התשדיר של עמותת אור ירוק

isra533

New member
איזו פרטיות

אם אזרח מפר חוק ונענש זו הפרת פרטיות? היום ברכב מותקנים חגורות בטיחות וחובה להשתמש בהן, האם זו הפרת פרטיות. אני מדבר על מתקן בקרה בטיחותי אשר ישמור על החיים של כל אחד. השימוש בטעון של שמירת פרטיות ממש לא מתאים במקרה הזה, אם יש רצון כן להציל חיי אדם.

שי ז.

New member
מערכת מאוד מסוכנת

אתה מדבר על מערכת אופטית שתחליף את האכיפה ואת שיקול הדעת של הנהג (אם יש לי מערכת ששומרת על המהירות המותרת האחריות היא לא שלי ולכן אני לא צריך להסתכל על הספידומטר). מערכת אופטית רגישה ללכלוך על העי האלקטרונית ועל הכביש ועלולה להביא לקריאה לא נכונה של הסימון ואז עלול להיווצר מצב שהאוטו שלי מוגבל ל 30 קמ"ש בכביש של 110 קמ"ש על כל המשתמע מכך. מעבר לזה המערכת אוכפת למעשה רק מהירות וכידוע המהירות היא גורם מסייע אבל לא גורם עיקרי לתאונות.

isra533

New member
הבהרה קטנה

המערכת שציינת לא מורידה את מהירות הרכב אלה רק רושמת אם הרכב עבר על המהירות באותו הכביש והנהג מקבל התרעה, אחרי מספר עבירות המערכת גורמת לעצירת הרכב(לא פתאומית אלה הדרגתית) ולא מאפשרת לנהג להניע את הרכב למספר שעות. כלומר תגובה מידית על התנהגות הנהג ולא התערבות במהירות הרכב. בשיטה הזאת אפשר גם לבדוק מהירות בנסיעה בסיבוב, שלט עצור, זכות קדימה, רמזורים. אם דרושה עוד הבהרה אשמח לתת (למרות שהמערכת לא שלי). אפשר לראות התיחסות למערכת שלי באתר http://www.caps4u.i8.com

דם הבן

New member
אני חושב שזה כן עוזר...

זה גורם למודעות אצל הילדים לחגור. כל הכסף שהמדניה שופכת לגלגל"צ שווה את זה, גם במחיר שזה טוחן את המוח.

עם כל הרצון הטוב- אני לא מצליחה

למצוא בשום מקום את מסמך העקרונות של העמותה הזו- ראיתי כמה מילים לגבי ליווי נהג חדש והרבה פרסום וכותרות- אבל מישהו יכול להגיד לי בדיוק על מה חתמתי?

העניין הוא שחתמת על רצון ל

תכנית לאומית למניעת ההרג בכבישים.. את העצומה עם החתומים עליה מביאים לממשלה כשיהיו מספיק חותמים כדי להעיר להם שיבנו תכנית לאומית למניעת ההרג הזה שלא נגמר..

אבל למה בשום מקום אי אפשר לקרוא

מה כתוב בעצומה הזו? הבנתי שזו עצומה/ תוכנית למניעת הרג בכבישים- אבל מה הפתרונות וההצעות בעצם?

../images/Emo187.gif

המקסימום שאני יכולה לעשות כדי לעזור לך כדי להסביר לך את זה זה לתת לך את הלינק של האתר של אור ירוק... הפתרונות וההצעות עוד לא קיימות, זו עצומה של אור ירוק כדי לגרום לממשלה להמציא תכנית לאומית כזו

למעלה