כל מה שיש לי להגיד
זה שגם אני חושב כמו רבים כאן. הבלוג הינו בלוג פרטי שכבש לעצמו קוראים רבים בזכות ההשקעה הרבה בו, אך עדיין זכות הכתיבה וההחלטה מה ייכתב הינה של יוצר הבלוג. השרוט הינו אדם ישר אשר לאורך זמן מפגין את כישרונו, טוב ליבו ומסירותו לעולם הבלוגיה ללא משוא פנים או ציפייה לגמול כלשהו. תמיד נכון לעזור לכולם. אני רואה בהחלטתו לבחור לבד את המועמדים לפרס מפעל החיים החלטה מקובלת בתור בעל הבלוג, היות וזה הבלוג שלו. בנוסף, הוא עדיין משאיר את זכות בחירת הקטגוריות והמתמודדים על שאר הקטגוריות לקהל הרחב, אז ממש לא ברור עלך מה המהומה, על זה שקטגוריה אחת סגורה בפני החלטת הקהל למי יהיה בה? סליחה חברים, אבל איך אתם הייתם מגיבים אם על רשומות שהייתם כותבים אנשים היו מתלוננים למה בחרתם לשים מילה זו אוא אחרת??? למרות שהבלוג הינו מצליח ומפורסם, הוא עדיין בלוג פרטי!!! זה שאתם בוחרים לקרוא בו כל שבוע מחדש, וזה שאתם מרגישים שהוא "שלכם", זה רק בגלל שהכתיבה בו מוצלחת והאנשים והפורמט מאחוריו טורחים ומצליחים לעניין אתכם כל פעם מחדש, אך עדיין הבלוג הוא של השרוט והכותבים המתלווים אליו. תחשבו על השרוט כעל "העורך הראשי", של העיתון שלו, ככזה יש לו בהחלט את זכות המילה האחרונה, בדיוק כמו בכל עיתון אחר במדינה. אז אנא הכנסו לפרופורציות הנכונות, הבלוג הוא עדיין של השרוט ולא של אף אחד אחר. אני עדיין זוכר את ימיו הראשונים של הבלוג עד אשר הגיע למעמדו היום עם כמות הכותבים הנכבדה מאחוריו לאורך השנים. הדבק אשר מחבר את כולם לאורך כל הדרך הוא השרוט אשר כולכם נהנים לתקוף כרגע. כמו שאתם יודעים, ההחלטה כל שבוע אם הבלוג ימשיך בדרכו הלאה, אם תאהבו את זה או לא, היא בידיו של השרוט, אז למה לירוק לבאר ממנה אתם שותים? אם לא מוצא חן בעיניכם משהו, תגיבו במסר לשרוט והוא יעשה את שיקוליו אם לשנות משהו או לא, כשההחלטה הסופית היא עדיין תמיד שלו ושלו בלבד, למה לתקוף בפומבי מישהו שמפרסם משהו בבלוג הפרטי שלו? קרמיט הצפרדע שמאמין שלכל אדם זכות לאמר את דברו כפי שהוא מאמין בה