התפקדות...

GoOni

New member
כי זה גם וגם.

אבא שלי גר ברחובות ואמא במזכרת בתיה, ואני גרה חצי שבוע אצל כל אחד.

צטלע

New member
../images/Emo195.gif

שם: מיטל תאריך יומולדת: 5.2 עיר: חיפה שם הבצפר: מספר כיתה: 1 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): פיזיקה, ערבית וצרפתית 2 תחביבים: מחשב ומוזיקה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להצליח לשרוד. מה האני מאמין שלך: אין לי משהו ספיציפי כרגע

../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif

שם: ליהיא תאריך יומולדת: 3.4.1990 עיר:אשדוד שם הבצפר:מקיף ג' מספר כיתה:7 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): אמממ כימיה אלקטרוניקה 2 תחביבים: לקרוא ולנגן מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להתקבל למשלחת לפולין (ומטרה חדשה) לק בל מעל 80 בממוצע השנתי נמאס לי מ79.9 (כמו שהיה לי בשנתיים הקודמות) מה האני מאמין שלך:מסובך

St Peanuts

New member
מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם:לירז תאריך יומולדת:22.12 עיר: - שם הבצפר:מזהמשנה מספר כיתה:1 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):ביולוגיה 2 תחביבים:מוזיקה ולקרוא מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: כמו הרוב, לסיים בהצלחה {עדיף הצלחה יתרה
} את הבגרויות של השנה מה האני מאמין שלך:כרגע - לא הכל טוב, אבל הכל לטובה.

mjlk

New member
בו!!

שם: לב תאריך יומולדת: שיו! ה-19/06 תאומים!! *התרגשות* עיר: ב"ש שם הבצפר: דוד טוביהו
מספר כיתה: 1 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): מגמת אמנויות העיצוב 2 תחביבים: לנגן בתופים ולעשות אמנות מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לעבור את הבגרות במתמטיקה ותנך
מה האני מאמין שלך: תאכלו! זה חשוב!

אניי

שם:תומי תאריך יומולדת: 21.9.90 עיר: כפר סבא שם הבצפר: רבין מספר כיתה: 1 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): קולנוע וביולוגיה 2 תחביבים: חברים ו...מוזיקהה מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: אמ....לא יודעת מה האני מאמין שלך: אה?!

בו.

שם:שקדגן תאריך יומולדת: 11.11.90 [רבע ל-11 D:] עיר: עפולה שם הבצפר: "אורט" מספר כיתה: יא' 7, גמיש 2 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): גמיש 2 תחביבים: ציור וציור. מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לסיים בהצלחה[?] מה האני מאמין שלך: אם קצת רצון והרבה אמונה- אפשר לעשות הכל.

the mush

New member
גם אני מצטרפת../images/Emo9.gif

שם:מור
תאריך יומולדת: 5.9 עיר: כפר סבא שם הבצפר: בינתיים חסוי
מספר כיתה: יא4 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): ביולוגיה וגאוגרפיה 2 תחביבים: לישון ולאכול

Black Balloon

New member
היי, יש לנו את אותו תאריך לידה ../images/Emo9.gif

וגם אני בי"א 4 ואוהבת לישון ולאכול :X

000יובל000

New member
יש לי ציפורניים סגולות!!!

(עזבו, אני מתלהבת מהלק...) שם: יובל תאריך יומולדת:28,9,90 עיר:ראשל"צ שם הבצפר:מקיף ___ (אני לא אסתכן) מספר כיתה: 2 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): ביולוגיה וכימיה. 2 תחביבים:לנגן על פסנתר ואומנות (בעיקה חרוזים אבל גם ציור וכו'...) מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:בקשר ללימודים- להצליח בבגרות בהיסטוריה. בקשר לדברים אחרים- לנסות להתקרב למישהו אחד מבית הספר כי בשנה הבאה הוא עוזב (הוא בכיתה יב'). מה האני מאמין שלך: לעשות רק מה שאוהבים.

just PolPoll

New member
עונה

שם:פולי תאריך יומולדת:05.07.1990 עיר:צפת שם הבצפר:המקיף השש שנתי ע"ש מנחם בגין מספר כיתה:3 מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות):ביולוגיה-כימיה 2 תחביבים:טלויזיה וספרים מטרה הכי חשובה לשנת השביעית:להצליח במטמתיקה מה האני מאמין שלך:תנו לחיות לחוית?!

למעלה