מה זאת אומרת?
כתבתי על זה בבלוג שלי אחרי שכתבתי על זה כאן - כתבתי על זה בבלוג שלי אחרי שגיליתי את זה, כי בעקבות השאלה שלך נכנסתי ל-בלוג וראיתי. אני לא חושבת שהבלוג שלי ראוי לפרס מפעל חיים. אני לא חושבת שהפרס ניתן לבלוגר בגלל הבלוג שלו. ההסבר אומר זהו פרס על תרומה מתמשכת לעם הבלוגרי ולכן הפרס ניתן לי ולא לבלוג. התרומה שלי לעם הבלוגרי נובעת מידיעותי בתחום וממחקר מקצועי בתחום, וספציפית בתפוז היא נובעת מהשתתפותי בפורומים 807 ו-1516 בסיכומים, בהבחנות, בניתוחים, בטיפים, בתשובות לשאלות. אני אכן חושבת שהמינוי ראוי, וגם יכולה להבין למה מספר ההצבעות לי נמוך משל אחרים, כמו למשל אורי צציק שתרומתו ל"עם הבלוגרי" כמו שהגדיר זאת עידו, כמובן רבה לעין שיעור מתרומתו של כל אחד אחר ברשימה (אם כי אפשר היה להניח ששמו מנוע מלהופיע ברשימה כי תרומתו נעשתה בשכר...). תרומתה של ליידי סנו, גם היא לא נמדדת בבלוג שכתבה, אלא בהתארגנויות שונות שאירגנה בין הבלוגרים, אני מניחה (אינני שייכת לבראנז'ה הזו) ומנוכחותה הניכרת בתגובות בבלוגים רבים. כן, הייתי מונה גם את מטר שמונים ברשימה, כי גם הוא תורם ל"עם הבלוגרי" מעבר לכתיבת הבלוג האישי שלו. אבל הרשימה אינה שלי, וכאמור לא ידעתי ב-17:47, גיליתי אותה מתי שהוא בין 17:47 ל-17:57, וכתבתי עליה בבלוג שלי ב-18:01. הלגלגנות שלך לתשובות שלי אינה במקומה.