ה-בלוג חוצפה או יהירות בלתי אפשרית?

Tali1912

New member
מטר

חלום בסגול באה לכאן כמה שהבנתי אחרי שקראה אצלי בבלוג על העניין. אני הראשונה שפתחתי בביקורת. אז מצידי תקרא לזה קטנוניות. ממש אין לי בעיה עם זה. ואני חושבת שעדיין מותר לכתוב ביקורת גם על תחרות שכזאת. אם איכפת להם או לי או לו או לה מי הומלץ ולמה. אז את התגובה אתה יכול להפנות אליי ולא לחולם סגול. אני הקטנונית פה ואני צרת העין o.k ?

איאון

New member
האמת

לדעתי, בלוג - הוא דבר פרטי. כל אחד רשאי לכתוב בו כרצונו ולעשות בו כרצונו (כל עוד לא העליל, העליב, קילל וכו'..).. אם השרוט מחליט לערוך תחרות, להעניק פרסים, ויש משתתפים ובלוגרים שמתעניינים - מה רע? חוץ מבלוג הבית, שבו נעמה מדברת "בשם", כל שאר הבלוגים הם פרטיים.. וזכותם לערוך תחרויות..אם יהיה מי שישתתף בהם זה עניין אחר, אם יהיה מי שיגיב להם זה גם עניין אחר, זה שלשרוט יש אנשים שמסכימים איתו ומשתפים פעולה מה רע? נכון שזכותך לא להסכים, זה גם בסדר.. מי שלא מסכים שלא יקח חלק, טבעי ולגיטימי ביותר.. את ה"קידום" של הרשומה הזו אני רואה כ"קידום" שעושה נעמה לכל רשומה אחרת שהיא חושבת שתעניין קהל מסויים של בלוגרים.. לא רואה משהוא רע בזה... אני חושבת שצריך גם לדעת להפריד, להפריד בין "תפוז" לבין בלוג אישי, ולא משנה אם הוא בלוג של המלצות, יומן אישי, ביקורות או משהוא אחר... לא צריך לקחת דברים רחוק מידי.. כל אחד רשאי לערוך את הבלוג שלו כרצונו..וכן, גם לרשום בקוביית הסקר שלו מה שהוא חושב לנכון - וכן, לא כולם חייבים להסכים איתו... לא נורא..

mary lou

New member
איזה שרשור מייגע...

מה יהיה? כל אחד פורש את משנתו הארוכה והכמעט זהה למשנתם של כל השאר. פרטי, ציבורי, אנשים- זה בכלל משנה? מדובר פה בה-בלוג, שהוא אכן ה-בלוג בה' הידיעה. יש מצב נתון, לרוב המוחץ של הבלוגרים זה טוב (במקרה הגרוע ביותר הם אדישים אליו) אז על מה בכלל כל המלל הזה שנשפך פה?! הלאה הקנאות, יחי יום ראשון

ובנימה זו נסיים סוף סוף?

( לא לפני שאביע את תמיכתי בה-בלוג...) אוהבים אותך עידנוש:)

b love

New member
אכן חופצה שלא תתואר!!!!!!!!

זה בהחלט מקומם אפילו מאוד הייתי אומרת, לא מבינה איך מישהו מרשה לעצמו לכתוב ככה!! סתם סתם, די להכנס לורידים כל אחד כותב מה שבא לו, יש כאלה שכותבים על שמים או על סקס, יש כאלה ששמים תמונות ויש שכותבים על חתולים (המבין יבן ..חחח) זה שהם צוברים בסופו של דבר תאוצה רק אומר שזה מגיע להם

b love

New member
אה וגם רציתי לשאול,

הרי הבלוגים שכותבים עליהם נותנים אישור או מבקשים לא?

TheWhiteTigris

New member
כשנדרשת

המלצה על תוכן (לדוגמה - הרשומה השבועית וכו') יש צורך לבקש אישור בשל שמירה על זכויות היוצרים. אך המלצה על הבלוג עצמו - אין צורך לבקש, וגם לא נראה לי ממש שיהיו אנשים שיתנגדו לכך שאחרים ימליצו עליהם וישבחו אותם...

b love

New member
אבל לא הגיוני שאם ממליצים על מישהו

אז שהוא ידע מזה?

אני תמיד מודיעה על המלצות

סמוך לפרסום הרשומה, ומי שרוצה יכול לבקש שאני יסיר אותו. עד היום לא ביקשו ממני להסיר אף אחד, אבל בטח עוד יבקשו. רק פתחתי את הבלוג. וחוץ מזה אני לא בן אדם נחמד...

ע ל ו מ ה

New member
אני לא ידעתי, עובדה

ובעצם נפלתי למלכודת והתשובה הראשונית שלי היתה בהנחה שכותבת ההודעה מתלוננת על שהשרוט באופן כללי מדרג בלוגרים על דעת עצמו. חשבתי שבאופן כללי לא מוצא חן בעיניה שהוא כבש לעצמו את עמדת הממליץ, ולכן עניתי את תשובתי הראשונה. את צודקת שמן הראוי היה ליידע אנשים ששמם מופיע בסקרים...

noyy

New member
../images/Emo28.gifבתור צופה מהצד

זה נוראי כל מה שאתם עושים לעידן. בקובייה ההיא נמצאים בלוגרים שאפשר לראות את התרומה הבולטת שלהם ובהחלט מגיע לכל אחד מהם לזכות לדעתי. על מה כל המרמור?

כל מה שיש לי להגיד

זה שגם אני חושב כמו רבים כאן. הבלוג הינו בלוג פרטי שכבש לעצמו קוראים רבים בזכות ההשקעה הרבה בו, אך עדיין זכות הכתיבה וההחלטה מה ייכתב הינה של יוצר הבלוג. השרוט הינו אדם ישר אשר לאורך זמן מפגין את כישרונו, טוב ליבו ומסירותו לעולם הבלוגיה ללא משוא פנים או ציפייה לגמול כלשהו. תמיד נכון לעזור לכולם. אני רואה בהחלטתו לבחור לבד את המועמדים לפרס מפעל החיים החלטה מקובלת בתור בעל הבלוג, היות וזה הבלוג שלו. בנוסף, הוא עדיין משאיר את זכות בחירת הקטגוריות והמתמודדים על שאר הקטגוריות לקהל הרחב, אז ממש לא ברור עלך מה המהומה, על זה שקטגוריה אחת סגורה בפני החלטת הקהל למי יהיה בה? סליחה חברים, אבל איך אתם הייתם מגיבים אם על רשומות שהייתם כותבים אנשים היו מתלוננים למה בחרתם לשים מילה זו אוא אחרת??? למרות שהבלוג הינו מצליח ומפורסם, הוא עדיין בלוג פרטי!!! זה שאתם בוחרים לקרוא בו כל שבוע מחדש, וזה שאתם מרגישים שהוא "שלכם", זה רק בגלל שהכתיבה בו מוצלחת והאנשים והפורמט מאחוריו טורחים ומצליחים לעניין אתכם כל פעם מחדש, אך עדיין הבלוג הוא של השרוט והכותבים המתלווים אליו. תחשבו על השרוט כעל "העורך הראשי", של העיתון שלו, ככזה יש לו בהחלט את זכות המילה האחרונה, בדיוק כמו בכל עיתון אחר במדינה. אז אנא הכנסו לפרופורציות הנכונות, הבלוג הוא עדיין של השרוט ולא של אף אחד אחר. אני עדיין זוכר את ימיו הראשונים של הבלוג עד אשר הגיע למעמדו היום עם כמות הכותבים הנכבדה מאחוריו לאורך השנים. הדבק אשר מחבר את כולם לאורך כל הדרך הוא השרוט אשר כולכם נהנים לתקוף כרגע. כמו שאתם יודעים, ההחלטה כל שבוע אם הבלוג ימשיך בדרכו הלאה, אם תאהבו את זה או לא, היא בידיו של השרוט, אז למה לירוק לבאר ממנה אתם שותים? אם לא מוצא חן בעיניכם משהו, תגיבו במסר לשרוט והוא יעשה את שיקוליו אם לשנות משהו או לא, כשההחלטה הסופית היא עדיין תמיד שלו ושלו בלבד, למה לתקוף בפומבי מישהו שמפרסם משהו בבלוג הפרטי שלו? קרמיט הצפרדע שמאמין שלכל אדם זכות לאמר את דברו כפי שהוא מאמין בה

למעלה