך: 22.03.83 איזור מגורים: ירושלים כנראה שלא בא למיתופיה. הייתי רוצה להיפגש עם יוריק, אני חושב. אני חדש כאן, אז שלום לכולם. סיימתי את משקפת הענבר אתמול, והכנסתי כאן הודעה עם כמה שאלות, אני מאד אשמח אם אקבל תגובות מכם על הספר ואולי תצליחו להבהיר לי כמה דברים.

Inbal dot com

New member
התפקדות באיחור מטורף.../images/Emo168.gif

אבל לונורא.D: שם פרטי: ענבל. גיל/תאריך לידה: 16. תאריך: 17.4.91 איזור מגורים: השרון. בא/ לא בא למיתופיה: לא באה.
אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? קולטר. מוזיקה אהובה: רוק לסוגיו. אין לי כוח לפרט עכשיו. ספרים אהובים מלבד חומריו: ה"פ, הליוויתן מבבל, כושי בלאנטיס\דניאל עמית- מומלץ! ספרים של ניל גיימן, ושל אורסון סקוט קארד ובטח יש עוד אני לא זוכרת אותם כרגע. מקצוע אהוב בתיכון / אוניברסיטה / ווטאבר: פיזיקה.
שיפ הזוי בין הדמויות בטרילוגיה, שהייתם שמחים לראות מתממש: מולפה\מארי מאלון. P: מה הנקודה שהכי אכזבה אתכם בטרילוגיה, ומה הנקודה שהכי הרשימה אתכם? נמקו. וואע לא יודעת>< מסובך לי. יש כל כך הרבה קטעים פשוט...
מה המוטו שלכם בחיים? ליב אנד לט ליב. איך הייתם רוצים לראות את עצמכם בעוד עשר שנים? כשאהיה בת 26? מממ... אוניברסיטה או משהו. עושה תואר על משהו שאינו ידוע לי כרגע כי אין יל שמץ של מושג מה הולך עם העתיד שלי בימים אלו.>< איך אתם חושבים שתראו בעוד עשר שנים? טוב?
סתם נו לא יודעת. מה זה השאלות האלו?!
איזה דמון היה לכם, לדעתכם? איזה דמון הייתם רוצים? הדמון שהיה לי לדעתי... מממ אולי ינשוף. או דרור. באיזה מן העולמות שפגשנו בטרילוגיה הייתם שמחים לחיות? העולם שלנו מספיק לי, תודהD: מי הדמות האהובה עליכם? קולטר והקוף. בלי ספק. עוד פרטים על עצמכם: תחביבים? לישון, לצייר, לדבר במסן (
), לקרוא, ובתחילת ספטמבר אני אתחיל ללמוד לנגן על גיטרה.D: וואע איזה התפקדות חופרת.><

Fairywitch

New member
../images/Emo189.gifאני, אני, אני../images/Emo70.gif

שם פרטי: חנה גיל/תאריך לידה: 30 איזור מגורים: חיפה בא/ לא בא למיתופיה: הייתי
הרציתי
היה כייף
אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? מארי מלון/סרפינה.

האבק

New member
אני חושב שהגיע תורי ../images/Emo13.gif

שם פרטי: אהוד (אודי) מירון גיל/תאריך לידה: 18, 27.8.89 (כלומר, עוד שלושה ימים 18!) איזור מגורים: הוד השרון בא/ לא בא למיתופיה: כמובן! אם היית יכול להיפגש עם אחת הדמויות מתוך הטרילוגיה, עם מי היית נפגש? הממ לורד עזריאל ולי סקורסבי. גם ג'ון פארי נשמע מעניין

למעלה