התפקדות...

gorck

New member
התפקדות...

בגלל שאני חדש, ויש המון שמות וניקים חדשים לזכור החלתתי לפתוח התפקדות... לא כמו בגדנ"ע לא מסדרים.... אבל כדי שנדע מי בפורום ושמות וכאלה... אז ככה זה---> שם: תאריך יומולדת: עיר: שם הבצפר: מספר כיתה: מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): 2 תחביבים: מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: מה האני מאמין שלך: אם יש עוד שאלות אפשר לכתוב אותן והן יכנסו להתפקדות הבאה---->אני אנסה להכניס התפקדות כל 2-3 חודשים....

Come Alive

New member
הממ ../images/Emo9.gif

שם: נעה תאריך יומולדת: 14.1.90 עיר: תל אביב שם הבצפר: עירוני ד' מספר כיתה: 7 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): פסיכולוגיה סוציולוגיה 2 תחביבים: משחק ושירה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: ציונים מעולים לשם שינוי. מה האני מאמין שלך: Everything happens for a reason, והכל נועד כדי לשרת לך שיעור בחיים.

נעה!!

אנחנו מכירות

Come Alive

New member
האא.

אני זוכרת שהיינו יחד בפורום בריטני, ואז הייתה תקופה אחרת, של פורום MTV, ואני ממש התלהבתי מסקוט מקלוויץ' [סקוטי מיורוטריפ] ואמרת לי שבנדוד שלך מכיר אותו או משהו

מההה

אין מצב,את מתבלבלת...אני בכלל לא ראיתי יורוטריפ
אבל אולי את זוכרת,שחיפשתי מונולוג לבחינות למגמת תיאטרון בתיכון, ונתת לי את הזה שאת עשית מפורום צער גידול הורים?

יש../images/Emo3.gif

אבל הוא ממממממש עושה לי בעיות [אי אפשר להצטרף לרשימה שלי ואני לא יכולה לצרף מישהו אחר
] אבל כשאני אפתח חדש [היום? חח] אני אוסיף אותך

lover boy6

New member
מתפקד..

שם: אור תאריך יומולדת: 15.2 עיר: אממממ סתם חור לייד פ"ת(אני אוהב לקרוא למקום מושב של עשירים) וכן ספיר רובם עשירים שם.. שם הבצפר: תיכון אד"ר מספר כיתה: זה לא הולך לפי מספרי כיתות זה הולך לפי מקצועות יש כיתת מתמטיקה כיתת אנגלית וכדומה... מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): מחשבים ספרדית סוציולוגיה וכלכה 2 תחביבים: מוזיקה מוזיקה ומוזיקה!!! מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: ציונים גבוהים ורישיון.. מה האני מאמין שלך: אמממ אין לי כל כך אמונה במשהו אבל יש לי קווים מנחים בחיים פחות או יורת מה שנעה אמרה מעליי

נעים מאוד... וברוך הבא לפורום

שם: אלמוג. תאריך לידה : 6.3.1990 עיר.... בצפון. בצפר: בן גוריון. מס' כיתה : 2. מגמות: תנ''ך ומדעי החברה. 2 תחביבים: מוזיקה ומחשב. מטרה הכי חשובה לשנה השביעית: להצליח!. האני מאמין שלי: להאמין בעצצמך.

../images/Emo215.gif

שם:ענבל תאריך יומולדת:16 ביולי עיר:תל אביב שם הבצפר:תלמה ילין מספר כיתה:4 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):אמנות ומחשבת ישראל 2 תחביבים: ציור ו... אממ התחלתי לעשות ספורט אז נגיד ש, וצופים! מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:רשיון נהיגה, להכיר אנשים חדשים ולהצליח במגמה מה האני מאמין שלך: די זאת כזאת שאלה פלצנית...

gorck

New member
מתפקד מחדש....

שם: נעים מאוד, עופר תאריך יומולדת: 16/1 עיר: רמה"ש (השכונה שבין ת"א והרצליה....) שם הבצפר: מקיף השרון למדעים ע"ש רוטברג מספר כיתה: יא'7 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): המגמה נקראת רב-תחומית, הכוונה היא שאפשר לבחור כל מקצוע שלא כמו בשאר המגמות שיש הגבלות או נכנסתה להתמחויות מראש....אנחנו גם מקבלים שיעורי העשרה, הצגות, ימי עיון מעניינים, מופעי מחול וכאלה.....אני הרחבתי כימיה ופיזיקה.... 2 תחביבים: צופים וספורט, אבל הם שניהם הפכו לדרך חיים! מטרה הכי חשובה לשנת השביעית (לכל הצופים בינינו--> כיף זה לא מטרה): להכיר מישהי?! אבל יותר חשוב להצליח במקצועות הומניים... מה האני מאמין שלך: אדם לא יכול לתפקד בלי סביבה תומכת וחברית....

gorck

New member
אוקי....

אצלנו בבצפר יש מגמות ייחודיות, ביולוגיה רפואית (ביולוגיה, מדעי הרפואה, מדעי הבריאות), ביוטכנולוגיה (ביולוגיה, ביוכימיה וטהליכים ביוטכנולוגיים), תקשורת המונים (תקשורת אני משער?!), מדעית/מדעית ספורט (לפחות מדעי אחד, אם מדעית ספורט אז המוגבר השני זה מדעי הספורט, ויש גם אנטומיה וכאלה...), הומנית/הומנית ספורט (כמו מדעית רק אין חובה על מדעיים), צילום (מב"ר-צילום), ורב-תחומית (מרחיבים בלי הגבלה מה שבוחרים, כיתת מצויינות בבצפר...)

Blue Aura

New member
עונה. ../images/Emo189.gif

שם: הילה. תאריך יומולדת: 16.2.1990 עיר: קיבוץ יותר נכון אבל אזור טבריה. שם הבצפר: בית ירח. מספר כיתה: י"א 1. מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): כלבנות. 2 תחביבים: פוטושופ ומוזיקה. מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לרדת במשקל. מה האני מאמין שלך: הא?

למעלה