התפקדות!!

captain ToT

New member
מתפקדת? ...

היי... אני חדשה בפורום אז לאמר לי היי יפה... חחח שם: ברית שורץ... שבט: "דקר" אימפריה שולטים!! שיכבה: ז'... סירה אהובה: תיאמת המושלמת והשקסית ביותר בעולם!!! נ.ב: היצתרפתי במיוחד בשביל הפורום הזה אז כל הכבוד לי...

האמת היא ש... (ברית, הגיע הזמן שתדעי את האמת)

את שמה של הסנונית ההרצליינית שצבעה תכלת כותבים כך: "תיהמאת" לא "תיאמת" ולא "תיה'מאת" ולא שום דבר אחר! שמה בא מהמיתולוגיה והיא נקראת על שם אלת התהום - תיהמאת, ששמה נגזר מהלחם בסיסים: "תהום את"
. זו הייתה פינת הלשון הקצרה שלי

captain ToT

New member
תיקון שירה..

תיאמת זה השם של אלת המים המלוחים (ולא אלת התהום) אשר התחתנה אגב עם אל מי התהום המתוקים במיטולוגיה הבבלית הנקראת " אנומה אליש"... ושם כתוב "תיאמת"... אני חוזרת כמו שאמרתי באתר השבט הכנתי מצגת על הנושא אז כל מי שרוצה מוזמן לרשום לי את האיימיל שלו ואני אשלח לו את זה... עד כאן פינת ההיסטוריה הבבלית הקצרה שלי..

ICE Radio

New member
ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה לפורום צופי ים! ברוכים הבאים למרינה הרצליה
לפניכם נווט שיחות אוטומטי (רואים איזה משוכללים?
) לסנוניות נא ללחוץ 1
לקרוולים נא ללחוץ 2
ליאכטות של העשירים נא ללחוץ 3
לדבור נא ללחוץ 4
לסגידה לפגסוס נא ללחוץ 5
לקבל הודעת הברוכה הבאה נא ללחוץ 6
6 ברוך הבא לפורום צופי ים אהמדקראהמ אז, כבר אמרתי שדקר אימפריה?
דקר, אין
קדושות, רק פגסוס קדושה. טוב, אז עד ששירי תגיע או שייסגרו את הפורום, המוקדם מבינהם, חכי לך על הספה בגלל המצטרף הקודם לא נשאר הרבה אוכל, אז יש לך
ולשתות יש לך
המצטרף האחרון לקח גם את החזיר, טוב נו, רוצה כלב?
או אולי
או אולי
? אז תהני משהותך כן? לחזרה לתפריט נא להקיש 0

captain ToT

New member
חחח... תגובה!

לא לא אני שונאת את הפגסוס!!!! חבל רציתי את החזיר... חחח!

ICE Radio

New member
החזיר בישיבה כעת, נא להשאיר הודעה

אבל לא נחזור אלייך כי את שונאת פגסוס

מתפקד

כן אני מדי פעם קורא... נמרוד קור ש"ש צופי ים כנרת סירה אהובה? ברניקי, לניאדו, והנה פעם ראשונה: האלון.

unopoo

New member
מתפקדת

מאיה ברנדויין ארמדה (י"א תל אביב) הסירות האהובות - גרוסמן
, סלוניקי
והסנונית

SncJob

New member
אם כולם אז...

גם הכנרתים פה מדי פעם שם: יהל כהן שבט:צופי ים כנרת שכבה: י"א (לא אין לנו שם) סירות אהובות: סנוניות: ברניקי, יעקב לוויתנית: הוינדמילר..אך איזה יפה אה וזה המשתמש של אח שלי D:

למעלה