הת'ראש כמעט מת

Roy1232

New member
הת'ראש כמעט מת../images/Emo10.gif

רק היום הבנתי את זה... לא שמעתי אף להקה חדשה שעושה מטאל כמו שצריך. חוץ ממגהדת' מי נשאר לעשות ת'ראש מטאל טהור? לא נראה לי שהרבה. ונראה כאילו אני הבן אדם היחיד שחושב שגראולים דוחים, דיסטורשן חנוק והלחנה משעממת זה ממש לא הכוונה שהייתה לדור הענקים כשהם חשבו על העתיד
. אני מקווה מאוד שאני אמצא להקה בזמן הקרוב... כי זה ז'אנר נכחד

../images/Emo45.gif

לא יודעת אם נכחד, אבל רוב הלהקות שקמות היום הם לא מהז'אנר של הטראש(לדעתי) וכן גראולים זה הדבר האולטימטיבי בשבילי במיוחד שבנות עושות אותו זה ממש דוחה רק שתדע שאתה לא היחיד :)

הא ו...

אם קמות להקות לרוב הם חולפות מהר ולא מעניינות איך דייב אמר : הם כמו נדנדה בהתחלה הם למעלה ואז הם ממש נהיים גרועים, (סתם שמעתי אותו אומר את זה בראיון שעשו איתו בפסטיבל download השנה)

KsE

New member
ענקיות הת'ראש משנות ה-80

עדיין כאן וחלקן הוציאו אלבומים טובים לאחרונה. אל תצפה לראות להקות חדשות שעושות ת'ראש כמו שעשו בשנות ה-80, אנחנו נמצאים בתקופה שונה לגמרי. לא חסר להקות חדשות שמשלבות ת'ראש עם סגנונות אחרים.

זה ממש מבאס

למה באמת שלא יצאו להקות כאלה של תראש כמו של שנות ה80? ממתי להקות קמות לפני אופנה?אני אוהב את זה, למה שאני למשל לא אקים להקה כזו?

אתה צריך להיות ממש טוב בשביל

לנסות וקצת להגיע לרמה של התראש של שנות השמונים, ולהיחרט "בהסטוריה"...

כמובן, דיברתי תיאורתית

הרבה אנשים אומרים לי שאם הייתי למשל ממציא את הוולי ורוז עכשיו אז אנשים לא היו אוהבים את זה כמו שאם הייתי ממציא אותו ב 1990 בגלל שזה לא מה שהולך היום או משו כזה.

M e n s R e a

New member
מה שאתה אומר בהחלט נכון, אבל הנה הסבר אפשרי

לא מן הנמנע שלהקות אכן ניסו לעשות ת'ראש, ואפילו עשו אותו די טוב. אבל מה, קרה אחד מהשניים-או שהם לא הצליחו להשיג חוזה הקלטות כי הלייבלים והאמרגנים אמרו להם שהמוסיקה שהם עושים היא לא מודרנית, וחששו שהם לא ימכרו הרבה, ואז הלהקה הזו המשיכה דווקא באותו הקו, ויש הרבה להקות מעולות כאלה שאתה פשוט לא מכיר כי כמה להקות לא חתומות אתה כבר שומע, או שהאפשרות השניה היא, שלהקות עשו ת'ראש, וטוב, לא החתימו אותן כאמור, הן שינו את הסגנון, הצליחו, או לפחות הצליחו יחסית, אבל במוסיקה שהיא יותר מודרנית ופחות מה שאנחנו אוהבים. למשל ע"י לקיחת המטאל שלהן למקומות יותר קיצוניים, כך שהם לפחות יפנו לקהל היעד של המטאל. שהוא אולי מצומצם יותר, אבל גם נאמן יותר, ואפשר להתקיים בזכותו.

Good Mourning

New member
אין לך מה לצפות.

חוץ מזה, הכי טוב זה "לחיות בעבר"- לשמוע מוזיקה של פעם בידיעה שלא תקומנה להקות כ"כ טובות יותר. ולאו דווקא רק הת'ראש נכחד. ישנם עוד מלא סגנונות שנכחדו.. מהם אומנם לא אכפת לי, אבל עדיין. אם ת'ראש, גלאם והאבי היו אז מיינסטרים- אז היום זה אימו, ניו מטאל וכל השיט הזה מסביב כמו גרין דיי. קיצר, תתגבר.

זה עצוב

היום רוב הלהקות שיוצאות הן ניו מטאל ואימו. וגם התראש שיש, בוא נגיד, יש מצב שהוא נחמד אבל לא אגדי כמו מגהדת' או מטאליקה למשל קרייטור, יש אנשים שאוהבים אותם, אני אישית לא סובל, וזה נחשב תראש. ולסלייר יש כמה שירים ממש יפים אבל זה לא גאונות או משו שיכנס לליבי כמו מסטאר\רסט אין פיס

KsE

New member
אילו שירים

של קריאייטור אתה לא אוהב? יש להם כמה תקופות שבהם יש להם סאונד שונה לגמרי.

אממ אני לא ממש זוכר

אבל פשוט זוכר שהיו שירים עם קצב מסריח, והיו שירים עם ריפים יפים אבל סאונד דפוק והסולן כל הזמן חירבן את עצמו. לא יודע, אולי ישמצב שאני סתם טעיתי לגבם כי יש להקות שבהתחלה לא אהבתי והיום אני מכור אליהם. אבל ממה ששמעתי לא אהבתי

KsE

New member
אני ממש אהבתי את האלבום האחרון

למרות שהוא לא ת'ראש כמו בשנות ה-80, הייתי מכנה אותו ת'ראש מודרני או מלודי...

Roy1232

New member
עזוב כבר מיינסטרים או לא,

לאורך העשורים הקודמים תמיד התבלטה להקה מדהימה כלשהי, שינתה משהו וזה באמת נשמע טוב... תראה לי אחת שתהיה לשנות ה2000 כמו שמגה הייתה ל80, או פינק פלויד ל70, ביטלס ל60...

Good Mourning

New member
עזבי* הראי*

מגה היתה אחת המשפיעות, כך גם היתר. וכולן מיינסטרים. אתה לא סותר אותי.

למעלה