התקף חרדה. בבקשה תחזיקו לי אצבעות שמה שקורה

התקף חרדה. בבקשה תחזיקו לי אצבעות שמה שקורה

עכשיו יעבור בשלום (אולי אחר כך אפרט).

מחזיקה לך אצבעות

מה שיקרה, אנחנו כאן איתך

קחי נשימה עמוקה, אלומונת. הכל בסדר.

someone343

New member
יקרה שלי...

אנחנו כאן בשבילך, תמיד

מחבקתת

כאן להקשיב כשתוכלי

תודה רבה, חמודות.

אל תפסיקו להחזיק לי אצבעות בימים הקרובים. אני מוצפת, נחנקת, מתביישת, נגעלת, כועסת ופוחדת. וכמובן מדוכאת. קשה לי מאוד.

אני נחנקת

לא יכולה עם הפלשבקים האלה שמפציצים אותי כל שנייה. לא יודעת מה יש לי ולמה זה קורה עכשיו, אבל לא מסוגלת לשאת אותם. אני רוצה כבר את איילה שתחבק אותי ותרגיע אותי

תודה רבה, אוהבתותך גם

ולא עבר כלום, להפך, רק מחמיר. וגם הרסו לי פה את מצב הרוח על הבוקר

קצת עדכונים טריגר

קיטורים:
טוב, אז הייתי בבי"ח והתאימו לי סוף סוף מכשיר חמצן ללילה. נתנו לי גם לניסיון. מה שהזוי זה שזה עולה אלפי שקלים גם לאחר ההחזר מקופת חולים. לא יודעת מה לעשות.
הרופא שם הבהיל אותי נורא, אמר לי שאני בסכנת חיים של ממש, שכל רגע אני יכולה ללקות בהתקף לב או שבץ מוחי, עלייה בלחץ הדם, עייפות כרונית, ויותר עצבנות ממה שיש לי היום, אם לא אשתמש במכשיר. איזה מפחיד זה. למות מחנק. למות בייסורים. יש לי מבנה לא תקין פנימי של האף והגרון, וגם אם ארד במשקל ייתכן שזה לא ישפר את המצב. הלוואי שיהיה טוב!

יש לי פלשבקים איומים. איומים. כאילו אני חיה ממש מחדש את הזוועות שהיו לי, וכל כך רוצה להעניש את עצמי על החלק שהיה לי בהן.
שוב נפתח לי מקום אחד בכוויה ושוב צריכה טיפול. נמאס!!!!
סכסוך עם השותפה שעוזבת - הבחורה חצופה, עזת מצח, תחמנית, ערמומית ונכלולית. אני פשוט פוחדת לפגוש אותה. מחר צריכה לסגור חשבון ופוחדת. והשח"ע לא יוכל להיות נוכח בסגירת החשבון, והיא כנראה תבוא עם הבריונים שלה. אני מפחדת. לא רוצה לראות אותה. היא לא רוצה לשלם לי על כמה דברים. אין לי אפילו כוח לפרט. פשוט פוחדת מהמפגש איתה. שתלך כבר לעזאזל, שאוכל לרשום כאן 'ברוך שפטרנו'. חולירע.
אני בחרדות.
המדריכה הצעירה עוזבת.
רע לי, בקיצור.

ועכשיו, הפוך על הפוך, תודות:
תודה שהצוות במרפאה בביה"ח היה פשוט מקסים, החל מהרופא וכלה בנציגת המכירות של המכשיר. במיוחד המנהלת הטכנית, שהצחיקה אותי קשות, ושנתנה לי את מס' הטלפון שלה לכל שאלה או בעיה. איזה שירות מקסים ונדיב, וגם אמרה לי לא לדאוג לגבי התשלום על המכשיר. לא שאלתי יותר מדיי.
תודה שנתנו לי את המכשיר הביתה לניסיון, מקווה להתרגל אליו ולישון טוב יותר, כי זה לא עסק ככה, אני מתעוררת מחנק כל כך הרבה פעמים בשעה, שהשינה שלי לא אפקטיבית בכלל. וזה מפחיד ברמות. אני מרגישה שאני הולכת להתעלף ומתעוררת מזה. סיוט.
תודה שלא נכנסתי לחנויות מסוכנות כדי לקנות לי בולמוס.
תודה שהמדריכה הצעירה תבוא אליי היום.
תודה שהשיער שלי נראה מדהים טפו טפו טפו.
תודה שעשיתי את רוב הטלפונים שהעיקו עליי.
תודה שהחודש אקבל את הכסף עבור ההגהה והמחסור של הכסף מהשותפה כמעט שלא יורגש.
תודה שיש לי אנשים שרוצים בקרבתי ולא מתייאשים.
תודה שאני כותבת את מה שיושב לי על הלב ואראה זאת לאיילה לכשתחזור.
תודה שאיילה חוזרת מחרתיים וסוף סוף אקבל חיבוק.
תודה שהייתה לי הזדמנות אתמול לשמור על הילדים של השח"ע, לשחק עם הגדול, להחזיק את הקטנה, ולעזור קצת לאשתו של השח"ע.
תודה שבסוף טכנאי המזגנים לא בא אתמול וזה פינה לי זמן.
תודה שמחקו מהשרשור הזה את הגועל נפש שהתפתח פה - תודה, מחבקת
.
תודה שקל לי להתחבב על אנשים, לפחות בהתחלה.
תודה שההעלאה במינון של הלמוג'ין תורמת לי.
תודה שביום שישי תבוא המנקה המקסימה שלי ב"ה.
תודה על קצת זיכרונות טובים.
תודה שיש לי אחות. אינפנטילית, אימפוטנטית כאחות, אך אוהבת בדרכה.
נו טוב, תודה שיש לי גם אח, למרות שאינו ממלא שום פונקציה בחיי, למעט עצבים.
תודה שהחתולה מרגישה קצת יותר טוב (אני מקווה)
.
תודה שהאיברים שלי מתפקדים ושלמים, גם אם לא נורא בריאים.
תודה שהעו"סית מתחילה להזיז לי את תכנית עמיתים, ואני מקווה בקרוב לנשום הרבה כלור ולהתעטף בהרבה מים כחלחלים מענגים.
תודה שיש לי בעצם כל מה שאני צריכה כרגע, וזה נפלא שאני יכולה להכיר בזה.
תודה שאני מחכה לחבילה מההוצאה לאור. אמנם סכום זעום ביותר, אבל אני מאמינה שעוד נכונו לי עוד עבודות בהיקף כמו הפרויקט הגדול.
תודה שקיבלתי ציון טוב מאוד בקורס. אמנם לא הצטיינות הפעם, אבל מעל 90 זה גם טוב (עד היום הכול היה 100).
תודה שלא נורא התאכזבתי מהציון, בכל זאת אני לא רגילה לפחות מ-98, אבל שיהיה. לפחות לא אצטרך ללמוד את הקורס הנורא הזה יותר.
תודה שאתם פה (גם) בשבילי!

תודה רבה
+ עדכון מעצבן ביותר

עכשיו, 10 דקות לפני שהמדריכה שלי הייתה צריכה לבוא, היא נזכרה להודיע לי שלא תוכל בסופו של דבר להגיע היום. התנצלה, אבל זה המצב. שונאת שמשנים לי תכניות!!! במיוחד שבשבוע הבא היא עוזבת...

למעלה