התרגום לפרק הראשון יצא!! ^^

Serf SaN

New member
===================================

ונסיים בפרצופה היפה של יושינו ^^; צ'או להלילה..

chaki finster

New member
יאי כ"כ על ההשקעה ^____^

עכשיו יותר מתמיד בא לי שהשאריזה המפגר שלי יוריד לי את הפרק הראשון כבר!!! זה תקוע של 87! XOOO

כל הכבוד על ההשקעה, למרות שהקדמת

אותי אז אני שונא אותך
ובהצלחה במתכונת שלך!

הפרק הראשון-תקציר!../images/Emo58.gif

שם הפרק: יפנית: ore ga masaru da! kokarotimon shuurai! אנגלית: I am masaru! Cockatrimon attacks! עברית: אני הוא מאסארו! קוקאטרימון תוקף! תקציר: הפרק מתחיל כשאגומון בורח מארגון DATS, הארגון שאחראי על טיפול בדיג'ימונים שמגיעים לעולם בני-האדם. למקום מוזעקת פוג'יאדה יושינו, סוכנת של DATS, ומגלה שבן-אדם אחר כבר מצא את רפטור-1 (אגומון) לפניה. זה דאימון מאסארו, שכועס כי אגומון פלש לשטח שלו. הוא ואגומון אומרים ליושינו לא להתערב, כי זה קרב של גבר-אל-גבר, והולכים מכות. בסוף שניהם שוכבים על הרצפה עייפים ומחליטים על הפסקת אש (אגומון מרים את היד ראשון...). אגומון קורא למאסארו aniki, שזה כינוי לבוס שיש איתו קשרי דם או משפחה, ומשתמשים בזה בעיקר בכנופיות וביאקוזה. הוא גם מתייחס לעצמו כ-kobun של מאסארו, שזו צורה צנועה יותר לעוזר, וגם היא משומשת הרבה בקרב אנשי הכנופיות והיאקוזה. אכן, הסדרה נעשתה בוגרת יותר
יושינו רוצה להחזיר את אגומון ל-DATS ותוקפת בעזרת ראראמון, שמשתמשת ב-nuts shoot שלה. אגומון משתמש ב-baby flame ויוצר פיצוץ עם הרבה עשן, שבחסותו נמלטים השניים. מאוחר יותר באותו לילה, מאסארו מחביא את אגומון באיזשהו בניין, כנראה הבית שלו. אגומון רעב ומנסה לאכול את מאסארו, אבל הוא מקבל ממנו אגרוף, ומאסארו הולך להביא לו אוכל. כשהוא קונה אוכל הוא נתקל שוב ביושינו והיא מספרת לו על עצמו, דבר שדי מבהיל אותו. היא גם מספרת על DATS ועל הדיג'ימונים, ועל זה שדיג'ימונים אוכלים רק מזון מיוחד שמיוצר ב-DATS. יושינו לוקחת את מאסארו לארגון, ושם הם מבקשים ממנו להסגיר את אגומון, אך הוא מסרב ואומר שאם אגומון יעשה בעיות, זה יהיה על אחריותו. דיג'ימון תוקף את העיר וכולם בטוחים שזה אגומון, ומאסארו הולך לחפש אותו איפה שהשאיר אותו, יחד עם יושינו. אגומון לא נמצא ומאסארו יורד במעלית ומשאיר את יושינו בבניין. כשהיא מנסה לרדת במדרגות, פיצוץ הורס אותן והיא נותרת תקועה למעלה. מאסארו מגלה שהדיג'ימון שתקף הוא לא אגומון, שמגיע כשפח תקוע לו על הראש (הוא ניסה לחפש אוכל...), אלא קוקאטרימון. אגומון ומאסארו נלחמים ביחד ואגומון נפגע ומתעלף. איש זקן אחד מופיע ונותן למאסארו דיג'יכלי, ומסביר לו על ההתפתחות (כן, ביפנית זה פשוט נקרא "התפתחות", ולא "דיג'יגדילה"). מאסארו משתמש בדיג'ינשמה שלו כדי לגרום לאגומון להתפתח לג'יאוגריימון, שתוקף את קואקטרימון והופך אותו שוב לביצה. בינתיים מגיע הבוקר ויושינו מגיעה לקחת את הביצה. היא אומרת שלמרות שאגומון נלחם בקוקאטרימון, הוא עדיין פגע באנשים (היא ראתה פצועים לפני שמצאה את מאסארו ואגומון) והוא צריך להסגיר את עצמו ל-DATS. מאסארו אומר שהוא היה זה שפגע באנשים, כי הם היו מכנופיה מעיר אחרת שניסו לחדור לשטח שלו. יושינו צועקת שהוא עצור ומאסארו ואגומון מתחילים לרוץ. זו מסתמנת כסדרה מבטיחה, ואני בהחלט ממליץ עליה

Apikachu L

New member
אגב הפרק../images/Emo58.gif

פרק די נחמד. למרות שההתחלה...קצת יותר מידי הזכירה לי את העונה השלישית. אבל הציור יפה, והפרק כה איכותי.

Apikachu L

New member
אה..

את המכות! מכות משובחות ביותר. אבל...הוא בן 14...הוא אמור להיות פספוס נמוך עם קול צפצפני. (אם כי יש יוצאי דופן) הוא לא אמור להיות מסוגל ללכת מכות... הוא קטן!

כן, אבל הוא גבר-גבר!

המכות בהחלט היו מגניבות! בעיטה לביצים! ברכייה לסנטר! ווא-הא!D:< הדיג'יגדילה החדשה גם יפה, לא? למרות שלא הבנתי את הקטע עם הדיג'ינשמה...כל פעם שהוא פוגע בדיג'ימון הוא יכול לקחת ממנו נתונים ולהשתמש בהם?

למעלה