התפתחות מנהגים וחומרות

מוגג

New member
אני אספר לך את הסוף

והשאר תשלימי לבד ... אז הן שואלות את הסבתא-רבתה, למה תמיד את הכנפיים מבשלים לחוד, אז היא אומרת: כי הסיר היה קטן מדי.
 

אלי ו.

New member
אם עדיין לא הבנת..

במשפחה עובר מתכון מהולל לעוף מכובס. יום אחד מלמדת האם את כלתה איך להכין את העוף שחיימקה אוהב. הכלה תוהה, למה יש לחתוך את הכנפיים ולבשל בנפרד. האם לא יודעת ומתקשרת לאמא שלה, גם היא לא יודעת, המשך אצל מוגג.
 

gitta

New member
מותר לקלקל

לכם את הבדיחה? אז ככה. רופאת הילדים שלנו, שהיתה פולניה אסלית, אמרה לי להכין לילדים מרק עוף מכל חלק של העוף חוץ מהכנפיים. היא אמרה שיש בהן יותר שומן מאשר בכל חלק אחר. והאמת? הכנפיים הן החלק הכי טעים (בגלל הכולסטרול) בעוף כולו, לכן יש מעדן טעים שנקרא chicken wings ברוטב bbq. וניסיתם פעם להכין מרק עוף מכנפיים של הודו?
 
ולמאותגרי גרמנית/יידיש - פוייכט

לח (יכולהשתמע כ"רטוב") ו"פינגר"/"פונגר" - כמו באנגלית - אצבע
 
למעלה