התפקדות...

לפי החתימה שלה,

אלמוג
[לאחר מחקר מעמיק- הבנתי מי זאת D:]

אני../images/Emo28.gif

שם: טל
תאריך יומולדת: 19.07 עיר: יבנה (עיר ה"עורות"
) שם הבצפר: גינסבורג
מספר כיתה: 4
מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): כימיה, מחול
2 תחביבים: לרקוד ולהסתכל על אדווה רוקדת
מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: להתקדם כמה שיותר בטכניקה (מחול), ולעבור את כימיה- 3 יח"ל בשלום
מה האני מאמין שלך: תכוון גבוה, תקלע גבוה.

shhh

שם: נופר תאריך יומולדת: 22.6.90 עיר: פ"ת. שם הבצפר: תיכון מספר כיתה: 3. מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): פסיכולוגיה סוציולוגיה וספרות. 2 תחביבים: מוסיקה וערבי שישי. מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: רישיון, צו ראשון ולסיים את הבגרויות כבר. מה האני מאמין שלך: חיה ותן לחיות.

עוד מישהי שהיא בספרות!

ב"ה ובואנה, יש לנו את אותו אני מאמין! וואלה לא קראתי עד ששלחתי את שלי חחח

HeNoOsH

New member
גם אני רוצהה =)

שם: חן תאריך יומולדת: 14.5 עיר: רחובות בצפר: דה שליט מספר כיתה: 5 מגמות: פסיכולוגיה סוציולוגיה ותנ"ך 2 תחביבים: מוזיקה ולישוןן..:) מטרה הכי חשובה לשנה השביעית: לסיים את הבגרויות עם ציונים טובים מה האני מאמין שלך: אין משהו...

HeNoOsH

New member
חחח הכי סבבה :]

3 מוגברים ?! מזל שאצלנו זה לא ככה... אהאהאה הוצאתי היום 90 בסוציולוגיה =]

dark dumb

New member
אהה נראה לי אני אפרוש מתנ"ך

המערכת לא יודעת לארגן את זה, זה השעות של השבוע ביום אחד...
והמורה הזאת משעממת תחת!! בלתי אפשרי לשבת על התחת שלוש שעות רצוף אצלה.. אני רק השנה התחלתי ללמוד סוציולוגיה, בפסיכולוגיה הוצאתי 96 במבחן מסכם של שנה שעברה

HeNoOsH

New member
וואלה ?? אצלי יש רק 3 שעות שבועיות

וגם זה בקושי...מתחילת השנה היה לי אולי איזה 5 שיעורי תנ"ך מוגבר..היה אמור להיות לי גם ביום ראשון מבחן והמורה דחתה את זה כי לא למדנו מספיק חומר. אני השנה התחלתי ללמוד פסיכו-סוציו...דווקא מעניין..הייתי בטוחה שאני עומדת לשקוע בשינה עמוקה וטובה בשיעורים אבל דווקא לא... ו96 זה מעולהה..שימשיך להיות ככה גם השנה =]

®NuLy®

New member
../images/Emo205.gifאני ../images/Emo9.gif

שם: גלי תאריך יומולדת: 26.5 עיר: ירושלים שם הבצפר: בויא מספר כיתה: יא"6 (חרשנים אש?!
) מגמות (או מגמה אם זה ייחודית או התמחויות): מד"ח ומחשבים 2 תחביבים: מחשב, חברים מטרה הכי חשובה לשנת השביעית: לא לרדת ל-4 יחידות ולעבור ת'בגרות במתמטיקה מה האני מאמין שלך: No day but today

למעלה