הת'ראש כמעט מת

Roy1232

New member
נתתי לך סיכוי לשפר קצת,

עכשיו אני בטוח שאתה מפגר. בחיי, כשאני הייתי בכיתה ג' אמרנו שטויות כאלה, רק יותר מתוחכמות.

PleZer

New member
מה הבעיה שלך? אתה לא יודע איך להתווכח?

לדעתה עשו כמעט הכל בת'ראש. אתה ממש לוקח את זה אישית.

בן אדם, קצת כבוד!

סבבה הבנתי שאתה לא מסכים איתה אבל תלמד לדבר, תלמד להתווכח ולכבד אנשים שאתה מווכח איתם, לא לקלל ובטח שלא ככה מהזה השפה הזו?גועל נפש

recoil

New member
למדתי וזאת הדרך שלי

ומצטער אבל אין דבר שתוכל לעשות .

M e n s R e a

New member
../images/Emo6.gif קרעת אותי נדב! ../images/Emo45.gif

ותפסיקו להבהל כבר מהשפה הלכאורה בוטה שלו. מה אתם, ילדים קטנים שצריך להגן עליהם מפני ליריקה בוטה? ולגברת Good Mourning-יש דבר אחד שאת מתעלמת ממנו, והוא קשור לחוסר הבנה בסיסי שלך בתעשיה. לא במוסיקה, אלא בתעשיה. את אומרת-להקות לא עושות ת'ראש טוב. כפי שכבר כתבתי פה בהודעות אחרות, ומהנסיון האישי שלי ושל מוסיקאים אחרים, יכול מאד להיות שיש להקות שעושות אחלה ת'ראש היום. אלא מה? שאת לא שומעת עליהן. את צריכה לחפור עמוק עמוק במעטה האנדרגראונד בשביל לשמוע עליהן. ואני לא מתכוון לאיזו להקה שבדית נידחת, שבכל זאת חתומה בלייבל גדול אמריקאי, או אפילו בלייבל קטן אבל חזק. אני מדבר על להקות שאינן חתומות, למשל בגלל שעד שכבר נותנים להן צ'אנס ומקשיבים לחומרים שלהן אנשים מהתעשיה, הם אומרים להם-זה לא מודרני. וכן, זה קרה לי גם, בתור מי שעושה הארד רוק. הצלחנו להגיע לאמרגן חזק יחסית בארה"ב, וזו הייתה התגובה העיקרית שלו. אז נכון, יכול להיות שזה סתם היה תירוץ, והוא סתם חשב שאנחנו מסריחים, אבל אם ניקח את מה שהוא אומר ברצינות (כי הוא לא חייב היה להגיב בכלל)-יש סגנונות שפשוט אינם מודרנים, משמע הם לא מוכרים הרבה (כמובן שמגהדת' כלהקה אינה נכנסת לקטגוריה הזו, כיוון שהיא להקה שרצה שנים רבות עם קהל מעריצים נאמן וכו'), ולכן עשוי לקחת ללהקות שבוחרות בסגנון הזה שנים כדי להשיג חוזה הקלטות, אם בכלל, ועד שזה לא יקרה, הסיכוים שתשמעי על הלהקות הללו הוא די נמוך. כי בלי לייבל ו/או אמרגן ו/או השקעה של אלפי דולרים ביחסי ציבור, קשה ללהקות לפרוץ, כי בקושי ישמיעו אותן, ובקושי הן יזכו לסיקורים. ואם את מכירה כמה להקות מהארץ שאינן חתומות, אז זה אולי 1% מכלל הלהקות הקיימות סה"כ.

M e n s R e a

New member
וכדוגמה:

מתי בפעם האחרונה שמעת להקה לא חתומה מושמעת ברדיו גדול בארץ בפריים טיים? או שנעשתה על להקה שאינה מיוצגת כתבה ב-Walla? אז אני מניח שאלו אינם בדיוק הגורמים המוסמכים כדי לקבוע לנו את הטעם המוסיקלי, כי ממילא הם לא מתעסקים הרבה בלהקות מטאל וכו', אבל אלו הגורמים שדרכם יש את החשיפה הכי גבוהה, הרבה הרבה יותר מכתבה במטאליסט, מה לעשות.

Good Mourning

New member
בסדר, אתה צודק.

ולא אמרתי שלא יכולות לקום להקות טובות.. אמרתי שלדעתי הן בחיים לא תעקופנה להקות ספיציפיות מפעם. בכל מקרה, אתה בערך אומר מה שאני אמרתי, ואני אצטט: "ולאו דווקא רק הת'ראש נכחד. ישנם עוד מלא סגנונות שנכחדו.. מהם אומנם לא אכפת לי, אבל עדיין. אם ת'ראש, גלאם והאבי היו אז מיינסטרים- אז היום זה אימו, ניו מטאל וכל השיט הזה מסביב כמו גרין דיי.". ככה שאני מודעת לזה שלייבלים יחתימו להקות בד"כ כי הן עושות את ז'אנר המיינסטרים.

M e n s R e a

New member
סבבה

רק רציתי להבהיר שיכול להיות שיש להקות שממש היית מחזיקה מהן, פשוט די קשה להחשף להן, כי הן לא מיוצגות.

the Sithari

New member
להבהל?

דבר ראשון זאת לא שפה בוטה לכאורה זו ההגדרה המדויקת של שפה בוטה, ואין מקום לזה בפורומים. אם כל מי שיתחיל דיון יתקל בהודעות פוגעות אני בספק אם ישארו גולשים בתפוז

למעלה