התקשורת מתגייסת נגד הבובלילים

יNOT

New member
../images/Emo9.gif אהההה זה אייקון של מתבייש

יש לו חיוך מאוזן לאוזן , לא היה נראה לי כמו אייקון ביישן. נראה לי יותר מתאים זה
או

יNOT

New member
יש לך מטרה שאתה רוצה להביע ?

אם מישהו ייקרא את כל מה שכתבת פה בשרשור הזה מההתחלה הוא ייקבל סחרחורת. עד עכשיו קראת לי טיפש, אמרת שלא אמרתי דבר חכם מעולם בפורום ושאני עושה שימוש באייקונים בצורה רעה. האם סימנת אותי באופן אישי כתרופה לשיעמום שלך, או שאני אשם בנכונות שלי להמשיך ולדון איתך?

איתי בל

New member
קודם כל אתה אשם

כי בתור בנאדם צריך הגינות לעמוד אחרי המילה שלך ושאתה אומר סוף או להתראות או כל סימן לסיום שיחה אחר אתה אמור לסיים מעבר לכך תהיה בנאדם עוד יותר גדול אם לא תבוא תגיד מה שאתה רוצה להגיד ואז תגיד ביי אלא פשוט תלך כי זה הכי ילדותי לבוא להגיד מה שאתה רוצה הלגיד ולברוח אבל גם להגיד מה שאתה רוצה להגיד גם לברוח וגם לחזור כל פעם איפה האשכים כאילו..אני בכל פעם שרואה תגובה שלך אני קודם כל צוחק שהגבת גם אם עכשיו תגיב בביי ותלך ובאמת תלך אני עדיין אצחק שטרחת להגיב לא אומר שאתה לא יכול להגיב אם תגיב חכם אכבד את זה אבל...בחר משהו אתה יודע מעבר לכך תשובה רצינית לא סימנתי אותך לכלום לא שונא אותך לא כזה אכפת לי אבל ראבק בנאדם אתה כל הזמן בא ובוכה כל הזמן בא ומתבכיין כל הזמן בא ומתפלצן ואתה מחפש... למה ההפקה ככה ולמה ההפקה ככה ואחרי שהשתעממת מזה עברת למדיות למה הם מפרסמים ולמה תפוז שמים את האח הגדול בעמוד הראשון והתחלת להתייפיף בתגלית החדשה שלך שבנאדם עובד בשביל פרנסה ולא רק בשביל תחקירים חדשניים ומחאתיים ואז התחלת גם לצאת על אנשים עצמם שמביאים את אותם כתבות ואתה פשוט לא נח ולא מפסיק לעשות פרצופים על כל שטות ולך תדע מה הדבר הבא שתעשה מילא פעם אחת להביע את הדעה שלך וזהו אבל אתה לא מפסיק אתה ממשיך לפחד לצאת פראייר ממשיך לפחד שמשתינים עלייך ממשיך לבקר כל דבר ודבר שמתעסק באח הגדול ובינתיים מגיע למקומות הראשונים בהודעות בפורום אם אתה לא הולך להירגע מזה אז גם אני לא ארגע ואם תמשיך לחפור על זה אחפור לך בחזרה כי אתה לא נרגע ואתה מת להירגע אתה לא מבין בכלל מה באמת מפריע לך כבר האשמת את כל העולם ועדיין לא נרגעת אז חוץ מזה שמשעמם והכל... ראבק תרגע

יNOT

New member
תודה על הנימוק .

כל מה שכתבת , ואתה במיוחד, זה הוכחה שנוכחותי נדרשת בפורום. תודה.

נועה21

New member
אהבתי. במיוחד הקטע שמבהיר מה זה בעצם פרידמן

זה ששפרע החליטה שפרידמן מייצג "אשכנזים קמצנים מתנשאים" זה לא אומר שזה באמת הפירוש (טוב נו אולי במקרה של שפרע זה נכון) איך ברוב חוצפתה היא העזה לתת לזה פירוש משל עצמה מול המצלמות?

נראה כאילו נלקח היישר מה"פראבדה" ההיסטורי.

רק הוחלף כאן הקומוניסטים/קפיטליסטים בפרידמנים/בובלילים.

mooolly

New member
באמת שפרה מצטיירת כמסכנה, ולא בצדק

וזה מעצבן כי צופי ערוץ 20 יודעים שזה לא כך. זה ממש מתסכל לצפות בתוכנית בערוץ 2 ולגלות שמראים חצאי אמת. שבוע שלם שמעתי את שפרה מרכלת ואפילו לא הראו משפט אחד מזה בתוכנית. היא בכתה שלשום, ובטח גם את זה יראו בערוץ 2, וזה עוד יותר יתרום לתדמית המלאך שלה... וההתלהמות הזאת על ה"פרידמנים" באמת מעצבנת... שיפרה פירשה את זה בצורה אחת, והם הראו את זה בתוכנית, אבל האם זה מה שעינב התכוונה אליו? לא, זה מה ששפרה חשבה... אני מקווה שעינב לא קונה את ההתחנחנות של שפרה, ותעמיד אותה להדחה...

נועה21

New member
בטח שיראו את הבכי, ובטח שאנשים יצביעו לה

בגלל זה. ובטח שערוץ 2 ממשיך להוציא את הצופים שלו מפגרים

גיל124

New member
משהוא שכח "שאריות אדם"?

צודקת..איך שכחו ששפרה וצבר אמרו שאריות אדם, ויהודים יד 2 למה לא מפרסמים את זה? אני מזועזעת..להפיץ מהר לתקשורת........שיבינו שמשפטים כאלו מאז השואה אף אחד לא מעלה על דל שפתיו מזעזעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

למעלה