שאאאאאאאאאאאאאאאאאש!! מושיק אוחיון סירה אהובה! קייאקיופאה!
ש שירה גיגי New member 6/12/07 #21 צמד סמפ"ס שולט גם בקיאקים! שכחת שאתה שמיניסט מהרצליה... או שאתה פשוט מכחיש/מתבייש...
A Anogs New member 6/12/07 #23 ../images/Emo187.gif../images/Emo163.gif שם: ענוג שילן שכבה: תטיס (י"ב) שבט: צופי ים תל אביב סירה אהובה: הלניאדו והגרוסמן. סירות הדגל של צופי ים ת"א
../images/Emo187.gif../images/Emo163.gif שם: ענוג שילן שכבה: תטיס (י"ב) שבט: צופי ים תל אביב סירה אהובה: הלניאדו והגרוסמן. סירות הדגל של צופי ים ת"א
L Loriella New member 7/12/07 #33 טעית סירת הדגל היא הצופית ולכן היא הייתה בטלויזיה ובידיעות אחרונות.
T Thalia92 New member 6/12/07 #25 moi טליה דה שליט אלבטרוס (י') צופי ים תל אביב. סירות אהובות: הגרוסמן והאף על פי (אז מה אם היא נתנייתית?!)
moi טליה דה שליט אלבטרוס (י') צופי ים תל אביב. סירות אהובות: הגרוסמן והאף על פי (אז מה אם היא נתנייתית?!)
I ICE Radio New member 6/12/07 #29 מתפקד אור-אל שכב"צ - ו' צופי ים הרצליה - דקר שליטה סירה אהובה: אפשר 2? אם כן, פגסוס תיה'מאת |מאוהב אבל פחות|
מתפקד אור-אל שכב"צ - ו' צופי ים הרצליה - דקר שליטה סירה אהובה: אפשר 2? אם כן, פגסוס תיה'מאת |מאוהב אבל פחות|
C captain ToT New member 10/12/07 #41 תוריד את הה'! תיאמת ת-י-א-מ-ת בלי ה'!!! נכון שהיא אלוהית אבל זה תיאמת!!!!!!
G guysa2 New member 8/12/07 #34 וואו זה באמת הצליח ההתפקדות אאה? סירות אהובות אם כבר הזכרתם כולכם, אני אציין אחת מכל שבט. תל אביב- אורקה הסירה שלי!! יפו- סופה הדרכתי עליה ג' הרצליה- רהב מקורס סמפ"ס מכל שאר השבטים אין סירות אהובות כי לא ממש הפלגתי על אף אחת מהן...
וואו זה באמת הצליח ההתפקדות אאה? סירות אהובות אם כבר הזכרתם כולכם, אני אציין אחת מכל שבט. תל אביב- אורקה הסירה שלי!! יפו- סופה הדרכתי עליה ג' הרצליה- רהב מקורס סמפ"ס מכל שאר השבטים אין סירות אהובות כי לא ממש הפלגתי על אף אחת מהן...
M MisterMan46 New member 8/12/07 #38 פגסוס- אהבת חיי ../images/Emo99.gif I Love You Pegasus Very Very Much
P P in the middle New member 8/12/07 #36 הדוגית הישנה היא חרא עם כל הכבוד היא שוכבת עכשיו בעכו חסרת טיפול ומוזנחת... ויש לה ראשי שמגיע רק טיפה אחרי המצליבים...
הדוגית הישנה היא חרא עם כל הכבוד היא שוכבת עכשיו בעכו חסרת טיפול ומוזנחת... ויש לה ראשי שמגיע רק טיפה אחרי המצליבים...
M m i k a g New member 9/12/07 #39 אתה לא מבין כלום! אם היא לא היתה שוכבת מוזנחת בעכו היא לא הייתה ככה! וחוצמזה האהבה שלי אליה היא לא בגלל היופי שלה או כמה שהיא טובה.... זה הנשמה של הסירה...
אתה לא מבין כלום! אם היא לא היתה שוכבת מוזנחת בעכו היא לא הייתה ככה! וחוצמזה האהבה שלי אליה היא לא בגלל היופי שלה או כמה שהיא טובה.... זה הנשמה של הסירה...
M MisterMan46 New member 8/12/07 #37 אני! שמי: גיא טבת שכבת ו' צופי ים הרצליה (דקר) תיאמת אימפריה! וגם פגסוס