התרגיל הכי גדול בעורף

chaimsasson

New member
בוא תראה את גודל הטירות באין נקובע

אפילו כלכלה בסדר גודל של שוויץ לא יכולה להתמודד עם כמות גדולה כזאת של קבצנים שלא מוכנים לשלם מיסים. הטירות הללו עוד מעט יגיעו ליישובים של היהוד.

מוחמד5

New member
בשיא הרצינות עכשיו הארון

אתה מתגורר בארץ ישראל !! אני שואל בשיא הרצינות.

מקלט נמצא בקומת קרקע או מתחת לאדמה

והוא בנוי מיציקת בטון בעובי 30 ס"מ (או יותר, למען האמת אף פעם לא מדדתי). ממ"ד הוא חדר בתוך כל דירה, שבנוי יציקת בטון (לדעתי קצת פחות עבה ממקלט), ומצוייד בדלת פלדה מוגנת הדף, וחלון פלדה. הם חזקים יותר מפלדלת למשל, אבל עדיין פחות עבים מהדלתות והחלונות המאסיביים של המקלטים הישנים. ממ"ד פחות עמיד בהפצצות חזקות, אבל מצד שני - קל להתחבא בו במהירות, וקל יותר לאטום אותו.

shm490

New member
אתה לא רואה את האירוניה במצב ?

עושים תרגיל להגנת העורף , ולערבים בעורף אין מקלטים , ואצל היהודים המקלטים במצב נורא . למה אנו צריכים בכלל למגן את העורף ? כלום בכל מקום אחר בעולם יש מקלטים בכל בינין ? כלום ראית מקום בעולם ששם בונים בחוק ממד"ים בדירות ? האם נראה לך נורמלי שאצלנו זה מובן מאילו שהעורף הוא מטרה לגיטימית של האויב ואנו צריכים למגן אותו ?האם לפי האמנות הבינל"מיות אין לפגוע באזרחים בעורף ? הענין שאותם אנשים בחיזבאללה ובחמאס ואולי גם בסוריה ואיראן רואים את העורף כמטרה לגיטימית ולא את הפגיעה בכוחות הבטחון , ואת המשוואה הזאת צריך להפסיק , לא אנו נפגע בעורף האויב ולא האויב יפגע בעורף הישראלי .

מוחמד5

New member
../images/Emo124.gifלא הגיע הזמן לתרגל מצב שהוא לא מלחמה !

למה לא מתרגלים מצבי שלום? הא! דרך התרגול ,אפשר לגרום לאנשים לחוש ולהאמין שהשלום מתקרב,שיש סיכוי ... וגם אצל הצד השני. תחשבו על זה...

גידעון1

New member
התרגיל הזה נובע דווקא מהסיבה של תרגלו מצב

מלחמה אז עד שסוף סוף עושים תרגיל כזה אתה עוד בא בטענות? גם כן איזה קל זה להפנות כל הזמן את האצבע המאשימה לישראל אך לעולם לא נראה אותך מאשים את הערבים. למה הסורים לא מתרגלים מצב של שלום,האם התמיכה של סוריה בחיזבאללה נחשב אצלך אולי אקט של שלום? אולי פעולות החמאס נחשבות אצלך תרגול של שלום? כל הזמן להאשים את ישראל זה קל אך לקחת אחריות בצד השני זה כבר יותר מדי קשה נכון?

מוחמד5

New member
../images/Emo6.gif תפנה את השאלה לסורים

כנראה שהבלבלול שולט בך, הלווווווווווווווווווווווו אני ערבי פלשתיני ישראלי, אזרח המדינה הזאת. כפי שאני מבקר את הערבים בכלל,ואת הפלשתינים (איפה שצריך,במקומות הנכונים - אולי פורומים !),וכישראלי אני אבקר את המדינה,מוסדותיה,ממשלותיהם,אזרחיה, כתאוות נפשי,מתי שצריך,איפה ואיך שאני חושב לנכון,והכלללללל במסגרת החוק.

גידעון1

New member
זה פורום פלשתיני פוליטי

מן הסתם הדיעות שלך נוטות יותר לכיוון הסורי,איראני מאשר לישראל. אם תגיד לי שאני טועה ושדעותיך נוטות לטובת ישראל אני כמובן אהיה מופתע מאוד על רקע צורת כתיבתך בפורום מרגע היווסדו. בכל אופן מאחר ואתה פלשתיני שעל פי ניסיון העבר לא ממש אוהד את ישראל, בהחלט לגיטימי מצידי לשאול אותך מדוע אתה לא מדבר על "איתותי השלום" של סוריה עם חיזבאללה ואיתותי השלום של חמאס? האם זה בגלל שכל כך כל לחיות בוואקום ולהאשים רק את ישראל? אני מקווה שבאמת תתן לי תשובה אמיתית ולא לקונית.

למעלה