התפקדמות דצמבר

talba3

New member
מתפקד המפקד!

גיל: 16 ו4 חודשים (כבר סיכמנו שאני הקטן למה לזרוע מלח על הפצעים למהה?? מה עשיתי רע??) מיקום: חניאל סיטי- איכות היא לא מילה גסה כמה זמן בפורום: גד הל איי דונט נו מייבי חודשיים וחצי נוטה ל3 נהנים כאן? אההה שאתם ממש מנסים להיות נחמדים אז אולי כן הצעות לשיפור עד עכשיו? לא שיפור אלא הצעה. מה שנקרא שיר ליום אחד (ראיתי את זה בפורום אחר) כל שבוע ייבחר שיר אחר של בית הבובות וכל אחד ייתן את הציון שלו לגביי השיר הזה מ1-5 אבל לדעתי זה קצת בעיה כי אתם יותר מידיי חרמנים על שירים של בית הבובות חחח אז כולם יתנו 5 :] (אולי גם אני כזה אז לא יודע) שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם:fix you- coldplay הופעה כלשהי שתהיו בה החודש:סינרגיה בבארבי וב"ה בקיוג'ה משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: להתחתן

mory89

New member
*לזרות, בשבילך

ומה אתה חש מחניאל? איזה סיטי ואיזה איכות.. ומה הפלצנות הזאתי? בעע וקולפליי היא האחת הלהקות היותר טובות ביקום!

eladi88

New member
פשוש

אתה לא הקטן....יש פה יותר קטנים ממך....אז מספיק לחוש... זה דבר ראשון... דבר שני...בקשר להצעה שלך...שיר ליום אחד...כמה זמן זה יחזיק...10 ימים?! מילא אם היו הרבה שירים אז סבבה...אבל יש כולה 10 שירים... דווקא השבוע חשבתי על זה...."למה אין עוד שירים?" ואז עניתי לעצמי "יש...עובדים עליהם...סבלנות" וסתמו...זה לא שאפחד פה לא דיבר לעצמו אף פעם! אני לא משוגעעעעעעע אני לאאאאאאאאאאאאא

mory89

New member
אתה לא משוגע, אתה גאון

זה קורא הרבה לגאונים.. אגב, יש עוד שירים!!

eladi88

New member
אני יודע שיש עוד שירים....

את לא רואה מה כבר עניתי לעצמי?!?!

hila3000

New member
עונה ../images/Emo9.gif

כמה זמן בפורום: לא זוכרת, מה.. כמה חודשים. הייתי עוד כשהייתה הקומונה. נהנים כאן? יאפ
הצעות לשיפור עד עכשיו? אין, כפרעליכם
שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: קשה..אבל.. kelly clarckson - breakaway ו-k's choice - too many happy faces הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: ההופעה של בית הבובות בב"ש משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: ליהנות קצת?

זוהרים

New member
אני../images/Emo9.gif

זוהר!
] מיקום: מרכז כמה זמן בפורום: ממש קצת, שבוע שבועיים נהנים כאן? סבבה
הצעות לשיפור עד עכשיו? שגם אמיר יכתוב
שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: עומד מול ראי, בטירוף הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: עברי לידר בצוותא משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: ללכת לעוד הופעה של ב"ה, ומהר!
לילה טוב

אני אני!!

גיל: מחר 16!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! מיקום: פתח תקווה ביץ'. כמה זמן בפורום: חודש? נראה לי משו כזה. נהנים כאן? הכי שבעולם!! כולם מדהימים (במיוחד הלהקה) והפורום מתפקד טוב. (אגב, אם כבר מדברים, הסתכלתי על פורומים אחרים ושום דבר לא זז שם ואנחנו לעומת זאת כותבים מלא! בואו נמשיך ככה) הצעות לשיפור עד עכשיו? אין. כיף לי. שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: הממ קשה. אני חושבת ששיר בעיפרון. הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: עוד בית הבובות. משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: זה לא רק סוף החודש, זה גם סוף השנה. להספיק לראות את בית הבובות עוד פעם. :)

eladi88

New member
המון מזל טוב!!

כן...בפורום שלנו כותבים הרבה כי יש כאן מלא ספאמרים!!! [אהמ-מוריה-אהמ]

hadarisan

New member
כן המפקדת!!!

גיל:17 מיקום: הדרום המגניב! (קריית גת ליתר דיוק) כמה זמן בפורום:מהיום שהוא נפתח,אני עוד מתקופת הקומונה... נהנים כאן? ברורררררררר הצעות לשיפור עד עכשיו? תאמת אין הכל כאן סבבה! שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם:in loving memory של אלטרברידג' כי המון אנשים מתו לי החודש...היה חודש קשה אין ספק הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: וואלה לא נראה לי שאני אהייה בהופעה משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לקנות מתנה לחבר שלי ולחגוג לו יום הולדת כמו שצריך... שיהייה אחלה חודש!!!!חיוכים חיוכים

•No¥a•

New member
מתפקדת../images/Emo187.gif

גיל: 14 מיקום: ליד נהריה כמה זמן בפורום: אממ.. משו כמו 4 חודשים[?] נהנים כאן? אכן :) הצעות לשיפור עד עכשיו? - שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: פרפר - מוניקה סקס ["בכף היד שלי אני מחזיק פרפר מוסתר בתוך אגרוף סגור האם הוא חי או מת אני שואל אותך את יודעת זה תלוי גם בך..."] הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: - משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לדבר עם חברה שלי..

../images/Emo11.gif

כמה זמן בפורום: קצת
נהנים כאן? חביב כאן
הצעות לשיפור עד עכשיו? אמ. לא יודע. שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: המממממ... הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: שום אחת? משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לפגוש קצת אנשים

למעלה