התקף חרדה. בבקשה תחזיקו לי אצבעות שמה שקורה

למה????????????
טריגר

למה אימא שלי מתה??????? למה????????? רק כמה ימים לפני ערב ראש השנה, לפני עשר שנים. איך זה ייתכן? היא כל כך פחדה למות... וגם אבא פחד ומת לפני יותר משני עשורים.
למה הוא היה חייב לעשות לי את הדברים שעשה??????????? למה???????????? הייתי בסך הכול תינוקת, ילדה, ואחר כך נערה... למה אני חייבת להיזכר בזה עשרות פעמים ביום, כל כך חי, כל כך נושם, כל כך מסויט, כל כך רע, כל כך מלא אשמה... למה?????????????????????????
אני לא מבינה וכנראה לעולם לא אבין, ואיש לא יוכל להבין אותי, גם לא אנשים שהיו במצבים האלה, כי יש דברים שאני לא יכולה לדבר עליהם עם אף אחד חוץ מהמטפלות שלי, והן, מן הסתם, לא משתפות בניסיון שלהן.
ירדתי בסוף לעשות בולמוס, אלא מה.
אני גומרת לעצמי את החיים, דווקא כשאני לא רוצה למות עכשיו.
ואין מי שיזמין אותי לערב החג השנה. השח"ע רצה להזמין, אבל הם הוזמנו באופן לא צפוי למקום אחר, אז אינו יכול, אך אמר לי דברים יפים וטובים.
מזל שיש בבית סרקוול חוקי למהדרין, ותודה לאל שאין לי כרגע דחפים לאוברדוז.
למה כולם מתים לי, למה.
להבדיל
אני פוחדת על אחותי ועל מה שהיא מעוללת לעצמה. היא מראה מושלמת שלי, רק שהיא מבוגרת ממני ב-20 שנה, וכשהיא הייתה בגילי היא לא הייתה חולה ולא לקחה שום כדור...
אני רוצה את אימא שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! איך זה ייתכן שכל כך הרבה שנים היא מתחת לאדמה, בתוך קבר שכבר אף אחד לא מבקר... איך זה יכול להיות, אישה כל כך מלאת חיים, צחקנית, אוהבת את החיים, מטיילת, רוקדת, נופשת, משחקת, מחוזרת... איך זה יכול להיות ומה שנהיה ממנה בתוך 7 חודשים, ככה היא הלכה. איזו דעיכה מזעזעת, איזו זוועה, מה שאני ראיתי. עינב שהפך לצימוק עד שמת. צימוק ששקל בקושי 40 קילו בזמן האחרון. גפרור שכבה.
אני לא קולטת את זה. ויש לי הבזקים קשים מזה ומאבא ומדברים טובים גם, ואני כבר שואלת את עצמי מה עדיף... כל כך רע לי.
אני לא יודעת בשביל מה לחיות, בשביל מה לדחוף הלאה.
אבל אני לא אשאיר אתכם עם טעם רע, אז אשתף אתכם שהתקשרתי אל החברה הזאת שמתעקשת לא לוותר עליי, והייתה לנו שיחה מאוד נעימה ואפילו צחקנו לא מעט. והיא שיבחה אותי על האומץ והציעה שאולי נעשה הליכות ביחד (אנחנו גרות קרוב). אז אולי יהיה טוב מתישהו.

טוב,
קללות בפנים, כי גם לי מותר

כוס ראב ראבקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק נמאס לי שלועגים לי, נמאס לי שמעבירים עליי ביקורת, והכי נמאס לי שזה מהחבר הכי טוב שלי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כוסאוחתווווווווווווווווווווווווווו אינעלדינדינק אינעלדינו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים מרשים לעצמם יותר מדיי!!!!!!!!!!!!! חוצפה שכזו, נמאס לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי להיות תלויה באנשים כל החיים שלי, נמאס לי שאין לי חוט שדרה ושאפשר ללעוג לי על כל דבר ואני ישר מתקפלת וצוברת טינה ופוגעת בעצמי כתגובה!!!!!!!!!!!!!!! כוסעממממממממממממממממממממממממממממממו אינעלדינקקקקקקקקקקקקקקקקק אני צריכה לדעת עם מי לדבר על מה. למה אני לא לומדת את זה, ריבונו של עולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! למה כל אחד יכול לסדר אותי ולסחוט ממני וללעוג לי ולעשות ממני צחוק בגלל שאני פראיירית שלא יודעת להתווכח ושישר מתחילה לבכות ולגמגם???????????????? חולירותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת האנשים האלה, ולא משנה אם הם טובים בעיקרון או לא. אנשים פשוט מרשים לעצמם יותר מדייייייייייייייייייייייייייייייי שילכו לעזאזל, וכן, סביר שאני אתחרט על כך, אבל נשבר לי הזין ממנו כרגע, באמת שנשבר. נמאס !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לכל הרוחות והעזאזלים אינעלדינדינו וכוס רבאק וזוב אבו אבוק אינעל דינוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו רע לי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! נמאס לי לחשוב על הזמן על אחרים, כל הזמן לרצות אחרים, לחשוב על מה אחרים צריכים. ואיפה אני?!!!!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!??!? מה עם מה שאני צריכה?????????????? עד שאני מעזה כבר לפתוח את הפה יוצאת לי תוקפנות!!!!!!!!!!!! אני לא יודעת להיות אסרטיבית!!!!!!!!!!!! או שאני בוכה או שאני תוקפת, מה יהיה????????????????????????????????????? למה אני לא יכולה להתנהג נכון עם האנשים הנכונים???????????????????????? למה תמיד הכול יוצא לי להיפך????????? אני לא תופסת ולא רוצה לתפוס ונמאס לי מכולםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם כרגעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע נמאס לי שעושים ממני צחוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! תמיד אני יוצאת לא בסדר, תמיד מוכיחים אותי, תמיד לועגים לי, די כבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

קללי בכיף, אלומה

זה טוב לפרוק לפעמים את מה שמעיק ולשחרר. קללות זה חלק מהחיים - בטח ובטח בארץ. חוץ מזה אני מה זה מזדהה איתך, בגלל שכמו שכבר כתבתי גם אני נלחצת ומתבלבלת בקלות באינטראקציות אנושיות - בייחוד בראיונות עבודה, ויכוחים (עם בוסים), סיטואציות של סמול טוק, סיטואציות עם המשפחה שלי וכו'. וגם אותי כל החיים הוכיחו, והרבה פעמים צחקו עלי, וביקרו אותי וממשיכים לבקר אותי, להעיר לי וכו'. תני לעצמך קרדיט על היכולת שלך להתנסח כ"כ מדוייק ונוגע גם ברגעים של מצוקה וסערה פנימית. תני לעצמך קרדיט על זה שבראיון עבודה עם המו"ל את עשית, כנראה, את הדבר הנכון ואת הרושם הנכון - ובזכות זה קיבלת את העבודה!

בקשר לקושי להיות אסרטיווית - קחי בחשבון שאמנם אנחנו יותר "משוחררות" מסבותינו ואמהותינו, אבל אנחנו עדיין חיות בחברה שבה נשים מחונכות להיות "נשיות", עדינות, לרצות אחרים על חשבונן וכו'. חוץ מזה יש קורסים שמלמדים אסרטיוויות, אבל אני מבינה שזה לא בא בחשבון כרגע.

חוץ מזה בפורום נורא אוהבים אותך...

תודה בחורונת, תודה ליידי

אני כל כך עייפה. כל כך.
אגב, אני ממש לא יותר משוחררת מסבתי ואמי עליהן השלום. הן היו תוקפניות מאוד ואסרטיביות מאוד. אף אחת מהן לא הייתה רכרוכית כמוני.
מממ... ולא עברתי ריאיון עבודה עם המו"לית, מכר משותף תיווך בינינו, והאינטראקציה מתבצעת במייל ובטלפון בלבד, מעולם לא נפגשנו. מה שכן - הם ערכו לי מבחן, אבל עברתי אותו כמו גדולה, ואחר כך העבודות התחילו לזרום. ולא זו בלבד, אלא שאחרי כל לקטורה הם מתקשרים להלל ולקלס ולשבח ולפאר ולרומם ולהדר, יען כי הם אוהבים מאוד את איך ואת מה שאני כותבת. הידד לי.
ותודה על הסיפא, אהבתי
.

אלישבע24

New member
אלומנת יקרה,נשמע שהערוצים שלך

פתוחים ואת מצליחה להכיר לנו אותך,
אני למדתי עם השנים מאוד לאהוב אותך!

אני לא יודעת מה להגיד...

חוץ מזה שצריך להבחין בין דברים שהם בשליטתנו/ אחריותנו לבין דברים שהם לא בשליטתנו/ אחריותנו. וחוץ מזה עובדה שיש לך בשביל מה להמשיך לחיות - החברה, למשל.

נכון

ואפילו יש מה שנקרא תפילת השלווה - אלי, תן בי את השלווה לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם, האומץ לשנות את אשר ביכולתי, והתבונה להבחין בין השניים, אמן.
מחר אני אסמס לעו"סית שלי שהתקשרתי לחברה, היא מאוד מעודדת את זה והיא תשמח מאוד.
אני עייפה, ליידי. וקצת פוחדת... עוד מעט אלך לישון בפעם הראשונה עם המכשיר הזה. מקודם צרחתי על נינה המסכנה שניסתה להתעסק לי עם זה. זה מלחיץ, שלא תתחיל לשחק עם זה ואני אצטרך לשלם להם אלפי שקלים פיצויים.
אני רוצה לגמור כבר את הסיפור עם השותפה הסתומה. השח"ע סגר איתה על התשלום והתעצבנתי שהוא ויתר לה ויצאתי פראיירית, אבל אני לא מתווכחת איתו. וגם איתה. למה? כי אני לא יודעת להתווכח, זו בדיוק הבעיה שלי. אני תמיד מפסידה, אז למה להיכנס לזה בכלל. מקווה שתעוף לי מהחיים מחר. ואיילה... איילה שלי... ביום רביעי, אמן ואמן שאראה אותה סוף סוף, אני כל כך צריכה את החיבוק ואת המבט שלה...!!!!!!!!!!!
תודה ממוש

תודה, אלישבע, אני מאוד נבוכה

א. כי אני לא מרגישה שאני כזאת (לפחות רוב הזמן לא)
ב. כי אני לא יכולה להחזיר - אני ממעטת מאוד להיכנס לטריגרים בתקופה האחרונה, ולכן אינני יכולה להגיב או לתמוך כפי שהייתי רוצה.
אני יכולה לתת רק מה שיש לי, ולא תמיד זה מספיק

איתך יקרה

מקווה שהיום יותר טוב ועד מחר הכל יעבור ...

שמחה בישבילך שאיילה חזרה ומקווה שזה יעזור להרגיש טוב יותר .

אלומונת את אדירה אובסת לקרוא את מה שאת כותבת ואיך תמיד את רואה את האור בקצה המנהרה

מזכירה לי מישהי ...שאני מאוד אוהבת ...

שולחת חיבוק וכוח עד מחר לחיבוק האמיתי של אייילה

אני משתדלת... לא תמיד מצליחה, אך מנסה.

תודה רבה על המילים הטובות והחמות. את מי אני מזכירה לך? (בא לך לכתוב לי במסר?)

טוב, שוב חרדה

רמת הסוכר שלי עלתה באופן מזעזע. אני חושבת שזה כבר נחשב סוכרת אמיתית... אני מתה מפחד. אני חייבת להפסיק עם הבולמוסים ולא מצליחה!!!!!!!!!!

טוב, זהו, רשמית אני לא יכולה יותר
ט' קשה

נמאס לי מהחיים האלה כבר. אין לי שום דבר חוץ מלפגוע בעצמי. נראה שאני רק הורסת יחסים שלי עם אנשים. הלוואי, מוטב שלא הייתי קיימת בכלל. אני רוצה לחדול. לחדול מהכאב הזה כבר, לחדול מהכול, שלא יהיה יותר כלום. כלום. לא רוצה לחיות יותר. נמאס לי שאנשים לא מבינים אותי נכון וצורחים עליי ונוזפים בי. נמאס לי להתעניין באחרים. נמאס לי לדאוג. נמאס לי להתקיים, לא רוצה יותר. לא רוצה יותר להחזיק מעמד. לא רוצה יותר כלום מאף אחד, שכולם יעזבו אותי בשקט. לא רוצה יותר כלום מאף אחד, שכולם ילכו לעזאזל!!!!!!!!! לא רוצה יותר כלום. לא רוצה יותר מאף אחד כלום. גם ככה העולם הזה הולך למות תוך כמה ימים מנשק כימי ולא יישאר פה כלום, או לפחות המזרח התיכון. אילו יכולתי הייתי עפה למקום בטוח, אבל צחוק הגורל - אין מקום בטוח. אין מקום שהוא בטוח בשבילי. בכל מקום שאליו אלך, הזיכרונות והמחשבות ירדפו אותי. הכול נגמר. לא יכולה יותר עם ההפרעה המסריחה הזאת. לא יכולה יותר עם החיים האלה. כבד עליי. גדול עליי. אני רוצה לחיות, אבל לא ככה. הכול אוכל אותי. אני פוחדת ונמאס לי לפחד. נמאס לי מהכול. אני אפילו לא זוכרת איפה מסיכת האב"כ שלי אם אצטרך אותה. אני רוצה לחיות, כל תולעת רוצה לחיות, הגוף באופן טבעי מרפא את עצמו וחותר לריפוי, הרי פצעים תמיד מגלידים, אבל מה עם פצעים שבעור של הנפש? למה הם לא יכולים להחלים? למה אין לי בכלל עור בנפש? למה הכול חייב להכאיב כל כך? למה הכול מקומם כל כך? איך אנשים מסוגלים לרדוף ולפצוע אנשים אחרים? איך אנשים יכולים לרצוח? איך אנשים שוכחים את התינוקות שלהם ברכב? תינוקות שלהם, לעזאזל!!!!!!! לא של מישהו אחר, שלהם!!!!!! איך אנשים מסוגלים לזרוק אבנים, לירות, להמציא פצצות, לבתר גופות, לדקור בסכין, לשדוד ולהרביץ לקשישים? איך אפשר לטבוח את בני העם שלך, שלך!!!!! בגז כימי??? איך אפשר להטיל פצצת אטום? מי המטורף שהמציא את הדברים האלה בכלל??? ואיך אבא יכול לשלוח יד כל לילה ל... של הבת שלו ו"לשחק" איתה כך שתרגיש אשמה מזורגגת כל החיים שלה????????????? למה, לעזאזל???????? למה דווקא את הבנות שלהם?? למה לא יכלו לקחת סתם איזו מאהבת??????? למה ילדות קטנות? למה, בשם אלוהים, למה?????????? ואיך אפשר בכלל לאנוס ולהשאיר צלקות שלעולם לא יחלימו ולא יגלידו, ולא חשוב עד כמה החיים אחרי זה יכולים לחזור להיות נורמליים, איך אפשר לחיות אחרי דברים כאלה??????????? איך אפשר לשבת מהצד ולשתוק, איך אפשר להתאכזר מילולית לילדים ולהפוך אותם לכלום, לאפס, לסמרטוטים, ועוד לצפות שהם יהיו נחמדים וזקופים? איך ילדים יכולים להתאכזר כל כך לילדים אחרים סתם כי בא להם ולא כי רע להם בבית????? איך אפשר להתאכזר לבעלי חיים ולאכול אותם??????? איך אפשר?????? איך אפשר להתעלל בהם סתם לשם התעללות, בגלל שעמום, בגלל רוע בלתי נתפס, בלתי נתפס ממש, אני לא יכולה ולא רוצה להבין את זה. העולם הזה מטורף ואין מי שיעצור את זה. אולי באמת צריך פה איזו פצצה כימית או פצצת אטום שתמחק את האנושות המסריחה הזאת ותשאיר כמה בודדים שיתרבו אחר כך או שתביא לפה חיזרים שיצרו עולם חדש וטוב יותר למען הדורות הבאים? הכול אנחנו הורסים. כולם הורסים את הכול, ואני לא יכולה יותר לנשום ככה בטירוף הזה, אני לא מביאה תועלת לעולם הזה, רק נזק, כל מילה שיוצאת לי מהפה, כל התנהגות שלי, פוגעת במישהו. וכל התנהגות של אחרים פוגעת בי. איך אפשר לחיות ככה בלי שום הגנה? במה להיאחז, לעזאזל? במה? השורשים שלי רקובים, אין לי מאיפה ולאן לצמוח!!!!!!!!!! כולם מתים לי, כולם חולים לי, הכול הולך להיגמר ואין יותר טעם לכלום!!!!!!

אל תדאגו, אני לא אעשה שום דבר, מחר ב"ה איילה ורק בשביל לראות אותה בא לי להחזיק מעמד כרגע, כי שום דבר אחר לא חשוב.

למעלה