התקשורת מתגייסת נגד הבובלילים

bar143

New member
תגידו אתם באמת חושבים שזה מה שמעניין אותם !

הכסף שלהם זה יוסי ! , הם לא מתעסקים באשכנזים או מזרחיים ! .. הם רוצים אקשן .. לא באמת מעניין אותם מי יביא להם את האקשן .. אדם מזרחי חסר השכלה , אדם אשכנזי עם השכלה גבוהה ..

BrokenWings16

New member
זו הטעות היחידה של עינב

היא היתה צריכה לשתוק, פרידמנים פרידמנים היה ידוע שהפרידמנים יקפצו ברגע שהיא תגיד את זה הרי עם ישראל מאוד אוהב להאשים את כולם בגזענות בזמן שהוא גזען בעצמו.

התקשורת לא צריכה להתגייס נגד הבובלילים

הבובלילים באמרות השפר הנאורות שלהם מפדחים עצמם בהצלחה ענקית ללא כל עזרה חיצונית.

נועה21

New member
שמתם לב למערכון של שבוע סוף?

את שפרה הציגו בתור הסורגת, לא מוציאה מילה מהפה בעוד שהבובלילים בהמות. הם היו יכולים לצחוק על שפרה ,על התנועות שלה ועל הדיבור שלה אבל נדה. גם שם מגוננים עליה. משהו כאן מסריח

no nick 1989

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif צודקת.

יואו,זה כ"כ מעצבן!! אני לא מבינה את הקטע..בהתחלה זה לא היה ככה. הם הראו הרבה את יוסי וגרמו לנו הקהל לאהוב אותו,ועכשיו הם מנסים לגרום לנו ההיפך וזה מגעיל בטירוף. אבל האמת? לא משנה מה הם יעשו-מי שאוהב אותם יאהב עד הסוף(ושיהיה ברור-הסוף הוא שיוסי לוקח ת'מיליון
)

קריירה עיתונאית =פוליטיקלי קורקט = תמיכה בש"צ

איזה עיתונאי יאזור אומץ ויתמוך באדם עילג שמוצג בעיני האליטות כליצן החצר או שוטה הכפר ? הם עושים מה שטוב לקריירה שלהם, תומכים ביפים, צעירים, מאוהבים ומשכילים. מה שנראה טוב לקריירה שלהם. ואין להם שום בעיה לבגוד באמת.

יNOT

New member
../images/Emo3.gif זה כתבה כמו שאני עוב'ד אצל קופרמן

זה לא כתבה. תגידו לי מה פה היה חדש, מעניין? מה פה לא נועד מעבר לקידום התוכנית? מה פה הביע ביקורת, מחאה?
זה אותם סוג "הכתבות" שראינו עד היום בקשר לתוכנית

איתי בל

New member
כתבה מטרתה להביע ביקורת מחאה?

כתבה באה מהמילה כתב לכתוב משהו במסגרת מסוימת לגבי נושא מסוים זו כתבה הנוגעת בנושא שמעסיק הרבה אנשים כיום בארץ כך שהיא עדכנית וכן עניינית לא נעשה כדי לקדם את התוכנית כמו שנעשה כדי לקדם את עצמם בכך שהם מדבירם על נושא ענייני ועכשיו הוא מקבל גם פרסום כאן ולמה שיביעו מחאה? מתי אתה הבעת משהו שהוא לא התבכיינות פלצנית? אתה יודע את מי אתה מזכיר לי? נראה לי קוראים לו נחמיה שטרסלר עשו עליו חיקוי ענק בארץ נהדרת יש לו תוכנית שבה הוא מנסה לעזור על אנשים שלא יעבדו עליהם ושלא ירמו אותם ובארץ נהדרת מראים איך הוא כל הזמן עם האצבע שלו מרים אותה בגאווה ואומר אז שלא יעבדו עליכם ובגלל שהוא כל כך עסוק בלבדוק שלא עובדים עליו מנקנקים אותו מכל הכיוונים אתה ידידי... מנוקנק

יNOT

New member
אבל זה ברור ../images/Emo6.gif

בקשר למה שאמרת עליי בשורה האחרונה
בקשר לכתבה, באומרי כתבה אני מתייחס לתחקיר, לעיתונות אמיתית , ולא לצהובון. וזה מה היה חסר פה. ובגלל שלל הכתבות האלה , שבעצם עושות פרסומות לתוכנית (הם לא עושים פרסומת לעצמם ) אם זה ביודעין או שלא, אני קורא לזה "כתבה" . אהבתי דרך אגב, את הניסיון לשלח עוד עלבונות (ואני בטוח שאתה אומר לעצמך, אבל זה רק מניסיון לעזור לו, אין מה להיפגע) , אז אם אתה מזכיר "התבכיינות פלצנית"...האם בדקת את עצמך? להזכירך ה"התבכיינות הפלצנית" הייתה מאפיין שלך בשיחתנו על למה אין שידורים באינטרנט בכיפור, ועל פי אותה ההתנהגות גם היכולת שלך לתמוך בטענות שהעלית בפורום. באפון כללי השיחות איתך מבדרות אבל לא מחדשות ולא מעבר לזה. (האם שוב תאמר לעצמך הוא הכין לי להטבעה? )

איתי בל

New member
אתה צריך להפסיק לתת לי ציונים

זו בערך הפעם העשירית שאתה אומר לי ובעיקר לעצמך שאני מבדר אותך הבנתי בפעם הראשונה.. אני שמח שאני מבדר אותך.. ואם אתה אומר את זה בכל פעם שאתה נעלב כי זה גורם לך להרגיש יותר טוב תגיד את זה לעצמך אני כבר הבנתי כתבה... מקורה הראשוני תמיד היה תמיד יהיה לבדר בין אם הבידור הוא תחקיר אמיתי משהו חושפני ומעורר מחלקות ובין אם זה משהו משעשע מצחיק ומרענן כמו התוכנית עצמה שהיא לא תוכנית תחקיר אלא משהו משעשע מצחיק וקליל וכל הדברים האלה כשרים ולא לעניים שתזלזל במשהו במיוחד לא אתה כי שוב מעבר להתבכיינות פלצנית לא הבאת שום דבר לפורום הזה תיפגע ותעלב אם תרצה גם זה יעשה לך טוב באשר לאותם כתבות אין טעם לעשות פרסומת למישהו בלי שיוצא לך משהו מזה ספק שקשת פנו לאתר הזה וביקשו שיפרסמו כתבה לגביהם יותר סביר להניח שהם עשו את הכתבה כי זה מושך קהל קוראים גדול מה שיעזור להם יותר מה שזה יעזור לאח הגדול מה שבטוח הם לא אמרו לעצמם שממש בא להם לעשות פרסומת לאח הגדול מסכנים מקבלים רק 30 אחוז אפילו בלעדייך... אני מעולם לא כתבתי אלייך בכיינות פלצנית אתה פשוט זיינת בשכל מאה פעם שאתה רוצה הוכחה שאסור לשדר באינטרנט ואני ניסיתי להסביר לך שמעולם לא טענתי שיש איסור כזה אבל אתה או טיפש מידי או ממש לא רוצה לקלוט ש... מעולם לא טענתי שיש איסור כזה!!!!!!!!!! תהיה בריא

יNOT

New member
אני לא תחקירן ולא עיתונאי

אז אין לי מושג מה המטרה של כתבה , אני הסברתי את הסיבה שלי לבוז ל"כתבות " האלה. אני לא מבין מה שוב בחרת להעלות את נושא התרומה האישית שלי לפורום, בלי להזכיר את תרומתך שלך? (אם כבר להיות הוגנים ) הבנתי, אתה טוען שזה שיש בממצוע 20 כתבות בשבוע על "האח הגדול" במדייה , זה נובע מרצון של כולם לתפוס טרמפ על הגל הזה? הבנתי....
ובאשר לפסקה האחרונה אתה ניהלת וויכוח של שרשור ארוך ומטופש, בו טענת שיש חוק במדינת ישראל שאוסר על השידור באינטרנט בכיפור, בהמשך אמרת מזה משנה אם יש חוק או אין חוק, ולכן אתה מוזמן ללכת לקרוא את השרשור ההוא לפני שאתה סותר את עצמך על פי מה שנוח לך עכשיו
וכנ"ל גם לך , רק בריאות

איתי בל

New member
אני מבין שאתה בוחר בטיפש

כי טענתי גם אז וגם עכשיו שאין לי שמץ אם יש חוק כזה שאוסר על שידור באינטרנט ומעולם לא הבאתי לך קישור לגבי כך שיש איסור בטלוויזיה... ואמרתי שגם זה לא קשור לזה פשוט זה יכול להוות גם סיבה אתה הסברת את הסיבה שלך לבוז לסיבות כאלה ואני הסברתי לך שכל כתבה היא כשרה כל עוד היא מבדרת ועניינית בין אם היא חדשנית ובין אם פופוליסטית ואני מעט מפקפק בהיותך רודף צדק יפה נפש חולה תרבות שקורא כל יום כתבות מעמיקות וסבלת שהורידו לך מרמת הקריאה שאתה רגיל אליה ויותר מחפש לנקום בתוכנית שעשתה אותך כל כך פראייר העלתי את תרומתך האישית לפורום התרומה שלי אינה קשורה לכך כמו שיש פה אנשים שיוצאים על יוסי ובתגובה אנשים יוצאים על שפרה במקום דלבר על יוסי אתה מנסה לצאת עלי בתגובה שנאי יוצא אלייך לא קשור... רוצה לדבר עלי בוא נפתח נושא לגבי כרגע אבל מדברים עלייך קודם כל... כולם תופסים גל על זה שהאח הגדול מצליח... כולם מעבר לכך יתכן ויש שיתופי פעולה כאלה ואחרים עם המדיות כמו שהדיירים קיבלו מכתבים ממשפחותייהם על דפי פנאי פלוס יחד עם זאת ספק שאתר זנוח גם איתו עשו עסקים...כן כולם תופסים טרמפ... וכן... חלקם בשיתוף פעולה כלכלי אז?

יNOT

New member
אני מבין שאתה עדיין לא למדת מזה תרבות דיון

אתה יכול מצידי להיות כמו המשתמש אינטיליגנט, ולחשוב שזו תגובתי כי אין לי משהו חכם יותר לומר. מצידי... סוף.

יNOT

New member
ברצינות , מה יש לכם מאייקונים?!

אני לא המצאתי אותם, והשימוש שאני עושה בהם הוא בדיוק השימוש לשמו הם נוצרו. טענות נוספות לגבי אייקונים , נא להפנות להנהלת הפורומים בתפוז.

איתי בל

New member
הבעיה לא בהנהלת הפורומים הבעיה בך

חבל לי שמכל מה שהעלתי לזה בחרת להתייחס אבל כן אתה משתמש באייקונים בצורה מביכה... שבאמת מביעה את מה שאתה רוצה להביע שמביך לא פחות ואני אגיד שוב כי תתקשה להבין הבעיה היא לא להשתמש באייקון... מותר להשתמש באייקון הבעיה היא לא באייקונים הספציפים שבחרת..אין אייקון שהוא פסול ואייקון שהוא טוב זה איך שאתה משתמש בהם בכמות במקום ושהם כן במיעים בצורה כל מושלמת את מה שאתה מנסה להגיד וכאן נמצא השורש..ולא בהנהלת תפוז וגם אם מחר תפוז יחליטו שאין יותר אייקונים זה יהיה פתטי לא פחות

נועה21

New member
הוא טוען שהאייקונים מבטאים את מה שהוא מרגיש

כנראה שהוא כל הזמן מתבייש כי הוא לא מפסיק להשתמש באייקון המתבייש.

למעלה