במשפחה עובר מתכון מהולל לעוף מכובס. יום אחד מלמדת האם את כלתה איך להכין את העוף שחיימקה אוהב. הכלה תוהה, למה יש לחתוך את הכנפיים ולבשל בנפרד. האם לא יודעת ומתקשרת לאמא שלה, גם היא לא יודעת, המשך אצל מוגג.
לכם את הבדיחה? אז ככה. רופאת הילדים שלנו, שהיתה פולניה אסלית, אמרה לי להכין לילדים מרק עוף מכל חלק של העוף חוץ מהכנפיים. היא אמרה שיש בהן יותר שומן מאשר בכל חלק אחר. והאמת? הכנפיים הן החלק הכי טעים (בגלל הכולסטרול) בעוף כולו, לכן יש מעדן טעים שנקרא chicken wings ברוטב bbq. וניסיתם פעם להכין מרק עוף מכנפיים של הודו?