התקשורת מתגייסת נגד הבובלילים

נועה21

New member
התקשורת מתגייסת נגד הבובלילים ../images/Emo41.gif ../images/Emo41.gif

בימים האחרונים שינה מתקפה על עינב ויוסי ועל ביטוי הפרידמן. בכל מקום שאני קוראת כתוב על איך שפרה המסכנה נתונה למתקפת גזענות נגדה. נמאס כבר שאנשים שרואים אך ורק את התוכנית בערוץ 2 רואים את שפרה , רנין וצבר העדינים והאינטילגנטים. איפה מה שאנחנו רואים? את הקללות, ההתנשאויות, הוולגריות שלהם?? כל מי שיש לו התבטאות כזו של צבר או שפרה או רנין (לדוגמא נאום הצ'חצ'חים שלה) צריך להעלות את זה ליו טיוב ואנחנו נדאג להפיץ

../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifהסיפור בין שפרה יוסי והתקשורת-כנסו

אוקיי,זה הסיפור. בזמן שזה לא סוד שיוסי בובליל אהוב הקהל (לא סוד אפילו בבית האח הגדול) כמו כל סיפור של רצח אופי ע"י התקשורת מחפשים את הפופולרי תמיד. כאשר צפיתי בערוץ 20 לפני כמה שבועות וראיתי את שיפרה אומרת על אשר "שילך להזדיין" "בן......"כאשר עצבן אותה אמרה זאת ועוד ללאון. שיפרה לא היתה פופולרית או מעניינת באותה תקופה אז זה לא הזיז להרבה ולא עשו מזה סיפור. אבל כשאחד מצליח כמו יוסי שמצליח להצחיק אנשים ושרד 8 הדחות כי הקהל אוהב את האמת שלו והצחוקים, עושים לו רצח אופי? ולמה לשפרה מותר לקלל וכשיוסי הוציא "שרמו..."צבר ושפרה רכבו על זה והתקשורת שתפה פעולה איתם. ושמעו את צבר אומר תראה עכשיו מה אני יעשה לו וצחק20 דקות לפני שהלך לצרוח על יוסי.. אז מי פה הגזעני בעצם? בגלל שהוא מזרחי לו אסור ול"נאורה" ול"מדברת בשקט" מותר? כי היא אשכנזיה? אני לא קונה את זה..

morann7

New member
אם השבוע לא יראו בערוץ 2 את הקללות של שפרה

כלפי יוסי: "שמוק" יהודים סוג ב'" "שילך להזדיין" וכו'. סימן שהעורך וההפקה של התוכנית הם גזענים ובאים להראות רק את הצד המזרחי כמקלל, אם שוב הם יראו את הפרידמנים וכל הבולשיט זה ביזיון לערוץ 2 שכך הם עושים תוכניות בצורה מוטה ולא שיווניות.

הם ולא אם מי שעושה תתוכנית זה קופרמן שזה כמו

פרדמנים קופרמנים אותה דבר אותה עדה הכוונה הם אלעד קופרמן קנה את התוכנית בארץ אז עליו תפנה ולא ממש לערוץ 2

הם לא יראו..

מה שהם מראים מגיע מהדו"ח היומי ושם הם חתכו את הקטע שהיא אומרת "שמוק". הקטעים האחרים בכלל ישנים, אם הם לא הראו בעבר, הם כבר לא יראו.

יNOT

New member
לא בהכרח נכון ../images/Emo9.gif

יכול להיות שיעשו כמו במקרה של הרצח אופי של אשר. שהראו את מה שהיה שבוע או שבועיים אחרי המתרחש, בו אשר דיבר על רצח רבין, בשחור-לבן רק כדי להוסיף דרמה. במקום להראות את הדברים בסדר הטבעי שהם קרו ולא לנצל מומנטום של הסתה.

וואלה, אם היה את הקטע ההוא עם אשר..

אז יש סיכוי שעוד יראו, אבל עדיין, קלוש.

גיל124

New member
אני אספר סודות

צודק..........אני אישית העביר אינפורמציה מספיק סודית על ההפקה.....שהם יתפלצו מהיכן הגיע המידע המאוד מדוייק......אם לא יפרסמו מה שפרה וצבר אמרו " יהודים יד 2" ושאריות אדם.......מזעזעעעעעעעעעעעעע

צודקת בהחלט ערוץ 2 שבוי ברייטינג של עצמו

ולא מראים את כל הקללות שרצו שם החל משי הערס שקילל יותר גרוע את נעמה את צבר שמקלל את שיפרה המקללת הראשית וכמובן את לאון שקרא לאינה גחבה{שרמוטה בערבית} רוסיה. אלעד קופרמן מת על שיפרה מכיר אותה מהרבה שנים לכן מאוד מאוד דואג לה ובגלל זה לא היתה הדחה שבוע שעבר כי פחד שתעוף. קופרמן ידוע בתור המטייח של הריאלטי אז צריך את ערוץ 10 שיעלה את כל הדברים שלא מראים כי ההפקה לא רוצה שיראו. אני אישית לא מסמסת כבר יותר מחודש כי יודעת שההפקה מכורה ויש את צבר ושיפרה שהם דואגים שלא יעיפו. לידיעתכם אין פיקוח על הסימוסים כך שההפקה עושה מה שרוצה.

נועה21

New member
לא צריך להדיח אותה רק להראות את האמת

הקהל ידיח אותה לבד. רק תראו את האמת

מרבית אנשי התקשורת "יפי נפש" כמו שפרה

והם התחילו במתקפת תעמולה מאסיבית. הם יוצאים מדעתם שהפופולריות של יוסי עולה ועולה. קשה " לאליטיסטים" לקבל את העובדה שאדם פשוט, עממי וחסר השכלה פורמלית כמו יוסי זוכה לאהדה מקיר לקיר, זוהי גזענות לשמה!

נועה21

New member
זו בדיוק המסקנה שאני הגעתי אליה. גועל נפש

מעצבן אותם לראות שמישהו עממי, שלא סיים בכלל תיכון מצליח לסחוף אחריו מדינה שלמה שהתאהבה בפשטות שלו. אולי מעצבן אותם כשאנחנו לא מתמוגגים מול הסיפורים של שפרה על חלומות הנסיך הקטן שלה.

למעלה