התפקדמות דצמבר

SaRgE

New member
אני

גיל: 16 מיקום: רעות:) כמה זמן בפורום: מההתחלה:) נהנים כאן? בטח!
הצעות לשיפור עד עכשיו? לא
שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: מכונת הזמן - רוקפור הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: דנה ברגר אני מקווה משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: להרוויח כסף

עורוס

New member
2,3, הקשב! ../images/Emo97.gif

גיל: 14 מיקום: נהריה כמה זמן בפורום: כמה חודשים... נהנים כאן? כן
הצעות לשיפור עד עכשיו? נמ.. לא שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: הלוואי והייתי יכול להגיד November Rain
הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: מלתחות של הקאנטרי קלאב זה נחשב מופע איימים?
משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: נמ. לא יודע.

Hadardur

New member
מתפקדת...

גיל: 17 ושבעה חודשים בול בול בול! מיקום: אשקלון כמה זמן בפורום:הרבה... רגע נבדוק... מיוני 2005! וזה לא פייר הייתי מאז ומתמיד בפורום בהיידפארק ;) זה גם נחשב! נהנים כאן? כן מאוד הצעות לשיפור עד עכשיו? מה? לא! שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: תודה רבה לך פחד.. של איריס פרחי הופעה כלשהי שתהיו בה החודש:אני חושבת שאם אנלא אצא לחנוכה דרום של הצופים אז נלך עם שירק'ה להופעה בב"ש ב-27 משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: המון... תודה

ny34

New member
../images/Emo124.gifהו, מתפקד המפקדת

גיל:15 מיקום: ליד כפ"ס, חור שבטח לא שמעתם עליו כמה זמן בפורום:מאז שהוא הוקם:) נהנים כאן?כן.. אבל כבר אין לי זמן כמעט על המחשב הצעות לשיפור עד עכשיו? אמממ, בינתיים טוב נראה לי שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: נובמבר היה חודש מגוון נורא, מצד אחד היה כיף ומצד שני ממש רע.. אז אין שיר שיסכם אותו הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: בית הבובות בכפ"ס זה בטוח.. אממ פתוח להצעות משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: לא יודע.. למצוא משהו לעשות בסילבסטר

albeldas

New member
אם כבר אז כבר..

גיל:15 וחצי (חייב לציין עוד שנה וקצת מתחיל ללמוד לרישיון ;) מיקום:אריאל בלאט..חצי שעה מת"א כמה זמן בפורום:שבוע בערך.. נהנים כאן? בינתיים יש פה פורום חבל על הזמן.. הצעות לשיפור עד עכשיו?בינתיים אין.. שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם:הציורים של יובל? הופעה כלשהי שתהיו בה החודש:מקווה להיות בבארבי יום שלישי ומחפש עוד אנשים שיבואו איתי משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש:ללכת להופעה של בית הבובות ולנצח משחק עם הבאזר (כדורסל..) יום ראשון משחק נגד אליצור רעננה ברעננהה יאיי

פוגית 71

New member
למרות שהרבה זמן לא כתבתי

אבל אני תמיד קוראת :) גיל: 16 וחצי מיקום: אשדוד כמה זמן בפורום: לוידעת מאז שהוא קם נהנים כאן? מגניב פה הצעות לשיפור עד עכשיו? אממ אין שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: וואו אממ אני חושבת שבית הבובות הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: מקווה בראשון משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: להשיג כסף לפולין!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| דצמבר ^^

גיל: ביום שישי הבא 16 וחודשיים P: מיקום: אשדוד כמה זמן בפורום: מאז שהוא קיים נהנים כאן? כה ^^ הצעות לשיפור עד עכשיו? אין ^^ הפורום מעולה איך שהוא! שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: וואי, שאלה קשה :X. אני חושבת שאולי "אחלום לנצח" וגם "תראו אותי" של קספר. אבל הם מתארים את כל החיים שלי אז לא יודעת P: הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: כנסיית השכל באשדוד ^_________________________________________________________^ משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: להיות במפגש פורום :X ובהופעה!

hodayoyo

New member
גמאני../images/Emo60.gif

גיל: עוד חודשיים 18 מיקום: רעות כמה זמן בפורום: מאז שהוא נפתח וגם הייתי בקומונה שהיתה לפני נהנים כאן? הממ ככה
הצעות לשיפור עד עכשיו? הכל סבבה שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: את החודש?! המ... לא יודעת הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: לא יודעת, אני רוצה הופעות
משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: המ ללמוד? עוד מעט בגרויות ואין לי כוח

אהמ אהמ. מתפקדת.

גיל: 14 מיקום: כפר יונה O: כמה זמן בפורום: נראלי חודשיים לא סגורה על זה נהנים כאן?כן באמת אחלה פורום :) הצעות לשיפור עד עכשיו?אממ לא משהו מיוחד שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם:sum 41- pieces הופעה כלשהי שתהיו בה החודש:מקווה של בית הבובות. משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: הופעה של בית הבובות

talba3

New member
כפר יונה?

סו קלוז טו מי :] איאייאיי עמק חפר ולא אחרת!!!

Lovley bla bla

New member
:]

גיל: 16.6 חחח מיקום: באר שבעעעע כמה זמן בפורום: חצי שנה ככה...?.... נהנים כאן? מאווווווווד הצעות לשיפור עד עכשיו? ממממ לא עולה לי....לא נראה לי אבל...זה הפורום הכי שווווווה שיר שמסכם את החודש שעבר עליכם: my immorta-evanescence הופעה כלשהי שתהיו בה החודש: בית הבובות בבראקה ( ב"ה ) משו אחד שאתם חייבים להספיק עד סוף החודש: מממממממ תסרט שילי
חודש מדהים לכולנו!!!

למעלה