הת'ראש כמעט מת

Roy1232

New member
לא אמרתי שהן לא מיינסטרים ולא חיפשתי סתירה../images/Emo3.gif

אני אומר שפתאום אין להקות גדולות כאלה, וחבל... מה יצא לנו אם נשמע רק מוזיקת עבר? ולמה לא תקומנה להקות טובות יותר?

זה לא בדיוק מוזיקת עבר

כי הלהקות "הישנות" והטובות מייצרות מוזיקה גם היום...אבל הדורות הבאים באמת ישמעו מוזיקת עבר...

Good Mourning

New member
אתה שואל שאלות כאלה מיותרות.

למה לא? כי פשוט לא קמות. אולי תנסה אתה מתישהו להקים להקה שתהיה מעולה. קשה לעלות על מה שהיה בעבר, ואין פלא. ולגבי מה יצא לנו אם נשמע מוזיקת עבר.. בוא נחשוב- כיף שבשמיעת איכות? אולי? באמת, השאלות שלך כ"כ רטוריות.

Roy1232

New member
../images/Emo122.gif

לא הבנת בכלל למה התכוונתי כששאלתי תשאלות הרטוריות האלה. אני אתרגם: מה יצא לנו אם נשמע מוזיקת עבר = אין טעם לשמוע רק מוזיקת עבר, בלי חומרים חדשים המוזיקה בסופו של דבר תשעמם. למה לא תקומנה להקות טובות יותר = מאיפה הוצאת את השטות הזאת של לא יהיו להקות טובות יותר, אי אפשר לדעת.

Good Mourning

New member
מוזיקת עבר בחיים לא תשעמם.

אותי לא, לפחות. יש מלא להקות, שרק כדי להכיר את כל הדיסקוגרפיה של כולן אני יכולה להעביר חיים שלמים. ואני סבורה, אפילו בטוחה, שלא תקומנה להקות כאלה כי בני אדם כבר מיצו ועשו כמעט הכל במוזיקה.. עכשיו יש דור אחר וזהו. זה פשוט ככה. לא נראה לי שצריך להסביר..

recoil

New member
את אחת הבולשיטריות הכי גדולות

שיצא לי להתקל בהודעות שלהן. מה נראה לך שאת מבינה כאילו? כל הודעה שלך יותר מפגרת מהשניה, תעשי טובה. "בני האדם מיצו ועשו הכל במוזיקה" מה נכנס לך חול לכוס מה נסגר איתך? מזה המשפט המטומטם הזה? מה את חושבת שלא יכולה לקום להקה שתיצור טראש מטאל טהור ? מה אין יותר מיתרים וגיטרות ? אולי אם נתפור לך ת'חריץ של התחת תתחילי להוציא מילים מהפה.

Good Mourning

New member
צקצק.

קודם כל, דבר כמו אדם מתורבת, בהמה. אם אתה מסוגל בכלל.. שנית, מילת המפתח היא: "כמעט". אתה לא יודע לקרוא? חזור לכיתה א' אז. חוץ מזה, אמרתי שעשו כמעט הכל במוזיקה, ואתה אמרת שתוכל לקום להקה שתעשה ת'ראש טהור- אז אוקיי, ייתכן, זה לא סותר אותי כי היא אכן לא תחדש- ת'ראש כבר היה. חוץ מזה, כבר קמו להקות שחדשו די הרבה דברים ויחסית לימינו הן טובות (ע"ע אופת', אפילו שהם כוללים דת' שאני שונאת).. בערך אבדתי תנקודה. קיצר, לא סתרת אותי.

recoil

New member
אולי באמת כדאי שאני אסטור לך

ככה אולי תצאי מהבועה שלך שעשו הכל במוזיקה. מה נראה לך שכל הסגנונות כבר נוסו? שכל כלי הנגינה כבר שולבו? את מדברת יותר מדי שטויות. וד"א, אני בהמה? חתיכת פריקית וונאבי בת 17 עם ציפורניים שחורות ודגדגן אפור מרוב שיפשופים.

Good Mourning

New member
פריקית וואנבי חח.

איזה הומו, יאללה. ככה אמא שלך דברה אלייך כשהיית קטן? בכל מקרה, יש לי איך להסביר את זה תוך כדי השוואה למדע, אבל נראה לי שזה פשוט יהיה לשוא כשמדובר ביצור כמוך שחושב שבכל רגע בני אדם ימציאו סגנון חדש (שוב, לא סתרתי, אמרתי שהסיכויים לא גבוהים). עשה טובה לי ולעצמך.. בוא נסיים את זה פה.

recoil

New member
אני אגמור את זה כאן,

אני אגמור גם על הפנים שלך אם תרצי, אחרי הכל מי יסכים למלאות אותך בזרע חוץ מאיזה כלב פקינז נטוש ?

Good Mourning

New member
אה, ולך לאיזה בית זונות או משהו.

אולי שם מישהי תסכים לספק אותך. רק אולי. אחרי הכל, אי אפשר להאשים אותן כשמדובר במישהו כמוך.

recoil

New member
ביום שאני ייבקר אצלך בבית ..

מה אני יעשה שם? אסתכל על אמא שלך מכינה חצילים מטוגנים ואז דוחפת לאחיך הקטן לתחת?

Good Mourning

New member
חלאס לעשות לעצמך בושות.

אם כבר אתה מדבר בצורה של בהמות, לפחות תנסה שזה יהיה קצת מתוחכם ולא ברמה של כיתה ב'. ותלמד לכתוב- אבקר* אעשה* לך להשלים בגרויות או משהו.

recoil

New member
בגרות מלאה, תעודת הנדסה בדרך,

וטעויות כתיב שנגרמו מחוסר תשומת לב, תשומת לב שאני לא אשקיע במטומטמת כמוך.

Good Mourning

New member
"מטומטמת" שיודעת לכתוב יותר טוב ממך.

ועלק תשומת לב. לא צריך לשים לך בשביל לדעת מהן אותיות אית"ן. איזה תירוץ מסכן.

עשית את הפאדיחה אחי

אפילו אחי שהוא יורד עליי הוא יותר מתוחכם והוא בן 8............

recoil

New member
אתה אוהב לדחוף את האף נכון?

חבל שאתה לא לידי, הייתי שובר לך אותו ואולי זה היה נפסק.

recoil

New member
כיף להרגיש אחרי המסך נכון?

בעוד שבמציאות אתה כלומניק מסכן ועלוב.

למעלה