ה-בלוג חוצפה או יהירות בלתי אפשרית?

ה-בלוג חוצפה או יהירות בלתי אפשרית?

הופתעתי לגלות כי בעל ה-בלוג מרשה לעצמו לדרג בלוגרים כאילו הוא סמכות עליונה לעניין... במקום לתת לבלוגרים לדרג הוא מכתיב את דעתו באופן כל כך פופוליסטי.. וחבל... מה דעתכם על המעמד שה-בלוג קיבל? מוצדק או לא?

ע ל ו מ ה

New member
השרוט הוא יקיר הפורום

אז לא בטוח שהתשובות כאן יהיו לשביעות רצונך (shalom של הצ'אט... נו באמת?!
). ה-בלוג הלך ונבנה עם הזמן, וצבר לו מוניטין בין הבלוגרים. ממילא כל בלוג נקרא רק ע"י מי שמעניין לו לקרוא בו, או מי שמוצא את תוכנו רלוונטי, או מי שסגנון הכתיבה מוצא חן בעיניו, כך שגם ה-בלוג הוא בסה"כ עוד בלוג שאפשר גם להתעלם ממנו אם לא מרוצים ממנו. העובדה שיש לו מוניטין מעידה שכנראה שיש בו משהו ראוי. גילוי נאות: לא, אני לא עוקבת אחרי ה-בלוג בעצמי. אבל ברור לי שה"סמכות" שהוא לוקח לעצמו (ולמיטב ידיעתי תוכן המגזין נכתב ע"י כמה כותבים) ניתנה לו ע"י הקוראים לאורך הזמן הרב בו הוא קיים.

ע ל ו מ ה

New member
גילוי נאות 2 ../images/Emo9.gif

נשבעת שרק אחרי שהגבתי פה נכנסתי ל-בלוג וראיתי את הסקר על פרס מפעל חיים

Tali1912

New member
גילוי נאותים

באלוהים נשבעת שזאת הבדיחה הכי טובה שקראתי היום. אחחחח אלוהיי אם הייתי אישה מאמינה גילוי נאות ממועמדת למפעל חיים. שכה יהיה לי טוב. איך הועדה המנמקת נימקה בדיוק את פרס מפעל החיים שהוענק לך?

באמת מצחיק.... ../images/Emo13.gif

מרוב שהיא לא ידעה היא כתבה על זה בבלוג שלה... משחק מכור!!!

ע ל ו מ ה

New member
מה זאת אומרת?

כתבתי על זה בבלוג שלי אחרי שכתבתי על זה כאן - כתבתי על זה בבלוג שלי אחרי שגיליתי את זה, כי בעקבות השאלה שלך נכנסתי ל-בלוג וראיתי. אני לא חושבת שהבלוג שלי ראוי לפרס מפעל חיים. אני לא חושבת שהפרס ניתן לבלוגר בגלל הבלוג שלו. ההסבר אומר זהו פרס על תרומה מתמשכת לעם הבלוגרי ולכן הפרס ניתן לי ולא לבלוג. התרומה שלי לעם הבלוגרי נובעת מידיעותי בתחום וממחקר מקצועי בתחום, וספציפית בתפוז היא נובעת מהשתתפותי בפורומים 807 ו-1516 בסיכומים, בהבחנות, בניתוחים, בטיפים, בתשובות לשאלות. אני אכן חושבת שהמינוי ראוי, וגם יכולה להבין למה מספר ההצבעות לי נמוך משל אחרים, כמו למשל אורי צציק שתרומתו ל"עם הבלוגרי" כמו שהגדיר זאת עידו, כמובן רבה לעין שיעור מתרומתו של כל אחד אחר ברשימה (אם כי אפשר היה להניח ששמו מנוע מלהופיע ברשימה כי תרומתו נעשתה בשכר...). תרומתה של ליידי סנו, גם היא לא נמדדת בבלוג שכתבה, אלא בהתארגנויות שונות שאירגנה בין הבלוגרים, אני מניחה (אינני שייכת לבראנז'ה הזו) ומנוכחותה הניכרת בתגובות בבלוגים רבים. כן, הייתי מונה גם את מטר שמונים ברשימה, כי גם הוא תורם ל"עם הבלוגרי" מעבר לכתיבת הבלוג האישי שלו. אבל הרשימה אינה שלי, וכאמור לא ידעתי ב-17:47, גיליתי אותה מתי שהוא בין 17:47 ל-17:57, וכתבתי עליה בבלוג שלי ב-18:01. הלגלגנות שלך לתשובות שלי אינה במקומה.

דם דם

New member
ואוו

לנשום בלי עצבים לנשום *פססס כולכם, תסתירו חפצים חדים ממנה*

דם דם

New member
גם את דוחפת את אפך לכול מקום

ואיש לא מעיר לך על זה מעניין ששום דבר לא מספק אותך התחרות של הבלוג לא יאה בעינייך הקונספט של הבלוג "שארוך כאורך הגלות" לא מוצא חן בעינייך התוכן של הבלוג "שממליץ על בלוגים" לא נראה לך שום דבר לא מספק אותך אז יקירתי קחי עצמך בידיים והקימי בלוג משלך שימליץ ויהווה "מגזין שבועי" לבלוגיה במקום לשפוט ולבקר בוקר וערב את פועלם של אחרים

נכון בגלל אנשים כמוני

דברים משתפרים בעולם הזה. אם כל האנשים היו כמוני אז הזיהום האוויר בעולם היה קטן. רוצה לחתום על עצומה נגד עישון פאסיבי?

Tali1912

New member
נו ברור

איך ידעתי וכמו שציינתי בגלל תפקיד המפתח שלך בפורום 807 כמו שטענתי במסר האישי שנשלח לשרוט והשרוט הכחיש את זה. נו מה. אשכררה כמו שחשבתי פרס לעם הבלוגים ho mama וייי כמה הייתי רוצה לראות את זה בשידור חי את הקריין שמופיע בפרס ישראל מבשר את החלטת חבר השופטים נימוקי חבר השופטים לבחירת המועמדים-------- בולט מעבר לפעילויותיה/ו כ..... בתחום הבלוגיה והפעילות הייחודיות ויוצאות הדופן בנושאי תרבות הבלוגים בישראל קירוב לבבות בין הבלוגים ועוד. פעילותו/ה של ..... נמשכת על פני שלוש שנים במסירות רבה בצניעות ובענווה. בלוגרים רבים חבים למועמד/ת את ++++ במפעל חייה'ו האדיר שיכול לשמש סמל ודוגמא לרבים על יכולת עשייה עקבית ובסגנונו/ה הייחודי בהיקף פעולותיו/ה הנרחבות זכה/זכתה לתהילה והערכה רבים בפרדס התפוזי . על כל אלה מצאה ועדת השופטים את ----- ראוי לקבל את פרס ישראל במפעל חיים – תרומה מיוחדת לחברה ולבלוגיה. כן שיניתי את הנוסח שיתאים למקבל שמגיע לו את פרס מפעל חיים. מה אני אגיד הצניעות ממך והלאה. את נימוקי הועדה שבכלל לא קיימת אני יכולה לומר על מועמד אחד מבין החמישה. נקודה!!. משחק מכור שלא שותפים לו הבלוגרים בתפוז

ע ל ו מ ה

New member
כיוון שאין רבים כאלה

ההגדרה עלולה לעשות לי אאוטינג. אין שום צורך שתעריכו אותי ע"ס התארים והפלאקים, המוניטין שלי כ"ע ל ו מ ה" נצבר ע"ס הטקסטים שאני כותבת פה, שחלק מתוכנם נצבר במסגרת המקצועית, ורובו נאספו במסגרת החיים. חלקו אפילו נאסף פה בתפוז ונכנס אח"כ לנסיון המקצועי. חוות הדעת שיש לך עלי בעקבות מה שקראת שכתבתי בפורומים או בבלוגים היא הכי נכונה, כיוון שאני תמיד מקפידה על אינטגריטי. השרוט לא מכיר אותי משום מקום אחר פרט לפורומים הללו והבלוג שלי, וכנ"ל שאר אנשי תפוז. נץ, מבחינתי אתה מוזמן למחוק את התגובה המקורית שלי בשרשור הזה, ויחד איתה את המשך השרשור. כשכתבתי שהשרוט הוא יקיר הפורום כתבתי את זה על סמך השתתפותי בפורום הזה, כי אני, כאמור, לא עוקבת אחרי ה-בלוג. המשך השרשור מיותר מבחינתי. אין לי שום צורך להוכיח לאף אחד את כנות דבריי.

למעלה