התרגום לפרק הראשון יצא!! ^^

../images/Emo6.gif

טומה לא יהודי, סתם חצי אוסטרי

Snake Bandage

New member
מהההה, שטויות, טומה לא יהודי.

קודם כל, אמא שלו יפנית, ואת היהדות קובעים לפי האמא. דבר שני, אבא שלו אוסטרי. תסיקו מזה מה שאתם רוצים.

את מתנפלת יותר מדי על מי שאוהב את

העונה החדשה, כאילו זה אסור. שם המשפחה שלו נורשטיין, וזה שם יהודי (או לחילופין, אוסטרי או גרמני). חוץ מזה, אני לא חושב שהיא חשבה שהוא יהודי באמת, אלא סתם אמרה כדי שנבין למי היא מתכוונת. כנראה היא לא זוכרת את השם.

Snake Bandage

New member
מה? לא התנפלתי על אף אחד...

אוקיי, רגע, קודם כל נורשטיין זה שם עם מקורות גרמאניים. זה שיש הרבה יהודים שזה שם המשפחה שלהם רק אומר שהרבה יהודים מקורם באיזור גרמניה. דבר שני, הבנתי שהיא לא חושבת שהוא יהודי באמת, סתם נטפלתי לדברים קטנוניים. כי באמת גם אם אבא של טומה יהודי אז טומה עצמו לא יכול להיות יהודי בגלל אמא שלו (זה לפי היהדות). די, זה היה סתם בצחוק, זה שאני לא סובלת את הדמויות לא אומר כלום. למה כולם תוקפים אותי בזמן האחרון...? זה כבר מתחיל להימאס עליי שכולם שונאים אותי פתאום. ;;T_T

מידע על מאסארו, מדבריה של יושינו:

שם: דאימון מאסארו. תאריך לידה: 2/4 גיל: 14 סוג דם: B רקע קצר: לומד בכיתה ח' בחטיבת-הביניים העירונית אוטורי. אבא שלו נעלם לפני עשר שנים ועכשיו הוא חי עם אמא שלו ואחותו הקטנה. שותף: אגומון (התקפה: להבה תינוקת).

קורורו

New member
נו לעזאזל! ><

שיביאו כבר את העונה, אני רוצה להשתתף בשיחה הזו גם ><

Serf SaN

New member
הRAW של הפרק השני יצא.

ראיתי את הסקרינשוטס, נראה שולעט. D: והמון אנשים חושבים שההבעות פנים של מאסארו יותר מידי דומות לאד, מפמ"א. ._. והם צודקים. XD

Digi Lista

New member
השרשור המדהים הזה נכנס ישר

לטאגליינס+הודעות נבחרות+קישורי הפורום("היכל הספוילרים שלנו")מקווה שתמשיכו לספק כאלה שרשורים מעניינים ומושקעים(למרות שכרגע העונה נשמעת ונראית לי לא משהו,אבל לא ראיתי את הפרק והכול מתבסס על מה שראיתי בשרשור ובאינטרנט בכלל)ובכלל שתמשיכו לספק לי הרבה עבודה טובה

למעלה