התפקדמות דצמבר

התפקדמות דצמבר../images/Emo124.gif

איפה לירון כשצריכים אותה מה זה
גיל: מיקום: כמה זמן בפורום: נהנים כאן? הצעות לשיפור עד עכשיו? שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: חודש דצמבר חורפי ונפלא לכווווולנו

eladi88

New member
הקשב!

גיל: 17 מיקום: פ"ת כמה זמן בפורום: עוד מימי הקומונה החביבה נהנים כאן? בוודאי
הצעות לשיפור עד עכשיו? כפרע על המנהלות שלנו...פורום מושלם שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: שיר בעיפרון ללא ספק הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: אממממ לא יודע עדיין... משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לעשות תאוריה סוף סוף נראה לי

mory89

New member
בהצלחה בוביק

בכל מקרה אני עוברת טסט לפנייך..

eladi88

New member
שתדעי לך....

שאין לי אפילו זמן ללמוד נהיגה... כל יום אני מסיים ב 5 וחצי 6... ופעם בשבועיים אני מסיים ב 2.... ויום שישי אני לומד שעתיים... נראה כבר מה נעשה...לפחות תאוריה נעשה

mory89

New member
תירוצים תירוצים

תפסיק לבלבל ת'מוח.. גם בלי קשר אני אעבור לפנייך..

eladi88

New member
אז זהו....

את אישה...[כאילו עוד לא...עוד מעט....הכוונה שלי- נקבה] אז יקחו לך איזה 4..5...טסטים עד שתעברי... בינתיים אני כבר יעבור.... חחחחחחחחחחחחחח סתם סתם.... תעברי לפני ושיהיה לך בכיף....!

mory89

New member
נפגש בטסט..

כשאתה תושיט את האצבע לעצור טרמפים ואני יושיט את האצבע האמצעית שלי..

mory89

New member
באמת לירון חסרה כ"כ!!

התפקדות: גיל: תיכף 17
נראלי כמעט 4 חודשים.. נהנים כאן? בטח! איך שאני מגיעה למחשב זה ישר הפורום.. (לא, זה לא בציניות!!) הצעות לשיפור עד עכשיו? ממ.. לא מוצאת משו שצריך לשפר.. שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: נראלי שיר בעיפרון. גם Don't Go Away של אואזיס עשה לי תחודש.. הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: בע"ה בטח נהיה באיזה הופעה של בית הבובות.. אני רוצה הופעה של פורטיסחרוף, הלוואי ויצא לי!! משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: למצוא עבודה חדשה! אחלה חודש לכולם=]

Mosh28

New member
הייתי אומר שאני די נפקד

אבל בכל זאת גיל: עוד 177 יום בן 18 (כן, ספרתי) מיקום: ב"ש כמה זמן בפורום: חצי שנה בערך נהנים כאן? בטח
הצעות לשיפור עד עכשיו? אין רעיונות.. שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: אני אחלום לנצח.. ללא ספק בכלל=/ הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: מממ תהנו בלעדיי בחודש הזה
משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לעשות ביטוח צעיר לאוטו חח

eladi88

New member
חחחחחחחחחח

יא מסכן...מה אתה סופר עוד כמה ימים יש לך יומולדת?!?! הבארשבעים האלה כאלה שנה שעברה! ושוב סחטיקה על הרישיון אחי...!

eladi88

New member
חשים ת'צמם מפותחים

"יש לי משו על המחשב שסופר לבד" זה מחשב באר שבעי! הוא לא יכול לספור לבד!

mory89

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

וגם אם כן.. זה בטח גנוב!

למעלה