התרגיל הכי גדול בעורף

מוחמד5

New member
התרגיל הכי גדול בעורף

בימים אלו נערך תרגיל העורף הכי גדול בתולדות המדינה- מבורך,נדרש ומתבקש לאור כשלון הטיפול בעורף ע"י הממשלה במלחמה האחרונה. הייתי בכאלה תרגילים - אפילו באמצע אוגוסט היה לנו תרגיל פני כמה שנים- לבשנו חליפות מיגון עם כל המסיכות אב"כ.היו מסקנות ,היו דיונים מסכמים,בפועל!!בשעת האמת שום תרחיש לא עובד. וכעת ללב העניין- התרגיל הזה הולך להיות כשלון,כשלון ידוע מראש,כל תוצאה אחרת היא הטעיה ושקר. ולמה !! האם העורף הערבי שחי במדינת ישראל ערוך ? בוודאי שלא. אין מקלטים,אין מערכות צופר.. אין אין אין... החלק הזה באוכלוסיה חשוף ופגיע.

הערבים לא נחשבים

מקלטים יש בבתים שבנו אחרי שנת 1990 אם אני לא טועה, בתים שנבנו לפני אין בהם מקלטים, שמים מסכה והשאר עלא אללה.

תבקשו כמו בשארה מנסראללה שיירה רק על היהוד

למה אנחנו צריכים להתערב כשערבים יורים על ערבים?

האזנת לשיחותיו עם המפעיל החיזבאללוני שלו?

אלה שהאזינו לשיחותיו שמעו אותו מטווח את האחים שלכם אל היהוד ואני מאמין להם ולא לך כי האמינות שלך היא - איך לומר - לא איי איי איי. מספיק לראות את ה'מקורות' שאתה משתמש בהם.

בכל מיקרה אם החיזבאללה יורה עליכם......

אז זה סכסוך בין-ערבי פנימי שאל לנו להתערב בו. זה כמו חמאס נגד פת"ח.

ואח"כ כשערביי הגליל ידרשו אוטונומיה, תבכה שהם

"חאג' אמינים"........ ועכשיו אתה בכלל אומר שהם לא אמינים..... סיבכת אותי לגמרי

shm490

New member
לפי מה שפורסם

הוא בא בטענות לאיש שדיבר איתו על ירי לישובים ערביים ע"י החיזבאללה .

תראה

אני לא נמנה על אוהדי בשארה ולא אוהביו, בכל מקרה הדברים לא מפתיעים אותי, רק לפני כמה שנים התחבק והתסחבק עזמי עם חיזבאללה ועם המשטר הסורי, זה מה שקורה כשהמדינה לא מתפקדת ומרשה שדברים כאלה לקרות, אולי הוא היה שליח של המדינה, אי אפשר לדעת ואני לא סומך על אף אחד, וחבל שכך.

הוא נדרש לחקירה, אך ברח עם הכסף

זה די אופייני למנהיגים שלכם: כשהאש מתקרבת לתחת שלהם הם מפקירים את העם שלהם ודואגים לתחת. זה בדיוק מה שקרה ב-48: המנהיגים שלכם הסיתו אתכם למלחמה נגד היהוד ואח"כ כ"א מהם ברח לביירות, לדמשק, לקהיר... עאם הכסף, והשאירו אתכם תקועים בחרא.

לא נכון - כבר בשנות ה- 70 היה חובה לבנות מקלט

בשנות ה- 90 עברו לממ"דים, כנראה כלקח ממלחמת המפרץ ומהאיומים החדשים. דרך אגב, ההורים של אשתי גרים בבית ישן משנות ה- 60, בלי מקלט - ועכשיו הם בנו חדר ביטחון בגלל איום הקסאמים על אשקלון. ולא, הממשלה לא מסבסדת להם את זה, למקרה שתשאל...

מקלטים ציבוריים ככל הידוע לי באחריות הרשות

המקומית. הם די נדירים ברוב היישובים, וגם כשהם קיימים - הם כמעט תמיד מוזנחים, פרט ליישובי הצפון שחטפו בעבר קטיושות על ימין ועל שמאל.

מה ההבדל בין ממ"ד למקלט

זהו שבמגזר הערבי החל מהתשעים החלו לבנות ממ"דים בכל בית, לא מקבלים רשיון לחיבור לחשמל אם אין חדר ממ"ד.

תבנו לבד... או תבקשו סיוע מנסראללה.........

שהרשויות המקומיות שלכם יפסיקו לגנוב ולבזבז את כספי הסיוע מהמדינה ויתחילו לגבות מיסים מהתושבים כדי לבנות להם ביוב מודרני ומקלטים.

למעלה